Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
9.5.10 12:30

Zuzi tak v tom já se moc nevyznám, ale určitě jak psala čičinka ušila bych něco i s bambusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.5.10 12:35

Nena, jj, ty se mi i líbí nejvíc, ty budu určo plést :palec:
Katy, bambus tam mají taky, už jsem koukala, vyzkouším :palec:
díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.10 14:48

ahoj, něco nového? :lol: Chci se zeptat jak oblékáte mimi do tohohle počasí do nosítka, šátku… a taky jakou plenu do nosítka..jaká vám vyhovuje a proč. Myslim hlavně plínu, navrch asi vlnáčky ne? nebo i jakou AIO. Mám Manducu. Děkuji :kytka:

jo a přeji všem krásný sváteční den maminky..já mám svátek poprvé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 15:17

Veru tak já do nosítka čí šátku dávám Fuzzi bunz, nebo Cuddle AIO, ono já na venek dávám vždy jednu z nich. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 15:18

Tak do nosidla davam radeji pulky, jak se to tam vsechno tiskne, tak vlnaky se mohou docela rychle promacet.
Ted davam nejradeji haipa daipa, jso olemovane fleecem, to je takove prijemne mekke.

A oblekam tak, ze nejvic vrstev ma na nozickach, to ma nejake navleky pod teplackama a dvoje ponozky a navrch davam treba body s dlouhym a pres to jeste tricko, pres nej MaM kapsu celorocni. Pokud prsi, tak suses kinder bundu, pokud je zrovna zima me, tak suses mikinu z bundy, porpipade kombinuju. Kdyz ted bylo extra hnusne, mel jednovrstvou kuklu merino. Snazim se oblekat tak, aby kdyz nekam prijdem a zrovna spi, tak abych jen sundala veci z vrchu a nepotil se navleceny v nejake bundicce nebo teplem overalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 15:22

JO a oblečení, no většinou dávám longies, na to třeba tepláčky, prostě podle toho jaké je počasí, ponožky dvoje tak jak čičinka a na to ještě takové bačkorky, no a na vršek má body dlouhý rukáv, svetřík nebo mikinu, na hlavně zavazovací čepičku, kuklu bohužel ještě nemáme, obvykle jí toto oblečení stačí, zatím jsme ve velké zimě venku v nosítku nebyli, ale jinak mám vždy po ruce kapsu MaM. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.10 15:29

a jaké máte ty návleky? já jsem si objednala z MMB Designsocks víte jaký ne, jsou tam na každém rohu. No a ty jako mu sou těsný přes stehýnka. Nevím asi je to dělaný až na větší děti jen na holeně, ale když to nabízeli k nosítku, tak jsem myslela že to i bude hodící se na mimi v něm !!! a jako že my nejsme tlustí a je to také na h… . A že by mu to zahřálo zrovna nožky se říct nedá. Tak jaké máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 15:38

Veru jo jo, ty co máš jsou fakt na prd, já je mám taky a leží mi v šuplíku. Koupila jsem na MMB tydle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 15:46

Jo, tak ty jsou uplne na… Mam vlnene suretex, ty mam ted na sobe ja, jsou dost siroke, takze je davam Matesovi pres teplaky nebo je nosim ja na rukou ci nohou.
Pak mam vlnene http://www.branakdetem.cz/…ky-alice.htm , ale jsou dost kratke. Pak jeste jedny za 30 korun, co je prodavali v nakupnim centru v obchode s batohy, jsou jako ty aerobikove ponozky. A pak mam jeste mokobi prirodni, ty uz jsem dlouho nikde nevidela, konzistence priblizne jako ty stare bavlnene puncochace, co jsme nosili my, konec zraseny, trochu klouzou, ale aspon neskrti.
Jakekoli vzorovane, krasne navlecky, co se prodavaji, jsou pro nas sileny skrtivci, i ty, co se inzeruji jako vetsi velikost.
Jeste jsem ted osahavala ty hoppediz, ale taky se mi nezdali idealni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.10 15:51

a nevíte kdo by tu kapsu MAM zrovna prodával kolem vás či tady jestli se někdo nezmínil? nebo nějaká akce někde? vy to totiž máte v malíku ty weby s plínkama :)

a ještě jak máte vychytaný to že vám ožužlává ty popruhy mrška. Ty chrániče mi příjdou jako dost drahý. Nějaká vychytávka?? nebo to neřešíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 16:12

Popruhy nersim, ale dalo by se usit z frote a suchace, treba v ikee maji frote rucniky za 7kc, z toho by urcite dva chranice sli, k tomu pul metru suchace a naklady tak 50korun, kdyz to hodne prezenu.

Zkus se podivat na noseni deti do bazaru, nebo v diskuzich, v oddeleni nakupujeme, prodavame je „in search of“, tak tam muzes napsat, ze shanis kapsu MaMa treba nekdo nabidne.

A zkus se podivat na fleru a mimibazaru, sikovne maminky umi lecky vytvorit neco obdobneho za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
9.5.10 16:23

Kapsu z druhy ruky nevim, my napsali zavcasu Jezichovi. :lol:

Ja ted objevila obleceni od Engela http://www.vlneneoblecky.cz/store/
a to je teda neco, merino s hedvabim, dve bodycka stacej, tocime to dokola, do satku parada. Je to sice darda, ale zas to pokryly narozeniny a tak. Radsi nez dostavat kraviny…

Jinak do zimy na nohy jsme meli, jak Baba rika, „Certi kopyta“ http://www.branakdetem.cz/…rinovlna.htm Tedka uz jen longiese, ponozky a kozeny botky.

Popruhy zadny nemam, tak ty nastesti ozirat nemuze, satek si oslintava do aleluja, ale tak co, hlavne ze je spokojenej a neprudi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.5.10 16:39

jé, holky, jsem netušila, že ikea má tak levný ručníky! takže já kašlu na metráž a někoho tam vyšlu, aby mi ty ručníky nakoupil a ušiju plínky z nich :palec:

tak pulku jsem si teď našla na aukru (Thirsties xs pro pidi prtě) poradíte, jaká je ještě vámi dobrá a odzkoušená značka? už teda ne úplně mini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 17:13

Zuzi, brzdi :lol: , ty rucnicky jsou dost tenke, na plinu bych je fakt nevidela, to jen na ta zuzlatka na popruhy. Mozna ty drazsi, Saxan, ty jsou za 39, 100×50 a maji gramaz pres 400, a jsou fakt mekoucky a tlusty.

Neno, o nejakem merino/hedvabi dost uvazuju, jak je to tluste nebo tenke? Bude to na leto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 17:18

HOlky dotaz tak trošku mimo, vy které máte starší děti, myslítě že už bych mohla zkusit dát Eli mléčnou rýži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure