Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
7.5.10 17:51

a tady jsou všechny možné sklady http://www.latkovepleny.info/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
7.5.10 18:00

Katy tak dneska odpoledne dorazily vlnaky z Las Veeegas! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.5.10 18:15

NeNa vááážně? No super, zrovna jsem nafotila naší aktuální látkovou výbavu, tak mi do ní přibudou další vlňáčky.............huráááááááááááááááááááááá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.5.10 18:16

No a jaké jsou? Foto by nebylo? Jsou tak krásné jako na obrázku? A co velikost? Už jsi je natáhla zvířeti? Bude je mít ELi dobré? Jo a pošli č. ú. a kolik ti mám poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.5.10 18:20

Tak a tady aktuální foto naší látkové výbavy, samozřejmě tam něco chybí a to 2× Fuzzi jedna červená a jedna fialová, pak tam chybí HHS hnědé proužky, tu má zrovna na prdeli, pak jedna disana zavazovací, jedna BBH, jo a ještě jedna bamusová kapsovka a to je myslím vše...........ne ještě dvě cuddle jedna růžová a jedna modrá s kolčky či co to tam na ní je. :lol: Jo a taky longies ty má na sobě teď. :lol: Jo a flipka ta leží někde v šuplíku. :lol:
A taky tam chybí hafo čtverců, nějaké vícevrstvé a vkládačky.
JO holky chtěla jsem se zeptat, chystáte si plenky předem? Jakko myslím to tak, že už v nich máte nachystáne vkládačky a separačky a nebo to děláta až při přebalování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
7.5.10 19:01

Katy ve skutecnosti jsou jeste hezci nez na obrazku, ta tvoje barevna kombinace :palec: Jsou jemnoucky, pod letni saticky jak delany. Akorat se teda obavam, ze pres zavazovacky je nenarves…no uvidis, mam to pro tebe zabaleny, snad to zvladnu zejtra rano na postu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
7.5.10 19:10

Takhle to sedi pres Cuddle,… jo, nejsou nalanolinovany…a pres rozkrok jsou zdvojeny. Prvni dojem dobrej, tak ted jeste aby fungovaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.5.10 19:16

Neno - zvíře už stojí???

Katy - já bych se kalotovek zatím nezbavovala. U Tobíka jsem měla jedno období, kdy přebalování byl děs. utíkal:-) Mít takové období s poli, tak zavazovačky jdou někam do …

Katy - pěkná fotečka výbavičky :srdce: Akorát jsem si nad tou fotkou říkala, jestli těch plen nemám moc. :nevim: Ne nemám, ty jich máš málo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.5.10 19:18

NeNo, zvíře už stojí?

Achdárko jo jo, mám jich málo..........ale né myslím že jich mám dostatek, jako dnes má Eliška na sobě od rána šestou plenku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.5.10 19:19

Neno teda ale vypadají fakt pěkně na zvířeti. :think: NO jsme fakt na ně zvědavá, ale zase Eli je hubenější než zvíře ne? :lol: Jako longies máme L a furt je má volná i přes zavazovačku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
7.5.10 19:20

Achdarek kdyz ho postavis, tak stoji :nevim: sedi uz taky par tejdnu. Sam si sednout z lehu teda samo neumi, ale dozaduje se sezeni dost hlasite :lol: kdyz ho pak posadis tak sedi bez opory, mydli si vesle do hracek a tvari se desne spokojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
7.5.10 19:24

Katy kalhotkovek se fakt zatim nezbavuj, vzdyt vis, jak rychle se ty deti menej…vlnaky maj v pase tunylek, kdyby to Eli plandalo, tak tam muzes vrazit gumu. :lol:

Jsou tak hezky, ze budou normalne misto katat na ven. Na doma je jich podle mne skoda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.5.10 20:09

No Mates v šesti měsících ležel na zádech jak placka ani se neotáčel na břicho, fakt dobrý Zvířo, dobrý! :palec: vypadá jak Mates teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.5.10 20:19

Babo - hezký vlňáky ne?

http://ny-image3.etsy.com/…40542619.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.5.10 20:58

JO holky a co odpověď na mou otázku? Nějak jste mi neodpověděly. :cert:
Tak že opakuji otázku.
JO holky chtěla jsem se zeptat, chystáte si plenky předem? Jakko myslím to tak, že už v nich máte nachystáne vkládačky a separačky a nebo to děláta až při přebalování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure