Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
a tady jsou všechny možné sklady http://www.latkovepleny.info/index.php?…
NeNa vááážně? No super, zrovna jsem nafotila naší aktuální látkovou výbavu, tak mi do ní přibudou další vlňáčky.............huráááááááááááááááááááááá ![]()
No a jaké jsou? Foto by nebylo? Jsou tak krásné jako na obrázku? A co velikost? Už jsi je natáhla zvířeti? Bude je mít ELi dobré? Jo a pošli č. ú. a kolik ti mám poslat.
Tak a tady aktuální foto naší látkové výbavy, samozřejmě tam něco chybí a to 2× Fuzzi jedna červená a jedna fialová, pak tam chybí HHS hnědé proužky, tu má zrovna na prdeli, pak jedna disana zavazovací, jedna BBH, jo a ještě jedna bamusová kapsovka a to je myslím vše...........ne ještě dvě cuddle jedna růžová a jedna modrá s kolčky či co to tam na ní je.
Jo a taky longies ty má na sobě teď.
Jo a flipka ta leží někde v šuplíku. ![]()
A taky tam chybí hafo čtverců, nějaké vícevrstvé a vkládačky.
JO holky chtěla jsem se zeptat, chystáte si plenky předem? Jakko myslím to tak, že už v nich máte nachystáne vkládačky a separačky a nebo to děláta až při přebalování?
Katy ve skutecnosti jsou jeste hezci nez na obrazku, ta tvoje barevna kombinace
Jsou jemnoucky, pod letni saticky jak delany. Akorat se teda obavam, ze pres zavazovacky je nenarves…no uvidis, mam to pro tebe zabaleny, snad to zvladnu zejtra rano na postu.
Takhle to sedi pres Cuddle,… jo, nejsou nalanolinovany…a pres rozkrok jsou zdvojeny. Prvni dojem dobrej, tak ted jeste aby fungovaly ![]()
Neno - zvíře už stojí???
Katy - já bych se kalotovek zatím nezbavovala. U Tobíka jsem měla jedno období, kdy přebalování byl děs. utíkal:-) Mít takové období s poli, tak zavazovačky jdou někam do …
Katy - pěkná fotečka výbavičky
Akorát jsem si nad tou fotkou říkala, jestli těch plen nemám moc.
Ne nemám, ty jich máš málo ![]()
NeNo, zvíře už stojí?
Achdárko jo jo, mám jich málo..........ale né myslím že jich mám dostatek, jako dnes má Eliška na sobě od rána šestou plenku. ![]()
Neno teda ale vypadají fakt pěkně na zvířeti.
NO jsme fakt na ně zvědavá, ale zase Eli je hubenější než zvíře ne?
Jako longies máme L a furt je má volná i přes zavazovačku. ![]()
Achdarek kdyz ho postavis, tak stoji
sedi uz taky par tejdnu. Sam si sednout z lehu teda samo neumi, ale dozaduje se sezeni dost hlasite
kdyz ho pak posadis tak sedi bez opory, mydli si vesle do hracek a tvari se desne spokojene.
Katy kalhotkovek se fakt zatim nezbavuj, vzdyt vis, jak rychle se ty deti menej…vlnaky maj v pase tunylek, kdyby to Eli plandalo, tak tam muzes vrazit gumu. ![]()
Jsou tak hezky, ze budou normalne misto katat na ven. Na doma je jich podle mne skoda. ![]()
No Mates v šesti měsících ležel na zádech jak placka ani se neotáčel na břicho, fakt dobrý Zvířo, dobrý!
vypadá jak Mates teď.
JO holky a co odpověď na mou otázku? Nějak jste mi neodpověděly. ![]()
Tak že opakuji otázku.
JO holky chtěla jsem se zeptat, chystáte si plenky předem? Jakko myslím to tak, že už v nich máte nachystáne vkládačky a separačky a nebo to děláta až při přebalování?