Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
5.5.10 23:12

Ahaa :-)) a jeste jako co je gten lichozrout? Nejakej domaci skritek,nebo praci prostredek :-D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.10 23:18

Babo - aspon musi mit radost,ze ma kseft,ne? Kdyz budpu met pliny uspech,tak ma zaruceno dost zakaznic :-D
jeste jsem se kdysi ptala na rozdil mezi separacnima vlozkama - ale v me zaplave dotazu nikdo neodpovedel :-D,coz chapu :-))). Tak to zkusim znovu .. jakej je rozdil mezi tema separacnima vlozkama - proc pro mensi z celulozy a pro vetsi z viskozy? Nebo pouzivate nejake latkove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.10 23:20
Mirii píše:
Babo - aspon musi mit radost,ze ma kseft,ne? Kdyz budpu met pliny uspech,tak ma zaruceno dost zakaznic :-D …

Všichni z toho úspěchu máme radost. Někteří víc než jiní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.10 23:27

Sem si to smazaláááááá :-(
Tak repete, ale už teda stručněji

Celulozové - doporučují se pro kojené děti, že líp zachytí vaječinu.
Viskozové - pak teda pro ty větší, ale dávala sem je i pidiMunkki, přijdou mi dobré i na vajíčka a jsou pocitově sušší.
oboje jsou dobré od Popoliny, dají se prát dokola nebo pokaděné spláchnout.
Fleecové - ty jsou pratelné, ale když člověk tuší, že nebude hnědý kod, tak jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.10 23:31

aha,super…diky moc…ja jak nevedela nic,tak jsem objednala ty pro ty mensi mimca, tak snad je spotrebujeme v pohode taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.10 23:32

Babo a co ten lichozrout? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.10 23:40
Mirii píše:
Babo a co ten lichozrout? :-D

To je strašidlo, co žere ponožky a dělá z nich licháče :mrgreen:
 http://www.knihyprodeti.cz/…91125-23.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.10 23:45

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kurna tuhle pohadku neznam…jak to? :think:
ja jsem byla takovej vasnivej ctenar :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.10 23:56

To je něco novýho. Sem zvědavá, Munkki to chci pořídit, prý je to dobrý.
A tohle znáš? :mrgreen:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
6.5.10 10:22

AAAAAA zase hymnaaaaaaa! :mrgreen: :mrgreen:

Co to je za rebelii! JAK JE JEDNO jak ta plina bude VYPADAT!!!! JE snad neco dulezitejsiho????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.5.10 11:16

Babo - neznam,ale je to dobry :-D pekne to sedi na to me zdrhaci dite pri prebalovani a obrovske radosti,kdyz zdrhne nekam dokoutku kde se ve stoje vycura :-D
Neno - jmeno rebelka by taky nebylo spatny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.5.10 13:43
Mirii píše:
aha,super…diky moc…ja jak nevedela nic,tak jsem objednala ty pro ty mensi mimca, tak snad je spotrebujeme v pohode taky…

Mirii i kdyby jsi ne nezpotřebovala tak se dají použít jinak, já třeba používám celulozové disany jako ubrousky, mám emulzi Medvídek, tu si naředím do rozprašovače a postříkám ubrousek a otřu tím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.5.10 13:44

Mirii todle je ta emulze http://www.branakdetem.cz/…0ml-eone.htm
já ji kupoala když ELi byly asi tři měsíce stále ještě mám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.5.10 14:39

Prosím POMOOOOOOOC!!!!!
nerozpouští se mi lanolin. Postup je stejný jako jindy. lanolin, horká voda, trochu prostředku na vlnu, zamíchám a nic. Chvíli je to tak nažloutle zakalené, něco jako stražené mléko, ale do žlutohněda a lanolin mi za chvilku celý plave na povrchu, vůbec to nebělá. 8-o :roll: zkoušela jsem už to 3×. Zkoušela jsem i šampon klasický. Ten dřív taky fungoval.
Mám nový lanolin z lékárny - voní to jako lanolin, vypadá to jako lanolin, je na tom napsáno cera lanae. Kde může být problém?

• Citovat
  • Upravit
neczuz
6.5.10 14:41

Prosím POMOOOOOOOC!!!!!
nerozpouští se mi lanolin. Postup je stejný jako jindy. lanolin, horká voda, trochu prostředku na vlnu, zamíchám a nic. Chvíli je to tak nažloutle zakalené, něco jako stražené mléko, ale do žlutohněda a lanolin mi za chvilku celý plave na povrchu, vůbec to nebělá. 8-o :roll: zkoušela jsem už to 3×. Zkoušela jsem i šampon klasický. Ten dřív taky fungoval.
Mám nový lanolin z lékárny - voní to jako lanolin, vypadá to jako lanolin, je na tom napsáno cera lanae. Kde může být problém?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí