Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahaa
a jeste jako co je gten lichozrout? Nejakej domaci skritek,nebo praci prostredek
?
Babo - aspon musi mit radost,ze ma kseft,ne? Kdyz budpu met pliny uspech,tak ma zaruceno dost zakaznic
…
jeste jsem se kdysi ptala na rozdil mezi separacnima vlozkama - ale v me zaplave dotazu nikdo neodpovedel
,coz chapu
. Tak to zkusim znovu .. jakej je rozdil mezi tema separacnima vlozkama - proc pro mensi z celulozy a pro vetsi z viskozy? Nebo pouzivate nejake latkove?
Mirii píše:
Babo - aspon musi mit radost,ze ma kseft,ne? Kdyz budpu met pliny uspech,tak ma zaruceno dost zakaznic…
Všichni z toho úspěchu máme radost. Někteří víc než jiní ![]()
Sem si to smazaláááááá ![]()
Tak repete, ale už teda stručněji
Celulozové - doporučují se pro kojené děti, že líp zachytí vaječinu.
Viskozové - pak teda pro ty větší, ale dávala sem je i pidiMunkki, přijdou mi dobré i na vajíčka a jsou pocitově sušší.
oboje jsou dobré od Popoliny, dají se prát dokola nebo pokaděné spláchnout.
Fleecové - ty jsou pratelné, ale když člověk tuší, že nebude hnědý kod, tak jsou fajn.
aha,super…diky moc…ja jak nevedela nic,tak jsem objednala ty pro ty mensi mimca, tak snad je spotrebujeme v pohode taky…
Mirii píše:
Babo a co ten lichozrout?
To je strašidlo, co žere ponožky a dělá z nich licháče ![]()
http://www.knihyprodeti.cz/…91125-23.jpg
![]()
kurna tuhle pohadku neznam…jak to? ![]()
ja jsem byla takovej vasnivej ctenar ![]()
To je něco novýho. Sem zvědavá, Munkki to chci pořídit, prý je to dobrý.
A tohle znáš? ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
AAAAAA zase hymnaaaaaaa!
![]()
Co to je za rebelii! JAK JE JEDNO jak ta plina bude VYPADAT!!!! JE snad neco dulezitejsiho?????
![]()
Babo - neznam,ale je to dobry
pekne to sedi na to me zdrhaci dite pri prebalovani a obrovske radosti,kdyz zdrhne nekam dokoutku kde se ve stoje vycura ![]()
Neno - jmeno rebelka by taky nebylo spatny ![]()
Mirii píše:
aha,super…diky moc…ja jak nevedela nic,tak jsem objednala ty pro ty mensi mimca, tak snad je spotrebujeme v pohode taky…
Mirii i kdyby jsi ne nezpotřebovala tak se dají použít jinak, já třeba používám celulozové disany jako ubrousky, mám emulzi Medvídek, tu si naředím do rozprašovače a postříkám ubrousek a otřu tím. ![]()
Mirii todle je ta emulze http://www.branakdetem.cz/…0ml-eone.htm
já ji kupoala když ELi byly asi tři měsíce stále ještě mám. ![]()
Prosím POMOOOOOOOC!!!!!
nerozpouští se mi lanolin. Postup je stejný jako jindy. lanolin, horká voda, trochu prostředku na vlnu, zamíchám a nic. Chvíli je to tak nažloutle zakalené, něco jako stražené mléko, ale do žlutohněda a lanolin mi za chvilku celý plave na povrchu, vůbec to nebělá.
zkoušela jsem už to 3×. Zkoušela jsem i šampon klasický. Ten dřív taky fungoval.
Mám nový lanolin z lékárny - voní to jako lanolin, vypadá to jako lanolin, je na tom napsáno cera lanae. Kde může být problém?
Prosím POMOOOOOOOC!!!!!
nerozpouští se mi lanolin. Postup je stejný jako jindy. lanolin, horká voda, trochu prostředku na vlnu, zamíchám a nic. Chvíli je to tak nažloutle zakalené, něco jako stražené mléko, ale do žlutohněda a lanolin mi za chvilku celý plave na povrchu, vůbec to nebělá.
zkoušela jsem už to 3×. Zkoušela jsem i šampon klasický. Ten dřív taky fungoval.
Mám nový lanolin z lékárny - voní to jako lanolin, vypadá to jako lanolin, je na tom napsáno cera lanae. Kde může být problém?