Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak kapsovky…Mommys Touch, supr drzak, finske Hahtuvahullu, supr prtavky,Air Hour BI, bezva, ale bez PUL, Fuzzi Bunz, diskutabilni…Tak a ted si vyber!
A ve vyvoji je jeste ceska suprkapsa, nad kterou ma patronat tusim Pastelka?…abych nekecala…
Jasan
příští týden jí budeme mít v ruce rovnou dvě a zkoušet budou dva testeři
Jo a tak mě napadá, že se bude zkoušet na ženských i klučičích tvarech, takže super! ![]()
neczuz píše:NeNa píše:Ale zase čurá dopředu.
Katy vzdyt Eli ma pas jako vosa!!! Itti Vam nesedly, Fuzzky Vam neprotejkaj…to je tutove zenska!!
Máte někdo Lucy Baby Bamboo? Já jí koupila a tedy nic moc. Nějak se mi zdá, že málo saje. Přijde mi pocitově hodně mokrá už po prvním počurání.
Neczuz a to máš novou a nebo z druhé ruky?
Jo holky a zjsitila jsem, že ELišce sedí perketně zavazovačky, tak že na ně asi přesedlám. Jen že co s kalhotkovýma plenkama? ![]()
Tak a tady vkládám foto, jak má Eli volná Cuddle v pase, jako ono by to šlo ještě přitáhnout, jen že nepustí to nožičky, má prostě divné proporce, stehna normální a vosí pas. ![]()
ahoj holky!
jsem zatím čekatelka, ale jsem rozhodnutá ukusit látkovky. chtěla bych používat obyč. čtvercovky a vícevrstvé bavlněné plenky. poradíte nějaké dobré svrchní kaťátka, které se na tyto plínky nejlíp hodí? jo a prosím i na napsání kolik kusů od čeho nakoupit. díky moc ![]()
JO a ještě jsem chtěla napsat, že mě se teda jeví Achdárky jako super vlňáky
Neprotekly ani jednou. A to už jsem je i dvakrát prala a ani jsem je už nelanolínovala.Za mě to jsou držáky jako prase ![]()
Katy, nebojím se, že bys plenky neprodala
jen by mi to bylo líto. Nebo zkus počkat, jestli ještě Eli nezmění proporce, přeci jen nemůže donekonečna růst jen do délky ![]()
Zuzi, neporadím přesně čeho kolik, já měla starých 60 čtverců a s tím si prakticky stačím doteď. Ale na další mimčo bych asi nakoupila zavazovačky Disana, nějaké bambusové čtverce(nebarvené) a jako svrchňáky už jen vlňáky. Myslím, že tak troje by mohly stačit.
Pokud se ti nechce pečovat o vlnu, tak si myslím, že dobrá alternativa jsou flísáky, jsou prodyšnější než PUL a superrychle schnou. Já měla na malýho dvoje a stačili. Pak jsem koupila BI schorties vlňáky
a už jsem ho z nich nevyslíkla
prostě vlna je vlna
Asi je lepší toho nekupovat moc a přikoupit podle potřeb.Záleží taky jak rychle ti schne prádlo, jestli máš sušičku atd.
Holky určitě poradí víc ![]()
Pastelko no a co když do nich fakt nedoroste? To mu tu budou furt ležet?
Tak bych je poslala dál a koupila další zavazovačky.
Zatím mám zavazovaček jen 5.
No prostě podle mě, ELi není postavově na plenky s patentkama. ![]()
Pastelka píše:
No jo, tak prodat je můžeš i později, ne? Vždyť nic nežerou
co jsou ty zavazovačky?
jde právě o to, že máme byt 1+1, plastová okna, není kde jinde sušit prádlo, než v bytě (bez sušičky) takže potřebuju něco, co rychle schne. proto ty čtvercovky. hlavně je možné, že za mě půjde muž na rodičák a teda čím míň různých dílů a kombinací, tím pro chlapa líp ![]()
Tohle je zavazovací plenka Disana, do ní dáš třeba čtverec na rovno a z avážeš, super drží a nepropustí ven kakání, schne taky dobře. http://www.vbavlnce.cz/index.php?…
Tady je návod jak se zavazovačka používá http://www.vbavlnce.cz/index.php?…
Příspěvek upraven 07.05.10 v 15:56
Co to máte vlasně všichni za ty zázračné kapsovky? Možná bych se nechala na jednu přecijen ukecat.
Sakra ty plenky jsou horší než šátky.