Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
6.5.10 21:15
NeNa píše:
Mirii Itti jsou malicky bokovky, nas prcek ma ted pres 7kg a sedej mu supr, zapnuty je ma na druhej nejmensi druk, takze este spousta mista. Mas ty snap in? Fuzzi M jsou pindovi asi furt velky, vzdycky protecou. :cry:

Nenus - mam tyhle http://www.teamlollipop.co.uk/…y-674-0.html ve velikosti M
Denisak ma 9,5 kg … tak ja jen doufam,ze je jeste uzijeme(itti bitti)..jinak je necham na druhe prte,ale tak tesila sem se,ze je zkuim uz ted..jen doufam,ze treba jako neprotecou zadkem(jako vrchem),kdyz se pokaka v leze,nebo tak…vypadaji fakt tak malinkate :-D. Jinak tam mam od Lollipop bambusovou plinku a jedny PUL kalhotky..pak tam mam nejake z bavlny…sem jeste nevedela poradnce co kupovat :-)),ale zase budou rychlejc schnout :-) a ty separcky mam ted taky od Lollipop a jsou z kukuricneho skrobu, to znate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.5.10 21:18

Jo a ty itti mam snap in :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
6.5.10 21:32

k těm vlňákům - Katy mně ty SWB taky provlhaj a to už jsou fest nalanolinovaný, myslím, že je to tím jak jsou prckové na břiše…až budou na 4, tak to bude lepší;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
6.5.10 21:48

Zdravím,

manžel mně dnes premiéru s hlídáním. Byla jsem první den v práci. Zvládnul to docela dobře. Akorát ji nechal v body, které má na spaní. Plenky měl připravené kapsovky a AIo, a to skoro zvládl. A nemohl najít tepláčky a tak jí dal longies. Hlavně, že si poradil.

Mně teda SWD (teda ani žádné jiné vlňáky) ještě ani jednou neprovhli. A to je Poli na bříšku furt.

Neno - to je stejně zvláštní, jak ty pleny dětem seděj či neseděj. :nevim: Fuzzi M jsou Apolence přesně. I když one-size jí sednou ještě o trochu líp. A IB máme rovnou L a taky krásně drží. A to ještě 7 kg nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
6.5.10 22:01

Achdarek ja si mysim, ze to je tema tvarama, deti samo, pinda ma klasickou klucici postavu, zadnej pas a pidi prdel, zensky tvary tu plinu vyplnej lip :mrgreen:

Je fajn vedet, ze vetsina otcu si v kriticke situaci poradi :palec:

Uz se vyresila zahada zdrcleho lanolinu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.5.10 22:10

ne, je zdrclej furt. Nicméně jsem to hodně roztřepala a nalila na vlňáky, tak poreferuji o výsledku. U nás jsou samé záhady. Skoro bych tipla, že manžel bojkotuje látkovky a dělá naschvály, ale ten lanolin jsem vyzvedla dneska v lékárně a on ještě nebyl doma. To už by byla moc velká paranoia, kdybych si myslela, že to s lékárnou domluvil. :think:

• Citovat
  • Upravit
22590
6.5.10 22:11

Achdarku - v pyzamku je stejne nejlip :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.5.10 22:12
neczuz píše:
To už by byla moc velká paranoia, kdybych si myslela, že to s lékárnou domluvil. :think:

No ale vyloučit to nemůžeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
6.5.10 22:12

V nejhorsim to rozetres nejakou spachtli :mrgreen: :mrgreen: budou asi pekne klouzavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.5.10 06:11
NeNa píše:
Achdarek ja si mysim, ze to je tema tvarama, deti samo, pinda ma klasickou klucici postavu, zadnej pas a pidi prdel, zensky tvary tu plinu vyplnej lip :mrgreen:

Je fajn vedet, ze vetsina otcu si v kriticke situaci poradi :palec:

Uz se vyresila zahada zdrcleho lanolinu???

Hmmm, tak Eli je asi taky chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
7.5.10 09:42

Katy vzdyt Eli ma pas jako vosa!!! Itti Vam nesedly, Fuzzky Vam neprotejkaj…to je tutove zenska!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
7.5.10 10:00
NeNa píše:
Katy vzdyt Eli ma pas jako vosa!!! Itti Vam nesedly, Fuzzky Vam neprotejkaj…to je tutove zenska!! :mrgreen:

Ale zase čurá dopředu. :think:
Máte někdo Lucy Baby Bamboo? Já jí koupila a tedy nic moc. Nějak se mi zdá, že málo saje. Přijde mi pocitově hodně mokrá už po prvním počurání.

• Citovat
  • Upravit
4533
7.5.10 10:46

Neczuz co vlnaky? Klouzou? :mrgreen:

Tebou zminovnaou plinu nevlastnim :nevim: …jdu se aspon kouknout, co to je zac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.5.10 10:48

Nezcuz - já mám baby lucy bamboo. Mám je z druhé ruky a už jsou hodně oprané. Ale přijde mi, že sajou dost. Jednu dobu jsem je dávala i na noc. Dávám do nich teda ještě tu jejich vkládačku nebo nudli od BI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
7.5.10 10:52
Achdarek píše:
Nezcuz - já mám baby lucy bamboo. Mám je z druhé ruky a už jsou hodně oprané. Ale přijde mi, že sajou dost. Jednu dobu jsem je dávala i na noc. Dávám do nich teda ještě tu jejich vkládačku nebo nudli od BI.

Tak snad se to pranim zlepší. Mě snad přijde savější, když dám 2 čč. :roll:

Jinak vlňáky jsou krásně zalepkané lanolinem. :pankac: Tak uvidíme co dál, až uschnou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí