Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
NeNa píše:
Mirii Itti jsou malicky bokovky, nas prcek ma ted pres 7kg a sedej mu supr, zapnuty je ma na druhej nejmensi druk, takze este spousta mista. Mas ty snap in? Fuzzi M jsou pindovi asi furt velky, vzdycky protecou.
Nenus - mam tyhle http://www.teamlollipop.co.uk/…y-674-0.html ve velikosti M
Denisak ma 9,5 kg … tak ja jen doufam,ze je jeste uzijeme(itti bitti)..jinak je necham na druhe prte,ale tak tesila sem se,ze je zkuim uz ted..jen doufam,ze treba jako neprotecou zadkem(jako vrchem),kdyz se pokaka v leze,nebo tak…vypadaji fakt tak malinkate
. Jinak tam mam od Lollipop bambusovou plinku a jedny PUL kalhotky..pak tam mam nejake z bavlny…sem jeste nevedela poradnce co kupovat
,ale zase budou rychlejc schnout
a ty separcky mam ted taky od Lollipop a jsou z kukuricneho skrobu, to znate?
k těm vlňákům - Katy mně ty SWB taky provlhaj a to už jsou fest nalanolinovaný, myslím, že je to tím jak jsou prckové na břiše…až budou na 4, tak to bude lepší;-)
Zdravím,
manžel mně dnes premiéru s hlídáním. Byla jsem první den v práci. Zvládnul to docela dobře. Akorát ji nechal v body, které má na spaní. Plenky měl připravené kapsovky a AIo, a to skoro zvládl. A nemohl najít tepláčky a tak jí dal longies. Hlavně, že si poradil.
Mně teda SWD (teda ani žádné jiné vlňáky) ještě ani jednou neprovhli. A to je Poli na bříšku furt.
Neno - to je stejně zvláštní, jak ty pleny dětem seděj či neseděj.
Fuzzi M jsou Apolence přesně. I když one-size jí sednou ještě o trochu líp. A IB máme rovnou L a taky krásně drží. A to ještě 7 kg nemá.
Achdarek ja si mysim, ze to je tema tvarama, deti samo, pinda ma klasickou klucici postavu, zadnej pas a pidi prdel, zensky tvary tu plinu vyplnej lip ![]()
Je fajn vedet, ze vetsina otcu si v kriticke situaci poradi ![]()
Uz se vyresila zahada zdrcleho lanolinu???
ne, je zdrclej furt. Nicméně jsem to hodně roztřepala a nalila na vlňáky, tak poreferuji o výsledku. U nás jsou samé záhady. Skoro bych tipla, že manžel bojkotuje látkovky a dělá naschvály, ale ten lanolin jsem vyzvedla dneska v lékárně a on ještě nebyl doma. To už by byla moc velká paranoia, kdybych si myslela, že to s lékárnou domluvil. ![]()
neczuz píše:
To už by byla moc velká paranoia, kdybych si myslela, že to s lékárnou domluvil.
No ale vyloučit to nemůžeš ![]()
V nejhorsim to rozetres nejakou spachtli
budou asi pekne klouzavy ![]()
NeNa píše:
Achdarek ja si mysim, ze to je tema tvarama, deti samo, pinda ma klasickou klucici postavu, zadnej pas a pidi prdel, zensky tvary tu plinu vyplnej lip![]()
Je fajn vedet, ze vetsina otcu si v kriticke situaci poradi
Uz se vyresila zahada zdrcleho lanolinu???
Hmmm, tak Eli je asi taky chlap.
Katy vzdyt Eli ma pas jako vosa!!! Itti Vam nesedly, Fuzzky Vam neprotejkaj…to je tutove zenska!! ![]()
NeNa píše:
Katy vzdyt Eli ma pas jako vosa!!! Itti Vam nesedly, Fuzzky Vam neprotejkaj…to je tutove zenska!!
Ale zase čurá dopředu. ![]()
Máte někdo Lucy Baby Bamboo? Já jí koupila a tedy nic moc. Nějak se mi zdá, že málo saje. Přijde mi pocitově hodně mokrá už po prvním počurání.
Neczuz co vlnaky? Klouzou? ![]()
Tebou zminovnaou plinu nevlastnim
…jdu se aspon kouknout, co to je zac.
Nezcuz - já mám baby lucy bamboo. Mám je z druhé ruky a už jsou hodně oprané. Ale přijde mi, že sajou dost. Jednu dobu jsem je dávala i na noc. Dávám do nich teda ještě tu jejich vkládačku nebo nudli od BI.
Achdarek píše:
Nezcuz - já mám baby lucy bamboo. Mám je z druhé ruky a už jsou hodně oprané. Ale přijde mi, že sajou dost. Jednu dobu jsem je dávala i na noc. Dávám do nich teda ještě tu jejich vkládačku nebo nudli od BI.
Tak snad se to pranim zlepší. Mě snad přijde savější, když dám 2 čč. ![]()
Jinak vlňáky jsou krásně zalepkané lanolinem.
Tak uvidíme co dál, až uschnou.