Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
7.5.10 22:49

pekne tema :-D, tak u nas mala neni v klidu uz vubec…kolikrat se vzteka a drzime ji dva nasilim, nekdy uz jsem i nevydrzela a placla ji pres zadek, to se vetsonou uklidni..ale ted uz to zdokonalila tak,ze kope nohama a jak mi roste bricho,tak teda nic prijemneho :-((

holky taky jsem vam vsem moc chtela podekovat za vsechny rady a trpelivost!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :potlesk: diky moc, doufam,ze jste se nenamahaly zbytecne a ze to s Dencou zvladneme ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
8.5.10 09:45

tak já jen k tomu připravování…když vzpomenu, tak připravím předem před přebalením, před návštěvou, na noc…
když to jde, tak jsme na Daňoura taky dva, protože nechce být ani setinu sekundy na zádech, ještě před 14 dny to na přebalováku bylo Katy jako u vás…tam jedině trochu držel, no a pak se to zlomilo a taky když jsem na něj sama, přebalujem na břiše, což je celkem zajímavý :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
8.5.10 17:30

Zase se sem po nějaké době vracím, abych opět poděkovala za rady. Momentálně máme asi sedm FuzziBunz a pět Babyidea plus do každé dvě vkládačky. Akorát mě teda trochu zklamaly ty originál vkládačky, co byly v nových Fuzzkách. To bavlněné froté je hrozně naducané. Bambusové vkládačky jsou placaté a sajou daleko líp. Mareček chodí i celkem pěkně na nočník, takže i když ho rozbalím tak po dvou (třech když spí) hodinách, občas má sucho, takže vydrží i na další turnus.
No a ty Babyidea mají skvělé patentky na zapnutí použité plínky, to jsem u jiných zatím neviděla :palec: . Jen jsou krapet menší, než ty Fuzzky. Jen mi není jasné, na co je tam ta vnitřní řada patentků pod tím všitým pruhem proti protečení nahorů? :think: Nemáte je někdo taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.5.10 21:07

Milli a jaké Babyidea myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.5.10 23:47

Ahoj holky, tak pres den plenky vyzkousene a zatim super :dance: , jen nevim jestli jsme itti bitti neutahla moc,pac mela mala trochu otalcene nozicky a zada…tak je zitra zkusim povolit…ale zatim parada, dokonce i s bobkem, vsechno zustalo v separacce a plina jen lehce zaspinena…a taky nejak ty vlozky di fuzzy bunz mi moc nesedej - ten bambus v itti je o stopro lepsi … krasne sem jen po 3 hodkach vymenila ty dve vlozky a dala nahradni do stejnych kalhotek a super… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 07:44

Mirii super že plenečky sedí, no a k těm fuzzi já teda dávám orginální vkládačku a přidám moje samo doma šité konopno bambusové vkládačky a pak to saje dobře. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 08:07

Milii, jaky mas babydea? Nejake kapsovky? Rada patentku m prjde jako nejaky zmensovac system, ze se to prehne a zapina na ne.

Jinak mi vcera a dnes hnuskujeme, a priznavam diky bohu za ne. Celou vcerejsi noc jsem problila, cely vcerejsek uplne hotova, dnes se vzpamatovavam. Ted to chytil manzel, Mates to uz mel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
9.5.10 08:19

:roll: Teda nějak mi to nedocvaklo, že jich dělají víc druhů :oops: . Jsou to tyhle - http://www.latkovky.cz/…ny/growhour/ . Ta řada patentků asi bude fakt na malá mimi po ohnutí kraje, díky!
Mám taky jednu http://www.latkovky.cz/…y/mobilhour/ , jenže je pro Marečka malá, musím koupit větší. Nemáte někdo zájem?

Taky jsem tu kdysi zahlédla návrh nějaké nové plínky. Je to v procesu, nebo to bylo jen tak pro zábavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.5.10 11:52

tak holky, mám další dotaz :lol:
našla jsem na netu návod na pletení vlňáčků a není to nic těžkého, to naštěstí zvládnu i já.
našla jsem i tuhle stránku s návody na kalhotkové plenky. myslíte, že si můžu tu Tots Bots či haipa-daipa ušít a pak na ní používat ty upletené vlňáčky? nebo se to používá ještě jinak? omlouvám se za stupidní dotazy, pořád se v tom nějak nedokážu vyznat :roll:
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 11:56

Zuzi jj jasně že můžeš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.5.10 12:01

Katy, díky za odpovědi! a ještě jeden :lol: kolik tak čeho je potřeba mít do začátku? abych to nepřehnala s pletením a šitím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 12:09

Zuzi tak počet no těžko říct, ale určitě počítej tak troje vlňáčky, a určitě nějaké pul svrchní kalhotky v záloze. No a plenek, tak počítej jak často se mimi přebaluje, ono je to ze začátku dost často, záleží na miminku, jak často kaká, miminka ze začátku obvykle dost často. Jinak já bych to viděla tak na 20? Ono záleží kde budeš sušit a jak plíny budou schnout. Ale určitě bych být tebou pořídila pár zavazovaček, třeba ti Disana do toho dáš složenou čtvercovku a na vrch vlňáčky. No a podle toho kolik by jsi jich koupila, tak našít pár těch plenek. Zavazovčky jsou dobré v tom že rychleji schnou, stejně tak obyč čtvrecovky, ti šité plenky budou schnout určitě dýl. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 12:18

Ja myslim, ze pokud te bavi to pleteni, tak bych si jich napletla do zasoby. Mozna i 5ks :nevim: A jedny pul jako pojistku.
Plinek se vetsinou uvadi 20ks, takze pokud jsou tak nejak jednovelikostni, nebo pokryjou to obdobi alespon do 8kg, tak bych si jich tech 20ks nasila. Ale jak pise Katy, jeste bych mela v zaloze nejake ctvercovky, popripade ty zavazovaci disany jsou fakt super. A asi bych se v tom siti neupinala jen na frote, ale zkusila bych i neco z bambusoveho fleecu nebo aksamitu, treba jen vkladacky.
A docela zajimava moznost je vlnena vkladacka, hezky saje, dava se spis mezi plinku a svrchnaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
9.5.10 12:24

Zuza ja pletla nekolikery, tenhle strih se nakonec ukazal jako nejlepsi, akorat je zapotrebi pak do pasu udelat snurku, ono se to dost vytahne.. http://www.strihplinky.xf.cz/…vlnacky.html

Cici co jste si to z toho vejletu probuh pritahli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.5.10 12:27

Katy, myslíš, že tohle froté se dá použít na plenkové kalhotky? nebo jaká gramáž?

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí