Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ja myslim, ze v lete vlnaky plus bodycko a ponozky. Akorat budu muset sehnat nejaka vetsi body, tak velikost 98, aby se do nich vesel i s plinou ![]()
a co treba vlnacky a jen nocni kosilku nebo tricko? Ja davala v lete male normalni klasika pyzamko s dlouhyma nohama i rukavem a to usinala i kolem 23-24 stupnu - a ze to trvalo,nez se ochladilo…mela i nozicky oblecene(proste klasickej overalek), takze myslim,ze plina, vlnacky( asi ji budu davat ty uplne dlouhe) a pak triko s kratkym rukavem - nozicky(chodidla) necham hole …a myslim,ze to bude snad v poho… zase si rikam,ze kdyz bude mit plinu a nejake umele kalhotky a na to pyzamko,tak je to uplne blba kombinace…
No ja uz nejakou dobu ty tesco, 18-24m, ted nevim, co je to za velikost v cm. Je mozny, ze je to 92? To bychom pak potrebovali na leto nejakou 104 ![]()
A ty mas tu zizal, no. Neklouze ji to z ramen?
Jestli myslis longies, tak ty na leto moc nejsou, jsou dvouvrstve, takze dost teple.
A triko bych davala, kdyby me nenicili ty hola zada
No mozna to pak popytlikuju s tim drzakem na tricka, ale jsou tam jen dva patentky za sebou, tak aby si to nerozepinal
čiči tak dokud se neplazila, tak jí z ramen nic neklouzalo, kupuji bodyčka na zapínáni na ramínku, zatím teda v pohodě.
No a overálky co má teď na noc tak to je tusím na 12 měsíců už teď.
No jo no, když já mám tu žížalu. ![]()
No a teď už vlastně leze po čtyřech, tak že je to zase v pohodě, nic jí neklouže. ![]()
Ja teda myslim, ze ty vlnaky budou fungovat i kdyz bude hic…samo teda, pokud nebudou od kolen az do podpazi
Moje predstava je teda plina, vlnaky a body s kratkym rukavem, bez fusekli, pinda spi ve spacaku, delaj se i tenky letni verze…pyzamo ani overaly jsme prave kvuli spacaku nikdy nemeli.
Mirii My jedeme Baby Led Weaning, coz znamena, nic nemixuju, varim jen kratce, ji to sam, nakrajeny na takovou velikost, aby to mohl sam drzet. Funguje nam to dobre, Babum taky, doufam, ze nenasilne prejde na to, co jime my. Tot teorie ![]()
aha, tak ja myslela,zeLongies ji dam na leto
, jsem si je ted objednala,ze budou super na spani…
tak to jako ani nevim jestli je vubec kdy vynosime…pac je budu drzet v ruce az posledniho kvetna ![]()
kdyz mate nove vlnaky,tak je perete a lanolinujete? Nebo jen nalanolijute? A kolikrat za sebou?
Neno - tak ja ze zacatku lehce mixovala,pak jen hrube a pak prechod na mackane… a proste v pohode vsechno - v 8 mesicich v pohode jedla kousky cehokoliv.Jen nam nejak nejedou syry
Jinak mam kamosku co zacala tady jen na kupovanem a jeste v roce mixovala!!! Nevim teda jak ted … asi to budou met krusny…
neno - my mame taky spaci pytel , ale jen ten na ramoinka ( ne cekovej…a presto jsem jela v overalu v pohode…dokonce pres pytel prehazujeme deku ( takovou tu pletenou derovanou… a myslim,ze cela zima ok…
No jo. Babe to krmení funguje, ale info mám od NeNy a ta určitě zapoměla sdělit, že metoda obsahuje nějaký zásadní zádrhel.
No nic, zatím se zlomyslně pochechtávám u diskuzí typu - je mu rox a jí jen mixovanou stravu
A jako velikost jsi objednala Mirii? Protoze ony se pry L a XL lisi jen v delce, na sirku by meli byt stejne, tak ti kdyztak zbudou na zimu a pak na dalsi.
Nevim, treba na ne uplne tropicke noci bez prikryvky by se to dalo, ale ja je pouzivala i jako kamasky v the zime.
Neno, s tim jedenim, to me zajima, neco jsem o tom cetla, ale nejak jsem si nedokazala predstavit, ze mu vrazim kus mrkve a dlabej. Kratze povarit znamena, ze to neni ani uplne do mekka? A jak s masem, to taky rozmelni dasnema? A co potom ruzne tekutsi veci, jogurty treba?
Ja objednala L … tak snad je vyuzijeme aspon trochu, pripadne druhe prte ![]()
JInak ja taky normale uvarila mrkev a dala ji male zuzlat..ale pod kontrolou - jako kdyz jsem videla,ze se davi,tak jsem ji sebrala…klidne jsem dala i velikej kus syrove mrkve a ona ji zuzlala … kolem 9 mesice uz mala zvykala dost veci. Treba na kousky nakrajene hrozny - jsou mekke a slo to fajn,nebo na kousicky nakrajeny banan…tak aby se tim neudusila i kdyby jej polkla…a uplne nejlip se nam ucilo na organicky susenym ovoci(Crazy Jack) treba svestka - byla to takova mekka susinka(prsote krasne duznata) nakrajela jsem ji na kousicky a mala to milovala…ted uz to jist nechce- potvora. A to jeste nemela zuby…nebo mela treba jeden…
čičinka píše:
Neno, s tim jedenim, to me zajima, neco jsem o tom cetla, ale nejak jsem si nedokazala predstavit, ze mu vrazim kus mrkve a dlabej. Kratze povarit znamena, ze to neni ani uplne do mekka? A jak s masem, to taky rozmelni dasnema? A co potom ruzne tekutsi veci, jogurty treba?
tak mě napadly úplně stejné otázky.
Jogurt, maso, tvrdá mrkev.
Zní to ale zajímavě. já dávám kousky jen banán, ale ten narve celý kus do pusy a dáví se. Male kousky zas neumí chytit tak, aby je uměl dát do pusy.