Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirri já se na 8mi měsíční ko s dr. o tom bavila, řekla že jí teda nemáme do ničeho nutit, no a že uvidíme, teď jdeme znovu v 10ti měsících, tak to zkusím znovu probrat. Jako dnes snědla jeden CELÝ piškot aniž by se pozvracela, ale u druhého už bylo namále.
Jo a piškot byl bezlepkový, tak že se podstatně lépe rozpouští než klasický a i přesto jí s toho navaluje, fakt nechápu po kom to dítě je. ![]()
Miri - vlňáky vyperu a nalanolinuju, usušim a používám dokud nezačnou vlhnout. Ze začátku je to hodně brzy, všechmy mi potřebovaly několik kůr, než to bylo OK. Navíc mi kluk děsně kadí (hodně sní, hodně kadí
), takže to na vlňákách končí docela často.
Dáváte někdy na noc PULky? Mám mimo provoz oboje noční vlňáky, do SWB se noční plena nevejde. Nevim, jestli dát PULky nebo jednorázovku. ![]()
kdyz dojdou vlnaky, tak dam pulky, i kopretinky jsem davala, z prosteho duvodu, ze jednorazovky jsem doma nemela
A asi si budete o mě myslet, že jsem totálně prdlá, ale jsem tak zamilovaná do vázaček disana a těch bambusek, že se chystám prodat část fuzzi a hhs
Takže kdyby měl někdo zájem o kopretinky ve velmi dobrém stavu nebo o hhs, také v naprostém pořádku, tak dejte vědět, chystám se to nahodit na mmb.
čiči HHS jaké? Hoď foto.
Já nyní miluji všechny vázačky, jsou fakt super, pěkně jí sedí, nemá díru mezi plínou a pasem, no prostě paráááda.
Dokonce dnes zvládnul i tatínek namotat do vázačky, dneska jsem totiž Eli nebrala sebou do školky, manža má před noční tak jsem mu jí nechala a ona potvůrka hezky spinkala až do půl osmé. ![]()
NeNo vlňáčky už jsi posílala? Když tak písni SZ kolik je to poštovné ať ti mohu poslat penízky. Ježiš já už se na ty vlňáčky tak třesu, fakt se jich nemůžu dočkat, už aby tu byly. ![]()
Čiči a nechceš si ty HHS nechat na léto. Prý jsou super s vlněným obdélníkem
Babo, ani ne, me nejak furt nesedi, tez jsem je davala jen s tim obdelnikem, ale to se daji dat i ty disany.
Katy, mam 2 v přírodní barvě s lemováním ala čmelák a dvě tzv petrolejové. Jsou fakt v dobrým stavu, málo používané, sušené v sušičce, prané teď už jen v eko prostředcích. Dala bych 2ks za 240.
čiči - hhs jsou asi zavazovací hemp hour strap co?
a ty kopretinky to je co zač? ![]()
oskarku, ju. A kopretinky jsou fuzzibunz, kapsovky, ale velikost L, takze tak od 10kg na stehynkaty dite.
Katy - tak snad se bude doktorka trochu zajimat a nemavne nad tim jen rukou…
Cici - ja ted mam nakoupenejch fuzzek celkem 6, takze zadne dalsi uz nechci
. Me strasne nadchly ty itti bitti - plinky co sou v nich pekne saji, vetsinou vymenim jen je a kalhotky jsou furt v pohode a navic v nich ma Deniska malou prdelku,takze ani nejde poznat,ze nema jednorazovku… a vazacky bych chtela na druhe prte az se narodi,ale Deniska by si je hned rozvazala… rozdelava i suche zipy…
Co teda davate pod vazacky? A mate nejakou zkusenost jaka je tak nej na novorozene?
tak ted na ne koukam a to je jako vazaci plinka a ne gatky…
se to nikdy nenaucim… ![]()