Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii, do vazacky ted davam tu bambusovou ctvercovku, na ni bud vlnaky nebo pul gate. Ty hhs jsou urcite na vetsi mimi, tak od pul roka, jsou sirsi mezi nohama. Ty disany jsou neco jako takove ty stare puncochace, co jsme nosili do skolky pod zasterku
Je to bavlnene, mekke, poddajne. Krasne udrzi tekute kakani, ale nic nesaji, ty hhs maji v sobe bambus, takze trochu sajou.
Mirii prtavy mimino se do vazacek vaze nadherne…to do ty doby nacvicis ![]()
Tyde Engely vypadaj nemlich to samy jak Disany, co?http://hejhog-uk.com/…ap_nappy.jpg
Nějak zapadla moje otázka na ten vlněný čtverec.
![]()
To je jako dodatečná vrstva ke svrchňákům, nebo je to nenalanolinované (fuj, mále jsme si překroutila jazyk
) a saje to?
neczuz píše:
Nějak zapadla moje otázka na ten vlněný čtverec.![]()
To je jako dodatečná vrstva ke svrchňákům, nebo je to nenalanolinované (fuj, mále jsme si překroutila jazyk) a saje to?
ja netusim ani zbla o cem je rec ![]()
Neno,Cici - takze myslite ze na prte budou vazacky asi nejidealnejsi,co? Jsem koukala na cenu a i ta je velmi prijemna… co pak na ne davat pres den? U prcka radeji vlnacky,nebo Pul? Si rikam,ze vlnene kalhotky budou asi pohodlnejsi,ne? Nebo jsou i pak nejake vazaci kalhotky?
Mirii píše:čiči se tu ráno chtěla zbavovat těch HHS a Baba jí doporučovala nechat na léto s vlněným čtvercem. A já netuším, jak se to používá a jsem děsně zvědavá. Nicméně holky si to drží jako tajemnství.neczuz píše:ja netusim ani zbla o cem je rec
Nějak zapadla moje otázka na ten vlněný čtverec.![]()
To je jako dodatečná vrstva ke svrchňákům, nebo je to nenalanolinované (fuj, mále jsme si překroutila jazyk) a saje to?
Vlnenej ctverec? Co mi to zas uteklo?
Ja mam vlnenou vkladacku…je to takove zfilcovatele…barevne…nalanolinovala jsem to, strkam to do kalhotovek pod vkladacku a pres to vsecko pak vlnaky…Baba ji ma taky, tak ze by mela na mysli todle?
Vypada to nejak takhle…a tyhle jsou sakra hezky… http://www.etsy.com/…ts-for-cloth?…
A cena hodne dobra..... ![]()
Neno - to je ctverec? Mne to prijde jako klasicka vlozka..?? A to jako nalanolinujes a davas mezi plinu a vlnacky…to aby jste zabranily provlhnuti,ju? A neni lepsi teda rovnou vycpat vice vlozkama(plinkama)?
Dyt rikam, ze nevim, co Baba placa o vlnenym ctverci
…ja mam todle, a mam to od ni. Tu vlnenou podivnost pouzivam na cesty, osvedcilo se to. Je to lehky, prodysny, a nepropousti…pridavam to pod bambusovou vkladacku.
Mirii jinak pro mimino - ja mela PULky, a myslim, ze jsem je pouzila dvakrat…nejak me to priso pro toho prcka takovy velky, neforemny, plastikovy…takze zavazovacky a pres to velky banaty vlnaky
dobre se to natahuje, mimco zakryty vlnou od podpazi po kolena
, usetris na hadrech ![]()
teda kočky vy jste ještě nevymyslely zkratku pro nenalanolinované a tomu podobné????? ![]()
Nena ty vlněné vložky vypadají fakt dobře, jaký je to rozměr?
Babo kde jsi? Vyjádři se k tomu na co to vlastně je, jak jsi myslela to používání do HHS?
ahoj holky!
tak jsem včera koupila metráž froté. teď ještě, kdy se dohrabu k ušití
![]()
holky, používáte některá to tahavé froté (co se z něj dělají prostěradla). tady u nás prodávají za pár korun na kila odstřižky - jen je barevné, bílé ne. na co by se to dalo využít?