Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz píše:Já se bojím, aby to nedělalo neplechu. Přeci jen, když přes sebe přeložíš látku, tak to drží samo o sobě a zavázáním to pojistíš. PUL asi bude klouzat.
Ale je to výzva ![]()
Baba píše:neczuz píše:Já se bojím, aby to nedělalo neplechu. Přeci jen, když přes sebe přeložíš látku, tak to drží samo o sobě a zavázáním to pojistíš. PUL asi bude klouzat.Ale je to výzva
To už bych spíš vyvinula letní noční zavazovací vlňáky.
No zeny, jsem zvedava, s cim teda prijdete… ![]()
Mirii mne ani jedny PULky na mimino nenadchly, a PULky obecne, takze jsem je sice mela, ale nepouzila. Ja teda nevim, doma lezel vetsinou zabalenej jen v Disani vazacce, stejne jsem ho prebalovala furt…k doktorovi jsem mela dvoje AIO Popolini. A kdyz byla nejaka delsi vyprava, jako treba letadlo, tak sem sahla po tech bio hnuskach - NatureBabycare. Ty jsem mela sebou i porodnici, sedej dobre, neprotekly ani jednou, kdyz budes koukat treba na strankach Waitrose nebo Mothercare, nebo i Boots, delaj na ne obcas nejaky slevy, takze se da balik sehnat za 4libry. Kdyz uz teda musis sahnout po hnusce.
Neczuz opozdena gratulace k uspesne konzumaci hrusky! ![]()
Katy ty vkladacky jsou 10×4 inche, podle myho krejcovskyho metru 25×10cm
No jasan ze protekla…
ale tak clovek koukne, vidi, prebali…nikdy zadna zavratna katastrofa…
Ted jsem tu nasla ty dvoje Popolini, kdybys mela zajem…jsou uplne pidi, XS.
Ja mam vazaci vlnaky, ja, ja, ja! od mamabless. Jsou jemnoucke, pruznoucke, ale jeste jsem nejak nemela cas je zkusit. Tak snad zitra, az budu mit zse ciste disany.
No podivejte, co vsechno se neda sehnat…
http://ny-image0.etsy.com/…35470872.jpg
Neno pekne, ale podle me moc uzke mezi nohama, malokterou kalhotkovku nebo sklad by to prekrylo a zase dat do vlnaku plinu na rovno, to chce trochu pevny nerv a znat presne strevni pohyby sve ratolesti ![]()
NeNa píše:
Neczuz opozdena gratulace k uspesne konzumaci hrusky!
Vyřídím. ![]()
Mrkev už ho tak nenadchla.
NeNa píše:
No jasan ze protekla…ale tak clovek koukne, vidi, prebali…nikdy zadna zavratna katastrofa…
Taky to dělám - tedy čč na novosklad, snapku, po chvilkách kontroluji a vyměnuju hned po čurání.
Katy-netrap se malou a dej jí čas do roka.Mamka mi vyprávěla,že ségře mixovala do roka a pak se to nějak upravilo samo,ale určitě bych jí nabízela ať si žužlá třeba piškot,nebo kukuřičné křupky.náš mladej se naučil na sušenkách.Neustále se dusil sebemenším kouskem a nakonec se naučil na sušenkách.Sice teď taky skoro nejí,ael to je z jiných důvodů.
Jinak jsem si upletla letní vlňáky na váš popud,ale musím ještě doladit střih.Bohužel foto nemám.Přežily noc bez protečení
,ale na den pro chodce nic moc. ![]()
jo,ještě se nejdřív zeptám vás -prodávám kapsovku ptitsdessous s konopným vnitřkem.Kupovala jsem ji novou,ale malý po ní má prdelku v jednom ohni.Takže posílám dál.Je teda občas náma použitá,ale v dobrém stavu.Sucháče suchají.
čičinko, já teď pročítala nějaké stránky o látkovkách a nějaká mamina dvojčat tam psala, že z těch tahacích odstřižků šila plenky
mi to právě taky přijde, že to moc nemůže sát…
zuzi možná by se s toho fakt dala ušít plenka, ale podle mě by měla funkci stejnou jako třeba disana vázačka, prostě měla by fixovat třeba čtvrecovku, či vícevrstvou plenku.
Ono mě to připomělo plenky sketch z francouzského froté či co to bylo, byly fakt strašně tenké a já je používala opravdu jen jako fixaci čč, tudle funkci splnily. ![]()
AAAAAAAAAAAAAa zrovna Eli zkoumá hrušku, jsem zvědavá co s tím měsíčkem udělá.
Dnes dostala na oběd zeleninu jen pomačkanou, no a nesnědla ani polovinu. ![]()