Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
11.5.10 10:21
neczuz píše:Já se bojím, aby to nedělalo neplechu. Přeci jen, když přes sebe přeložíš látku, tak to drží samo o sobě a zavázáním to pojistíš. PUL asi bude klouzat.

Ale je to výzva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.5.10 10:30
Baba píše:
neczuz píše:Já se bojím, aby to nedělalo neplechu. Přeci jen, když přes sebe přeložíš látku, tak to drží samo o sobě a zavázáním to pojistíš. PUL asi bude klouzat.
Ale je to výzva :mrgreen:

To už bych spíš vyvinula letní noční zavazovací vlňáky.

• Citovat
  • Upravit
4533
11.5.10 10:40

No zeny, jsem zvedava, s cim teda prijdete… :mrgreen:

Mirii mne ani jedny PULky na mimino nenadchly, a PULky obecne, takze jsem je sice mela, ale nepouzila. Ja teda nevim, doma lezel vetsinou zabalenej jen v Disani vazacce, stejne jsem ho prebalovala furt…k doktorovi jsem mela dvoje AIO Popolini. A kdyz byla nejaka delsi vyprava, jako treba letadlo, tak sem sahla po tech bio hnuskach - NatureBabycare. Ty jsem mela sebou i porodnici, sedej dobre, neprotekly ani jednou, kdyz budes koukat treba na strankach Waitrose nebo Mothercare, nebo i Boots, delaj na ne obcas nejaky slevy, takze se da balik sehnat za 4libry. Kdyz uz teda musis sahnout po hnusce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.5.10 10:43

Neno- a to ti ta disana neprotekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.5.10 10:44

Neczuz opozdena gratulace k uspesne konzumaci hrusky! :mrgreen:

Katy ty vkladacky jsou 10×4 inche, podle myho krejcovskyho metru 25×10cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.5.10 10:48

No jasan ze protekla… :lol: ale tak clovek koukne, vidi, prebali…nikdy zadna zavratna katastrofa…

Ted jsem tu nasla ty dvoje Popolini, kdybys mela zajem…jsou uplne pidi, XS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.5.10 10:52

Ja mam vazaci vlnaky, ja, ja, ja! od mamabless. Jsou jemnoucke, pruznoucke, ale jeste jsem nejak nemela cas je zkusit. Tak snad zitra, az budu mit zse ciste disany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.5.10 11:03

No podivejte, co vsechno se neda sehnat… :lol: http://ny-image0.etsy.com/…35470872.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.5.10 11:36

Neno pekne, ale podle me moc uzke mezi nohama, malokterou kalhotkovku nebo sklad by to prekrylo a zase dat do vlnaku plinu na rovno, to chce trochu pevny nerv a znat presne strevni pohyby sve ratolesti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.5.10 11:59
NeNa píše:
Neczuz opozdena gratulace k uspesne konzumaci hrusky! :mrgreen:

Vyřídím. :-)
Mrkev už ho tak nenadchla.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
11.5.10 12:03
NeNa píše:
No jasan ze protekla… :lol: ale tak clovek koukne, vidi, prebali…nikdy zadna zavratna katastrofa…

Taky to dělám - tedy čč na novosklad, snapku, po chvilkách kontroluji a vyměnuju hned po čurání.

• Citovat
  • Upravit
275
11.5.10 12:35

Katy-netrap se malou a dej jí čas do roka.Mamka mi vyprávěla,že ségře mixovala do roka a pak se to nějak upravilo samo,ale určitě bych jí nabízela ať si žužlá třeba piškot,nebo kukuřičné křupky.náš mladej se naučil na sušenkách.Neustále se dusil sebemenším kouskem a nakonec se naučil na sušenkách.Sice teď taky skoro nejí,ael to je z jiných důvodů.
Jinak jsem si upletla letní vlňáky na váš popud,ale musím ještě doladit střih.Bohužel foto nemám.Přežily noc bez protečení :potlesk: ,ale na den pro chodce nic moc. :-?
jo,ještě se nejdřív zeptám vás -prodávám kapsovku ptitsdessous s konopným vnitřkem.Kupovala jsem ji novou,ale malý po ní má prdelku v jednom ohni.Takže posílám dál.Je teda občas náma použitá,ale v dobrém stavu.Sucháče suchají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.5.10 12:58

čičinko, já teď pročítala nějaké stránky o látkovkách a nějaká mamina dvojčat tam psala, že z těch tahacích odstřižků šila plenky 8-o mi to právě taky přijde, že to moc nemůže sát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.5.10 13:14

zuzi možná by se s toho fakt dala ušít plenka, ale podle mě by měla funkci stejnou jako třeba disana vázačka, prostě měla by fixovat třeba čtvrecovku, či vícevrstvou plenku. :think: Ono mě to připomělo plenky sketch z francouzského froté či co to bylo, byly fakt strašně tenké a já je používala opravdu jen jako fixaci čč, tudle funkci splnily. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.5.10 13:19

AAAAAAAAAAAAAa zrovna Eli zkoumá hrušku, jsem zvědavá co s tím měsíčkem udělá.
Dnes dostala na oběd zeleninu jen pomačkanou, no a nesnědla ani polovinu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure