Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
12.5.10 12:17
honey_star píše:
Ahoj holky, tak já jsem se nechala nadchnout a ke svým vícevrstvým plenkám jsem objednala ještě zavazovací Disana a chtěla bych je kombinovat s ručně pletenými vlňáčky.
Ale chci se zeptat, jak zavazujete otáčející se dítě. Mě ta Adélka pořád rotuje, mám docela potíž jí zapnout i do těch PULek tak nevím jak jí budu točící se zavazovat… Máte na to nějakej trik, nebo ty dětátka hypnotizujete? :lol:

Uplácím, uplácím, uplácím…Křupky. Bez křupek bych už asi nepřebalila. Sice to pomůže jen trochu, ale alespoň něco.

• Citovat
  • Upravit
51750
12.5.10 12:20
honey_star píše:
Ahoj holky, tak já jsem se nechala nadchnout a ke svým vícevrstvým plenkám jsem objednala ještě zavazovací Disana a chtěla bych je kombinovat s ručně pletenými vlňáčky.
Ale chci se zeptat, jak zavazujete otáčející se dítě. Mě ta Adélka pořád rotuje, mám docela potíž jí zapnout i do těch PULek tak nevím jak jí budu točící se zavazovat… Máte na to nějakej trik, nebo ty dětátka hypnotizujete? :lol:

Mé dítě zatím poslušně leží, uplácím maximálně nějakou blbinou co mám na přebalováku, třeba tubu s mastí, kelímek či čokoliv jiného. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.5.10 12:33

holky,tak se musím pochlubit.Mladej moc nechtěl jíst a pořád si u jídla musel s něčím hrát a tak jsem zkusila metodu ala vlastníma rukama a fakt to funguje.Prcek vvčera sice na mě čučel,že mu dávám bramboru do ruky,ale pak se mu to zalíbilo a zůstal sedět dokud tu bramboru nesnědl.Snědl jednu velkou bramboru a takový malý dvě mrkvičky k tomu.Fakt díky.
Dnes mi došly plenky z sijemdetem.Objednala jsem si jednu s autíčky kapsvku a ejdnu vesmírnou s PUL matrošem.Jsou štíhlounký , nádherný.
Mirii-pokud obyč čtvercovky,tak doporučuju 70×70 od Popolini.Jedna stojí cca 30Kč,ale mají vysokou gramáž a jsou dost savé.Mám je už půl roku a musím říct,že nežmolkatí a nejsou průhledné,jak normoš z obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.5.10 12:44

Efíku, tak to je paráda :palec: :mrgreen:
Kde je fotodokumentace? :mrgreen:

Jo a kapsovky chcem vidět takýýýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.5.10 12:46

Efiku jj foto, foto, foto!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.5.10 12:49

foto později.foťák mám u spícího prcka.
Jestli čekáte nějakou prasečárnu.Heč,mé dítě je již kultivované a sní i to,co mu z ruky nečouhá.nejspíš to bude nenažraností,nebo věkem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.5.10 13:08

Ja chci taky fotooooo! Dite i pliny!!!! :mrgreen:

Nalano jsem ty novy vlnaky z Las Vegas Katy, pinda mel na sobe Cuddle a hral si asi hodinu a pul na brise a neprovlhly, drzej krasne!!! Akorat ta potvora ma ted na prodej spoustu dalsich barev, uvazuju este o jednech, na leto…misto katat na ven… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.5.10 13:11
NeNa píše:
Ja chci taky fotooooo! Dite i pliny!!!! :mrgreen:Nalano jsem ty novy vlnaky z Las Vegas Katy, pinda mel na sobe Cuddle a hral si asi hodinu a pul na brise a neprovlhly, drzej krasne!!! Akorat ta potvora ma ted na prodej spoustu dalsich barev, uvazuju este o jednech, na leto…misto katat na ven… :lol:

Nena super, těším se na ně čím dál víc, doufám že si dá pošta záležet a nejpozdějí v pátek tady budou, jestli ne, tak ten víkend asi nepřežiju. Jo a to mi připomělo, že jsem ti ještě neposlala ty peníze, jsem ostuda, hned jak půjde Eli spát tak to napravím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
12.5.10 13:44

musím se s vámi podělit o dnešní zážitek s vzp :cert: :cert:
manžela jsem tam vyslala pžádat o ten příspěvek 500 na očkování (no ještě tam čekal s lístečkem na pořadí cca čtvrt hodky i když byla čekárna prázdná…)a pani že mu to nemůže vyplatit, že tam máme dluh a ani mu nechtěla říct kdo z nás. nakonec z ní vypadlo, že manžel 3 Kč z roku 2004, ale protože na tom jsou penále, tak 320 Kč!!!!! nikdo na to během 6 let neupozornil… tak musel nejdřív zaplatit a pak mu to teprve mohli vyplatit…
no a to že jsem tam měla zaškrtnuto v hotovosti a jemu řekli že to nedávaj, jedině na účet, to už je jen taková drobnost…
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Příspěvek upraven 12.05.10 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.5.10 13:46
8-o 8-o
:pocitac: :pocitac:
:poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
12.5.10 13:49

No já jsem tak vytočená, že se musím nějak uklidnit :-D :

Neno, prosím Tě jestli budeš znovu objednávat…tak já beru teď ty co tam má paní nově - brown velikost L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.5.10 13:51

Jéééé, uklidňování nákupy, to znám :mrgreen:
Taky potřebuju udělat radost, když musím biflovat. Kdyže se objednává? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.5.10 13:55

oskárku to je teda mazec. :pocitac: :pocitac: :pocitac:
jo a paní už tam má i větší? No já počkám na ty medium a pak uvidím.

Jinak já dnes taky nakupovala, jsem jen tak šla kouknout na golfáče a jeden jsem si rovnou odnela. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.5.10 13:59

Oskárkůůůůůůů, hoď sem linka, prosím. Nemůžu to v tom drbání nikde najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
12.5.10 14:01

Katy má, ale jen jedny, tak pokud Nena nebude objednávat, tak to zkusím já, kdybyste se chtěla některá přidat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure