Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
honey_star píše:
Ahoj holky, tak já jsem se nechala nadchnout a ke svým vícevrstvým plenkám jsem objednala ještě zavazovací Disana a chtěla bych je kombinovat s ručně pletenými vlňáčky.
Ale chci se zeptat, jak zavazujete otáčející se dítě. Mě ta Adélka pořád rotuje, mám docela potíž jí zapnout i do těch PULek tak nevím jak jí budu točící se zavazovat… Máte na to nějakej trik, nebo ty dětátka hypnotizujete?
Mé dítě zatím poslušně leží, uplácím maximálně nějakou blbinou co mám na přebalováku, třeba tubu s mastí, kelímek či čokoliv jiného. ![]()
holky,tak se musím pochlubit.Mladej moc nechtěl jíst a pořád si u jídla musel s něčím hrát a tak jsem zkusila metodu ala vlastníma rukama a fakt to funguje.Prcek vvčera sice na mě čučel,že mu dávám bramboru do ruky,ale pak se mu to zalíbilo a zůstal sedět dokud tu bramboru nesnědl.Snědl jednu velkou bramboru a takový malý dvě mrkvičky k tomu.Fakt díky.
Dnes mi došly plenky z sijemdetem.Objednala jsem si jednu s autíčky kapsvku a ejdnu vesmírnou s PUL matrošem.Jsou štíhlounký , nádherný.
Mirii-pokud obyč čtvercovky,tak doporučuju 70×70 od Popolini.Jedna stojí cca 30Kč,ale mají vysokou gramáž a jsou dost savé.Mám je už půl roku a musím říct,že nežmolkatí a nejsou průhledné,jak normoš z obchodu.
Efíku, tak to je paráda
![]()
Kde je fotodokumentace? ![]()
Jo a kapsovky chcem vidět takýýýýý
foto později.foťák mám u spícího prcka.
Jestli čekáte nějakou prasečárnu.Heč,mé dítě je již kultivované a sní i to,co mu z ruky nečouhá.nejspíš to bude nenažraností,nebo věkem. ![]()
Ja chci taky fotooooo! Dite i pliny!!!! ![]()
Nalano jsem ty novy vlnaky z Las Vegas Katy, pinda mel na sobe Cuddle a hral si asi hodinu a pul na brise a neprovlhly, drzej krasne!!! Akorat ta potvora ma ted na prodej spoustu dalsich barev, uvazuju este o jednech, na leto…misto katat na ven… ![]()
NeNa píše:
Ja chci taky fotooooo! Dite i pliny!!!!Nalano jsem ty novy vlnaky z Las Vegas Katy, pinda mel na sobe Cuddle a hral si asi hodinu a pul na brise a neprovlhly, drzej krasne!!! Akorat ta potvora ma ted na prodej spoustu dalsich barev, uvazuju este o jednech, na leto…misto katat na ven…
Nena super, těším se na ně čím dál víc, doufám že si dá pošta záležet a nejpozdějí v pátek tady budou, jestli ne, tak ten víkend asi nepřežiju. Jo a to mi připomělo, že jsem ti ještě neposlala ty peníze, jsem ostuda, hned jak půjde Eli spát tak to napravím. ![]()
musím se s vámi podělit o dnešní zážitek s vzp
![]()
manžela jsem tam vyslala pžádat o ten příspěvek 500 na očkování (no ještě tam čekal s lístečkem na pořadí cca čtvrt hodky i když byla čekárna prázdná…)a pani že mu to nemůže vyplatit, že tam máme dluh a ani mu nechtěla říct kdo z nás. nakonec z ní vypadlo, že manžel 3 Kč z roku 2004, ale protože na tom jsou penále, tak 320 Kč!!!!! nikdo na to během 6 let neupozornil… tak musel nejdřív zaplatit a pak mu to teprve mohli vyplatit…
no a to že jsem tam měla zaškrtnuto v hotovosti a jemu řekli že to nedávaj, jedině na účet, to už je jen taková drobnost…
![]()
Příspěvek upraven 12.05.10 v 13:47
No já jsem tak vytočená, že se musím nějak uklidnit
:
Neno, prosím Tě jestli budeš znovu objednávat…tak já beru teď ty co tam má paní nově - brown velikost L
Jéééé, uklidňování nákupy, to znám ![]()
Taky potřebuju udělat radost, když musím biflovat. Kdyže se objednává? ![]()
oskárku to je teda mazec.
![]()
jo a paní už tam má i větší? No já počkám na ty medium a pak uvidím.
Jinak já dnes taky nakupovala, jsem jen tak šla kouknout na golfáče a jeden jsem si rovnou odnela.
![]()
Oskárkůůůůůůů, hoď sem linka, prosím. Nemůžu to v tom drbání nikde najít.
Katy má, ale jen jedny, tak pokud Nena nebude objednávat, tak to zkusím já, kdybyste se chtěla některá přidat…
Uplácím, uplácím, uplácím…Křupky. Bez křupek bych už asi nepřebalila. Sice to pomůže jen trochu, ale alespoň něco.