Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
13.5.10 12:50

Tak a ještě náš nový kočárek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.5.10 12:55

Katy, krásné, taková nevšední kombinace, barev. A s moc nízkým sedem u různých gatěk bojujeme též, proto teď mám tak ráda svrchňáky od haipa daipa, jsou dostatečně vysoké.
Nemluvě o oblečení, moje mamka mu koupla takové skoro šusťáky a jsou nám na prd, protože se mu vždycky svlíknou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
13.5.10 12:58

Ty Katy nekupovala sis náhodou nedávno nový-starý kočárek?Nebo jsem něco přehlédla?Ale jinak máš pořádnou žížalku.Kolik,že měří?Ten náš měl v roce 76cm a teď v 16,5m má 83cm,ale zhubnul mi a já nevím čím.Pořád ho trápilo to bříško,tak nejspíš to bude ončo.Naše Dr.je totiž pro čekání,kdy se to spraví samo a chudák náš trpěl dost dlouho,dokud jsem ji nezačla bombardovat telefonáty.Pak napsala mírné projímadlo a na upravení střevní mikrof…a od té doby byští a baští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
13.5.10 13:08

Katy ale slusej ji a to je hlavni! :mrgreen: Myslim, ze se ty nase trochu pres prdel vytvarovaly, a kdyz das do pasu tu gumku :nevim: to by mohlo pak sedet lip…

Efik pliny pekny! Ja mam z tech kosmonautu od Babu podlozku, se zlutym aksamitem :palec: A prcek supr basti! Tak jsem rada, ze s tim jidlem nejsme s Babou streleny samy,…tu debatu, co se kolem toho rozvedla uz jsem ani nedocitala…kdyz nekdo nepouizva rozum a hned vsechno zene do extremu, to je pak tezka rec. Neni prece tezky kombinovat od kazdyho neco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
13.5.10 13:15

debatu jsem nečetla,ale přečtu a napíšu svou zkušenost.Víš,myslímsi,že je horší se naučit při jídle si hrát a nedávat pozor,kolik toho sním,než jíst rukama.Však později prcek uvidí rodiče a sourozence jak jí příborem a bude to chtít zkusit taky.
Brďo jsem si udělala takovej sliz,že kdybych otočila kýbl,tak z něho bude bábovička.Jakou sodu používáte?Prosím o Zn.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.5.10 13:48

Neno ty máš na těch vlňáčcích v pase dířu na gumku? Já ne a nebo jí nevidím. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.5.10 13:55

Efik jo jo, kupovala jsem nedávno staro nový kočárek, Quinny speedi, je fakt super, ale na každodenní vytahování z auta mě už nebaví, tak že jsem pořídila Espiro magic3, ten je perfektně skladnej, ale přesto prostorný. :pankac: Bude se nám hodit i na cesty, jak pojedeme i se psy, protože tek golfáč fakt vrazím klidně za zadní sedadlo, tam kde bude sedět Eli a nebude vůbec zavazet. :pankac: Jo a speediho si samozřejmě nechávám. :lol:
No a kolik že tá ma žížala měří? No na 8mi měsíční kontrole měla 76cm. :mrgreen: :lol: :-P Tak že opravdu žííížala. :-P A vážila 8,2kg, teď jsem si jí po měsíci a něco převážila doma a vážila 8,4kg, tak že přírustek nic moc, ale je spokojená, tak že to neřeším, nyní co jí dávám laktobacily téměř každý den, pokud nezapomenu tak baští slušně. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.5.10 13:56

Jo a ještě hlásím, že vlňáčky měla téměř dvě hodiny na sobě s cuddle a naprosto v pohodě, tak že budou fakt super. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
13.5.10 14:17

Katy a tos je jeste nenalano…!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.5.10 14:26
NeNa píše:
Katy a tos je jeste nenalano…!! :mrgreen:

Jo jo, no a co ta díra v pase, máš či nemáš? Já fakt nemám, jsem to zkoumala snad 10× dokola. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.5.10 14:45

Katy, co dáváš za laktobacily, Mates se dnes už podruhé tak šíleně posral, že zvažuju něco koupit, asi mu ta viroza minulý týden fakt pocuchala střeva :-(

Mmch, jedem celej den disany a díky bohu za ně, jinak bych ho asi musela svlíknout celýho, to byla fakt darda :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.5.10 14:54

čiči dávám klasické lactobacily co jsem dávala i Týnce před 6ti lety, tehdy žádné dětské snad ještě ani nebyly, a doporučili mi je na chíře v motole, jak jsem tam furt ležely. Jen teda jsou to rozsypávací tobolky, které se nemísí s vodou, tak že je vždy nasypu do trochy přesnidávky či oběda.
 http://www.promimino.cz/…-acidophilus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.5.10 14:55

Jo jinak je tam doporučený věk od dvou let, ale ptala jsem se na to v lékarně i dr. a říkali že je to jen kvůli těm tobolkám, ale že když to rozsypávám tak že je klidně může, tak je dávám a je fakt v pohodě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.5.10 15:04

díky, tak vyrážím. Jen doufám, že se neposere cestou, to bych neměla šanci venku zlikvidovat. Leda že bych šla kolem nějaké fontány. Na Pankráci mají v nákupním centru takovou velkou s vodotryskem :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.5.10 15:06

Jen rychle k laktobacilům. Mně se osvědčil Infant dophilus (http://www.lekarna.cz/…ophilus-60g/)Je to přímo prášek, takže není nutno vysypávat tobolky.

Efik - plenky vypadají dobře :srdce:

Katy - vlňáčky nádherné :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky