Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Oskarek tak priznam se, mam taky celkem troje
dvoje M ka ![]()
Mirii tez prirodni, na suchac, cena prizniva ![]()
čičinka píše:
na ofiko bundle.cz je toto
dekuju uz jsem to taky nasla, ale díky moc
![]()
už jsem doma, dočítám dočítám.
Jo jo Cuddle AIO mám já, ty plápolající, jsou to vlastně jediné cuddle co nám momentálně sedí dobře. ![]()
Jo a taky zvažuji prodej Achdárek ve vel M. ![]()
Tak přesně takhle jsem si skládání představovala
Jak se udržujou takovýhle vlněný plíny??? A kde že je mají ![]()
Oskárek píše:NeNa píše:jak nenažraně dvoje???????
Zeny, nechtela by nektera Swaddlebees vlnaky/Achdarky? Jsou fungl novy, nepouzity, ja koupila nenazrane dvoje a neni sance je unosit. Jsou to M ka.
já koupila troje!!!!!!!!!
taky přemýšlím, že jedny pošlu dál, přírodní L, na patentky, nepoužitý
Tak jestli je posles dal,tak ja bych je brala
prave na patentky a v L idealni pro Denisaka ![]()
A tady Eliška v Cuddle AIO, je už to tak dva měsíce zpět, myslím že tam měla danou čč, ale to už nevím přesně, jinak tak jak jí má zapnutou jí ji zapínám stále. ![]()
http://img5.rajce.idnes.cz/…30037kop.jpg
Jo a k jídlu, tak u ELi fakt tuto medotu praktikovat nejde, začínám mít pochyby, že má snad něco s jícnem, ona i tak jako by těžko polyká, jednu dobu při polykání strašně přivírala oči, jako by jí tam snad něco vadilo. No a dnes se mi pěkně zblila u kámošky a to jsem jí dala do ruky jen piškot a už to bylo venku i s přesnidávkou. ![]()
Katy - ty gate vypadaji fakt super, mne tady zruinujete jak porad neco uklazujete,on pak clovek hned vsecko chce ![]()
a s tim jidlem to je teda dost divny…asi bych trpochu zatlacila na doktorku,ze mala zvraci dost…a hlavne jestli je v pohode pribirani…ale kdovi treba se to casem uklidni ![]()
Mirri tak teď přibírání určitě ok není, teď za měsíc a něco přibrala s bídou 200g.
K dr. jdeme konec května tak uvidím co na to řekne. Jako ono ELi trápil pořád campylobakterus, tak že dr. říkala že zvracení bývá i s něho, ale jako mě se to nezdá, ona fakt divně polyká, prostě jako by jí pořád bolelo v krku. ![]()
Jo a ty cuddle AIO mám dvě, jednu budu asi prodávat, nějak nevyužíváme. ![]()
Katy, já bych to asi taky chtěla začít nějak řešit…
tohle fakt není úplně v pohodě. ![]()
Katy a jaký máš ty druhý AIO? Myslím jakej vzor? Budu muset určitě něco nakoupit ![]()
Pastelko jo jo začnu to řešit, náhodou jdu s Týnkou přiští pátek na gastroenterologii, tak to zkusím i tam probrat s dr.
Jinak tu druhé AIO mám taky ohníčková, tak že dvoje stejné.
Katy, tak snad vám tam pomůžou ![]()
Pokud by ses jí teda chtěla zbavit, tak dej vědět
Pravděpodobně bych jí vzala ![]()
Tak já jsem KO. Myslela jsem, že střvní cřipku máme všichni za sebou. Nikoliv, Poli má průjem. Takže zítra na dovolenou odjede manžel s Tobíkem sám a já za nimi přijedu až bude Poli ok. To je děs.
Včera a dnes jsem používala hnusky. S tím průjmem to snad jinak nejde. Ted mi tady „schnou“ 4 pračky prádla. Nevím, jak to v tomhle počasí doschne. ![]()
Doted jsem hnuskám říkala jednorázovky. Když jsem je 2,5 roku používala s Tobíkem, tak mně hnusný nepřišly. Ale teď už jo. Ale na dovolenou budou fajn.
Pastelko - dvouletý rozdíl je někdy trochu náročnější, ale zvládnout se to dá. ZAtím žiju ![]()
Neno - to je teda zájem o vlňáčky. Ty musejí být užasné. ![]()
Pastelko tak si to píšu a myslím na tebe, teda ale kdyby jsi jí chtěla hned tak není problém, klidně se jí vzdám. ![]()
Achdárku tak ať je Polinka brzy fit. ![]()