Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
14.5.10 11:46

Oskarek tak priznam se, mam taky celkem troje :mrgreen: :mrgreen: dvoje M ka :mrgreen:

Mirii tez prirodni, na suchac, cena prizniva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.10 11:54
čičinka píše:
na ofiko bundle.cz je toto

dekuju uz jsem to taky nasla, ale díky moc :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 12:09

už jsem doma, dočítám dočítám.
Jo jo Cuddle AIO mám já, ty plápolající, jsou to vlastně jediné cuddle co nám momentálně sedí dobře. :lol:
Jo a taky zvažuji prodej Achdárek ve vel M. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.5.10 12:11

Tak přesně takhle jsem si skládání představovala :wink: Jak se udržujou takovýhle vlněný plíny??? A kde že je mají :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 12:23
Oskárek píše:
NeNa píše:
Zeny, nechtela by nektera Swaddlebees vlnaky/Achdarky? Jsou fungl novy, nepouzity, ja koupila nenazrane dvoje a neni sance je unosit. Jsou to M ka.
jak nenažraně dvoje??????? :mrgreen:
já koupila troje!!!!!!!!! :mrgreen:
taky přemýšlím, že jedny pošlu dál, přírodní L, na patentky, nepoužitý

Tak jestli je posles dal,tak ja bych je brala :-)) prave na patentky a v L idealni pro Denisaka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 12:36

A tady Eliška v Cuddle AIO, je už to tak dva měsíce zpět, myslím že tam měla danou čč, ale to už nevím přesně, jinak tak jak jí má zapnutou jí ji zapínám stále. :lol:
 http://img5.rajce.idnes.cz/…30037kop.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 12:54

Jo a k jídlu, tak u ELi fakt tuto medotu praktikovat nejde, začínám mít pochyby, že má snad něco s jícnem, ona i tak jako by těžko polyká, jednu dobu při polykání strašně přivírala oči, jako by jí tam snad něco vadilo. No a dnes se mi pěkně zblila u kámošky a to jsem jí dala do ruky jen piškot a už to bylo venku i s přesnidávkou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 13:39

Katy - ty gate vypadaji fakt super, mne tady zruinujete jak porad neco uklazujete,on pak clovek hned vsecko chce :-D
a s tim jidlem to je teda dost divny…asi bych trpochu zatlacila na doktorku,ze mala zvraci dost…a hlavne jestli je v pohode pribirani…ale kdovi treba se to casem uklidni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 13:47

Mirri tak teď přibírání určitě ok není, teď za měsíc a něco přibrala s bídou 200g. :-( K dr. jdeme konec května tak uvidím co na to řekne. Jako ono ELi trápil pořád campylobakterus, tak že dr. říkala že zvracení bývá i s něho, ale jako mě se to nezdá, ona fakt divně polyká, prostě jako by jí pořád bolelo v krku. :-(
Jo a ty cuddle AIO mám dvě, jednu budu asi prodávat, nějak nevyužíváme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.5.10 14:39

Katy, já bych to asi taky chtěla začít nějak řešit… :-? tohle fakt není úplně v pohodě. :nevim:
Katy a jaký máš ty druhý AIO? Myslím jakej vzor? Budu muset určitě něco nakoupit 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 14:53

Pastelko jo jo začnu to řešit, náhodou jdu s Týnkou přiští pátek na gastroenterologii, tak to zkusím i tam probrat s dr.
Jinak tu druhé AIO mám taky ohníčková, tak že dvoje stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.5.10 15:06

Katy, tak snad vám tam pomůžou :nevim:
Pokud by ses jí teda chtěla zbavit, tak dej vědět :wink: Pravděpodobně bych jí vzala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.5.10 15:06

Myslím plínu, ne dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.5.10 15:14

Tak já jsem KO. Myslela jsem, že střvní cřipku máme všichni za sebou. Nikoliv, Poli má průjem. Takže zítra na dovolenou odjede manžel s Tobíkem sám a já za nimi přijedu až bude Poli ok. To je děs.

Včera a dnes jsem používala hnusky. S tím průjmem to snad jinak nejde. Ted mi tady „schnou“ 4 pračky prádla. Nevím, jak to v tomhle počasí doschne. :nevim:

Doted jsem hnuskám říkala jednorázovky. Když jsem je 2,5 roku používala s Tobíkem, tak mně hnusný nepřišly. Ale teď už jo. Ale na dovolenou budou fajn.

Pastelko - dvouletý rozdíl je někdy trochu náročnější, ale zvládnout se to dá. ZAtím žiju :mrgreen:

Neno - to je teda zájem o vlňáčky. Ty musejí být užasné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 15:18

Pastelko tak si to píšu a myslím na tebe, teda ale kdyby jsi jí chtěla hned tak není problém, klidně se jí vzdám. :lol:

Achdárku tak ať je Polinka brzy fit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí