Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky neserte me
![]()
ja zehlim porad jako debil
,jenze ja to mam v palici,proste kdyz je to vyzehlene,tak je to takove pekne
..ale asi s tim budu muset neco udelat,jinak se z toho po…
Mirii píše:
holky neserte me![]()
![]()
ja zehlim porad jako debil,jenze ja to mam v palici,proste kdyz je to vyzehlene,tak je to takove pekne
..ale asi s tim budu muset neco udelat,jinak se z toho po…
No je pravda, ze po prvnim vyprani jsem je taky vyzehlila, cekani na mimatko nuchnatko vykonalo sve. Ale ted na to fakt pecu. Je fakt, ze ze susicky jsou vsechny veci trochu rovnejsi nez byly ze suseni na susaku, takze nechodime konecne ve zmuchlanym, ale jen lehce omuchlanym. Ja ted hodlam vyprat satek a pac se dost macka, tak ho chci vyzehlit. Ale nevim nevim, jestli se mi chce zas az tak moc.
Mirii nechci ti brat iluze, ale jestli Megera je takova jako si ji predstavuju, tak na noc nevim nevim…podle mne to nepobere, hlavne nebyla konstruovana jako nocni…kdyz se srovna BBH a treba Cuddle, to je nebe a dudy ![]()
NeNa píše:
Mirii nechci ti brat iluze, ale jestli Megera je takova jako si ji predstavuju, tak na noc nevim nevim…podle mne to nepobere, hlavne nebyla konstruovana jako nocni…kdyz se srovna BBH a treba Cuddle, to je nebe a dudy
Neno - tak muslis,ze mam jit jeste do BBH a cuddle? Ja se jako furt uklidnuju,ze to jeste pouziju na druhe,takze neva kdyz budu mit vic;-D, ale zase at to nejsou uplne vyhozene prasule…a ty BBH a cuddle jsou jedna velikost,nebo vice? Co spis kupujete,jednovelikostni ci vicevelikostni…
Jinak ja teda koupila jeste jednu Itti bitti i v L a ta sedi taky perfektne, takze semklidne nemusela kupovat ty emka a vzit jen eLka …ale tak aMka asi taky jeste chvilku vyuzijeme…a vydrzej aj 3 hodky bez proteceni v poho s jejich orig.vlozkama…
Mirii Cuddle kupovat snad nemusis..Megery by je mely zastoupit. Ale budes potrebovat plinu na noc…a ta BBH se osvedcila nejlip.
NeNa píše:
Mirii Cuddle kupovat snad nemusis..Megery by je mely zastoupit. Ale budes potrebovat plinu na noc…a ta BBH se osvedcila nejlip.
takze bbh jednovelikostni bambusovou,ju? Tu co jsemtu pred chvilou hazela odkaz,ju? Tak to budu zase aspon potrebovat 3
, me jebne … jeste nejaka vhodna na noc? Jako fakt odzkousena?
ted jsem nekde cetla ze ta BBH po nekolika pranich ztvrdne, mate zkusenost? Kdyz ji pak dam do susicky,tak by mohla zase zmeknout,ne?
Mirii dnes tedy potreti
http://sloomb.myshopify.com/…loth-diapers
mam to ozkouseny, je supr,dobre sedi, saje jak diva, ma extra vkladacky v cene. Tahle je navic vicevelikostni, delaj je i XS.
BBH obcas prozenu susickou a OK.
Mirri no já ti fakt nevím, mám plenku Anavy, ta je šitá taky z materiálu z šijeme dětem a na noc se mi osvědčila s jednou vkládačkou navíc, tak že já bych ty megerky zatím nezatracovala, ono BBH můžeš přikoupít kdykoliv. ![]()
Miri, já mám jako záložní HHS, ta se dá dovycpat čímkoliv a na noc vždycky obstály
Cena je víc než příznivá ![]()
Ad to žehlení…já teda nežehlím nic. Teda kromě košil. Pokud to vyperu na program „easy iron“, úhledně to pověsím a hned ze šňůry poskládám, tak to není poznat, že jsem žehličku nepoužila
Jsem to testovala…manžel si ničeho nevšiml
a vlastně ani moje matka, takže asi dobrý ![]()
Ahoj holky,
omlouvám se, že vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat, jestli některá nechcete 2 skoro nové fialové kopretinové ONE SIZE Fuzzy bunz - plus samo dvě origoš vkládačky a jedna náhradní originální změnšovací gumička.
Plínky jsou prané 2× (jednou před použitím), v supr stavu, pokajdit je malá nestačila
Byly by za 600,– plus pošta obě ![]()
Kdyby byl prosím zájem, tak řešit přes SZ, děkují ![]()
PS: plínky jsem žehlila jen 1×, máme tak z 85% jen čč a Ikea vkládačky. Děti obě žijou ![]()
NeNa píše:
Mirii dnes tedy potretihttp://sloomb.myshopify.com/…loth-diapers
mam to ozkouseny, je supr,dobre sedi, saje jak diva, ma extra vkladacky v cene. Tahle je navic vicevelikostni, delaj je i XS.
BBH obcas prozenu susickou a OK.
Nenus- promin
ja si nejak nespojila,ze ji davas na noc…ta jde ale zase objednat jen v USA,ne? To zase sem nebudou dorucovat ![]()
Oskarku HHS je ktera? Ja uz se v tech zkratkach fakt ztracim..
Katy - no ja doiufala,ze by na noc megerka sla
… ale dnes se mi opet mala komplet procurala z jednorazovky (tenhle tyden uz po ctvrte)…a plina drzi,jen je proste total nacucnuta…takze si rikam,ze asi budu potrebovat fakt festovni plinu,aby jsme tyhle nehody minimalizovali..mozna si objednam aspon jednu BHS na zkousku a treba pak zjistim,ze i megerky jdou - ale zase ty sou tak pekne,ze je jich na noc skoda ![]()
Mirii píše:
Oskarku HHS je ktera? Ja uz se v tech zkratkach fakt ztracim..
Katy - no ja doiufala,ze by na noc megerka sla… ale dnes se mi opet mala komplet procurala z jednorazovky (tenhle tyden uz po ctvrte)…a plina drzi,jen je proste total nacucnuta…takze si rikam,ze asi budu potrebovat fakt festovni plinu,aby jsme tyhle nehody minimalizovali..mozna si objednam aspon jednu BHS na zkousku a treba pak zjistim,ze i megerky jdou - ale zase ty sou tak pekne,ze je jich na noc skoda
Mirii HHS (hemp hour strap) je tady tato na modelu.