Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
15.5.10 10:34

Mirii no dnes byla ELi v hnusce přes noc, pročůrat se teda nepročůrala, ale totálně prosrala. :cert: Tak že za mě se na noc hodí fakt jedině látkové plenky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.5.10 10:35

Tak koukam a dorucuji i sem k nam - teda jeste jsem nedosla ke konci procesu,ale maji Jersey v nabidce..problem je,ze nemaji velikost L - maj ji jen v te prirodni barve :cry: . A nikde jsem nenasla popis velikosti..Neno co mas ted ty za velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.5.10 10:42

Katy - tak to je blbe,pac je na zavazovani a nez bych ji nasadila vlnaky,tak to bude rozvazovat :cert:
no a Nenus na Jersey dorucuji,ale posta stoji dalsich 12 dolacu,coz nema vyznam kdyz bych zkousela vzit jednu plenu :-( .. takze asi zkusim vzit na zkousku jednu BHS a pak budu pokusirovat s Megerkama :lol:
Ale kdyz vidim tu dnesni noc,tak nevim ..nevim..
mate nekdo doma tyhle vlnacky:http://www.branakdetem.cz/…oveybums.htm# jsou to loveybums

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.5.10 11:12

Mirii, Mates má taky rozvazovací tendence, když nepomůže něco mu nacpat do ruky (například papírová krabička od mýdla je velmi vděčná :twisted: ), tak zkrátka říkám ne-ne, to nesmíš, ručičky odstrkuju, mašličku přidržuju a honem cpu do svrchňáků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.5.10 11:23
čičinka píše:
Mirii, Mates má taky rozvazovací tendence, když nepomůže něco mu nacpat do ruky (například papírová krabička od mýdla je velmi vděčná :twisted: ), tak zkrátka říkám ne-ne, to nesmíš, ručičky odstrkuju, mašličku přidržuju a honem cpu do svrchňáků :lol:

Jo jo, taky se to snažím tak praktikovat, Eliška teda na zákaz reaguje, uvidíme jak dlouho. Nyní začala lozit k počítači a frut ho zapínat a vypínat, no a už stačí na ní jen zavolat ne-ne a leze pryč. No ale jak říkám, uvidíme jak dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.5.10 11:31

Katy, u nás Mates děsně rád leze do skříňky pod dřez, stačí zavolat ne-ne a on honem rychle do ní vleze, aby toho co nejvíc stihnul, než ho odtamtud vyhodím :lol: Jinak on chápe, on akorát neposlouchá :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.5.10 11:35
čičinka píše:
Katy, u nás Mates děsně rád leze do skříňky pod dřez, stačí zavolat ne-ne a on honem rychle do ní vleze, aby toho co nejvíc stihnul, než ho odtamtud vyhodím :lol: Jinak on chápe, on akorát neposlouchá :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: No víš jak, myslím že Eli za chvíli bude to samé. :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.5.10 14:18

Mirii ja mam tu Susteinablebabyish, desny slovo, v Mku, ale budu v lete objednavat L, tak se muzes pridat. Kupovala jsem zelenou, ale ta barva je mnohem vyblitejsi nez na fotce, takze bych priste vzala tu prirodni, na noc pod bombardaky je to stejne burt :lol: :lol:

Pokud jde o Megeru - podle zkusenosti co mam s Goodmamou, Cuddlema, PiddlePoddles - na noc nam proste nestacej, asi mam hodne ucurany dite :nevim: BBh i ta americka s tim dlouhym jmenem jsou vetsinou rano skoro durch. Jiny vlnaky na noc nez Disany, nebo doma strikovany jsem nezkousela. Drzej dobre, neprotekly ani jednou a to je pro mne to hlavni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.5.10 14:25

Tak moje dite je to same,jak reknes ne, tak jde a na just se snazi to udelat co nejrychleji :lol: ,ale to bude vsude to same … ja ji uz i nechavam a ono ji to vetsinou prestane bavit.
Neno - az budes objednavat tak dej vedet, do nejake bych asi sla..mozna bych vzala i jednu pro prte treba v tom eMku … asi to chce vzit vic veci,at ma cenu topostovny..i kdyz i tak ta cena 26 dolacu neni spatna … Ja si prave rikam,kdyz vidim ted tenhle tyden,jak je porad mala procurana,ze budeme fakt potrebovat nejakyho drzaka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.5.10 15:50
NeNa píše:
Mirii ja mam tu Susteinablebabyish, desny slovo, v Mku, ale budu v lete objednavat L, tak se muzes pridat. Kupovala jsem zelenou, ale ta barva je mnohem vyblitejsi nez na fotce, takze bych priste vzala tu prirodni, na noc pod bombardaky je to stejne burt :lol: :lol:Pokud jde o Megeru - podle zkusenosti co mam s Goodmamou, Cuddlema, PiddlePoddles - na noc nam proste nestacej, asi mam hodne ucurany dite :nevim: BBh i ta americka s tim dlouhym jmenem jsou vetsinou rano skoro durch. Jiny vlnaky na noc nez Disany, nebo doma strikovany jsem nezkousela. Drzej dobre, neprotekly ani jednou a to je pro mne to hlavni. [/citace
NeNa píše:
Mirii ja mam tu Susteinablebabyish, desny slovo, v Mku, ale budu v lete objednavat L, tak se muzes pridat. Kupovala jsem zelenou, ale ta barva je mnohem vyblitejsi nez na fotce, takze bych priste vzala tu prirodni, na noc pod bombardaky je to stejne burt :lol: :lol:Pokud jde o Megeru - podle zkusenosti co mam s Goodmamou, Cuddlema, PiddlePoddles - na noc nam proste nestacej, asi mam hodne ucurany dite :nevim: BBh i ta americka s tim dlouhym jmenem jsou vetsinou rano skoro durch. Jiny vlnaky na noc nez Disany, nebo doma strikovany jsem nezkousela. Drzej dobre, neprotekly ani jednou a to je pro mne to hlavni.

JÁ JÁ JÁ CI TAKY OBJEDNAT JEDNU L :mrgreen: :mrgreen:

neno nechceš si pořídit nějakou distribuční firmu?:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.5.10 15:58

nebo XL…co je to za míru v čem jsou ty velikosti uváděný? stačí název, já si to převedu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.5.10 16:24

Velikosti jsou v inchich - 1" = 2.5cm, zhruba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.5.10 18:26

neno díky

ještě otázka na nosnice:
ráda bych věděla, jestli máte zkušenost a co si myslíte o vaku haipa-daipa pro nás - chtěla bych ho jen na krátké poponášení, hlavně třeba k našim - bydlí 100 m, když se mi nebude chtít vytahovat kočár… syn má k 10 kg, ještě nesedí…opře to záda pořádně?
a co ty velikosti - odpovídají? podle toho co jsem naměřila, bych si měla pořídit S…mám 165 cm, vel. 40-42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.5.10 18:28

Oskárku já fakt nevím, já ho měla a používala jsem ho na ELišku jen když byla maličká, pak už mi v něm ani být nechtěla, pro mě je jednodušší jí dát do manducky, než aby jí dávala do vaku, fakt nevím no. :nevim:
No a velikosti, je třeba počítat s tím, že vak trochu povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.5.10 20:31

nejak to zaniklo…holky mate je nektera?
http://www.branakdetem.cz/…oveybums.htm#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...