Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
14.5.10 20:59

Na noc mam taky BBH, davam navic takovou bambusovou nudli…pak mam jeste http://sloomb.myshopify.com/…tteds-sprout jsou supr, mela jsem si blbka koupit dvoje. Ale mam M, brzo budu muset poridit L…od nich je vlastne taky ta bambusova nudle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 21:00

mirii jo je to tadle, no já ti nevím, nám by asi stačila i bez vkládačky navíc, ale prostě jí tam ze zvyku dávám, kdyby náhodou v noci více pila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 21:02

Holky a co si mám představit pod pojmem bambusová nudle? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 21:05

Mirii ja do BBH cpu na noc todle, ale u nas se celou noc neprebaluje…http://cdn.shopify.com/…o_medium.jpg?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 21:06

tak ja mam ted jednu od lollipop a pak 3 objednane megerky - tak doufam,ze to bude stacit - chci je jen na noc..pres den spis pojedu v 3v1 - se mi to zalibilo vic,nez plenka a kalhotky na to - ale jeste nemam zadne vlnacky,tak mozna pak budu dokupovat jeste bambusove pliny :-D… myslite,ze mi budou 4 bambusky vyhrazene na noc stacit?
Holky muzete sem dyztak jeste hodit ty odkaze te vasi plinkove vybavicky, at mrknu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 21:06
NeNa píše:
Mirii ja do BBH cpu na noc todle, ale u nas se celou noc neprebaluje…http://cdn.shopify.com/…o_medium.jpg?…

Aha, tak že malá nudle? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 21:07
NeNa píše:

Neno -ja taky celou noc neprebaluju… zatim teda jedu v tech jednorazovkach…ale tak jednou tydne mala je procurana - protece to asi nohavickou ci co :-(
A co je to za znacku - tydle nudle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 21:08
Mirii píše:
tak ja mam ted jednu od lollipop a pak 3 objednane megerky - tak doufam,ze to bude stacit - chci je jen na noc..pres den spis pojedu v 3v1 - se mi to zalibilo vic,nez plenka a kalhotky na to - ale jeste nemam zadne vlnacky,tak mozna pak budu dokupovat jeste bambusove pliny :-D… myslite,ze mi budou 4 bambusky vyhrazene na noc stacit?
Holky muzete sem dyztak jeste hodit ty odkaze te vasi plinkove vybavicky, at mrknu …

Mirii no nevím nevím, určitě jsi si vlňáčky neměla pořizovat, já když jsem je začala používat, tak šly téměř vešchny plíny vše v jednom do pryč, nechala jsem si jen pár na cesty, jinak doma jedeme jen a jen ve vlně. Pul mám jen jako záložní kdyby náááhodou vlňáčky došly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 21:08

Katy - je treba Disany potom zehlit? Myslim ty plneky zavazovaci … a zehlite jeste ctverce,nebo uz ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 21:10

Zenske, nudli najdete v odkazu, co jsem davala na nocni plinu,stejnej vyrobce, par prispevku nazpet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 21:10
Katy2 píše:
Mirii píše:
Holky muzete sem dyztak jeste hodit ty odkaze te vasi plinkove vybavicky, at mrknu …
Mirii no nevím nevím, určitě jsi si vlňáčky neměla pořizovat, já když jsem je začala používat, tak šly téměř vešchny plíny vše v jednom do pryč, nechala jsem si jen pár na cesty, jinak doma jedeme jen a jen ve vlně. Pul mám jen jako záložní kdyby náááhodou vlňáčky došly. :lol:

Katy nestras - na me doma ceka 8 vse v jednom,plus tady mam uz 5 :lol: , snad pak nebudu rozprodavat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 21:17

doprčic holky jak najdu svuj starší příspěvek jak jsem se ptala na velikost těch disan???????????
suvik mi odpověděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.5.10 21:18

Mirii, nezehlim, nezehlila jsem a zehlit nebudu, k tomu by me nikdo nedonutil. Vazacky jsou rovny samy od sebe, ctverce ze susicky taky, kdyz se dobre povesi, tak jsou taky rovny a je to sakra plina na prdel a ne halenka sboristky :lol:
Per na 60, zehleni je povera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 21:33

Taky nežehlím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 21:34

Ja vyzehlila pliny jen jednou, a to po prvnim vyprani, ale to jsem byla tehotna a noce byly neskutecne dlouhyyyy :mrgreen: Od ty doby uz nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure