Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pastelko jo a dítě bych ti teda mohla taky přibalit pokud by jsi chtěla.
![]()
Achdárku, tak to je teda pech
to ti nezávidím. Snad se za nima vypravíte brzy…ale stejně v tomhle počasí na kola ![]()
Jo až se vrátíš z dovči, tak tě vyzpovídám na téma „dvouletý rozdíl“ zatím si budu zapisovat někam bokem co mě napadne ![]()
Ad schnutí prádla…to je fakt děsný!!!
![]()
Katy2 píše:
Mirri tak teď přibírání určitě ok není, teď za měsíc a něco přibrala s bídou 200g.K dr. jdeme konec května tak uvidím co na to řekne. Jako ono ELi trápil pořád campylobakterus, tak že dr. říkala že zvracení bývá i s něho, ale jako mě se to nezdá, ona fakt divně polyká, prostě jako by jí pořád bolelo v krku.
Jo a ty cuddle AIO mám dvě, jednu budu asi prodávat, nějak nevyužíváme.
Katy a není už to v tomto věku jedno? v 9 měsících už moc přibírat nemusí. tom teď přibral za 2 měsíce 500g, to už takový rozdíl oproti eli neni a ona je navíc starší.
Katy fakt? A tu plínu teda za kolik? Kdybych jí brala, tak asi hnedka
ať jí užijeme
Jo a jak schne bez sušičky? Z čeho má vnitřek? No a tak celkem prostě jaká je? ![]()
Holčičku bych brala,ale to už bychom se tu fakt neposkládali
4 děti, 2 dospělý a 1 boxoš
to fakt neeee ![]()
Pastelka píše:
Ad schnutí prádla…to je fakt děsný!!!![]()
![]()
Mě když to konečně uschlo, tak jsem to dala dovětrat na balkon a hádejte, co se stalo… ![]()
Neczuz, no já ti nevím jak je to s tím přibíráním, ale u dr. jsme byli na 8mi měsíční 31.března, vážila jsem jí tuším v úterý, no a přírustek od té doby 200g, což si myslím že teda fakt nic moc. ![]()
Ale já bych to přibírání nějak neřešila, jen teda mi fakt nepřipadá normální to její polykání, prostě si představ, jako by tě bolelo v krku a polykáš, prostě ztěžka, no a takhle ona polyká pořád. ![]()
Pastelko plína je vlastně bych spíš řekla SIO, nevím proč to nazvali AIO když vnitřky jsou odepínací, jsou tam dvě bambusové vkládačky, jedna je rovná a druhá je tvarovaná jako přesýpací hodiny. Jinak schne fakt dobře, pokud mohu srovnat s fuzzi bunz tak kalhotky jsou u Cuddle suché rychleji, teda aspoň se mi zdá, dnes je peru, tak že mohu hlídat jak je to se schnutím, ale každopádně jsou suché rychle a vkládačky schnou taky dost dobře.
Jen teda dle mě jsou ty dvě vkládačky málo, tak že vždy přidám malou samodoma bambusovokonopnou navíc. Zatím nám neprotekly, tak že podle mě jsou dobré.
Cena - já jí kupovala za 450 z druhé ruky, paní je použila fakt párkrát, opravdu jak přišla byla jako nová, tak že pokud by jsi souhlasila tak za 300? Používaná je námi jen zřídka a to především na cesty, tak že do školky, no a to v posledních měsících jsme fakt jezdili hoooodně málo. ![]()
Pastelko, já mám cudli aio, je moc příjemná, taky přidávám jednu bambusku, pak vydrží dost, jen si na tom moc nedokážu představit míchaný vajíčka, by ten vnitřek dostal zabrat ![]()
A já jsem si naivně říkala, že bych už mohla začít věšet prádlo a sušičku trochu odstavit. Chjo.
čičinko tak my míchaná vajíčka měli i na Cuddle AIO a kupdivu to šlo dolů fakt dobře. ![]()
Jo a já sušičku teď téměř odstavila, teda dnes jí asi zapnu, protože venku prší, no každopádně jsem dala plíny na sušák v bytě a uvidím co to udělá, když tak ráno hodím do sušky dosušit. ![]()
Muzu bejt chvili skodoliba a mit radost z toho, ze je vlhko taky nekde jinde nez u na?
![]()
A dobra zprava, pani byla tak hodna a na vsechno nam hodila rezervacku. Tak uz se dohadujem jen o jedench bombardakach, ostatni jsou v nakupnim kosiku!
![]()
Ted Achdarku vy si davate…tak at je brzo lip!
Katy a u vas teda taky…to je des, snad se ti podari, aby ti Eli radne zkoukli…chudak, ji to musi bejt taky neprijemny, porad jen zvracet.
NeNo tak Eli nezvarcí pořád, ale stačí fakt málo a jde to ven, tak že u nás je mixovaná strava fakt asi nutnost a i ta musí mít přijatelnou konzistenci jinak jde ven. ![]()
Jo holky, myslíte že zvládne noc HHS s bambusovou kikko a vv?
Katy tak jako tak, snad to teda jednoho dne prejde ![]()
Ja jsem teda dneska vymekla a koupila ovesnou kasi, to neni mozny, abych v noci furt kojila co dve hodiny. Snazim se ukonejsit predstavou, ze to treba pomuze ![]()
Neno a jak tu kaši zvířeti dáš? Doufám že ho necháš jíst rukama, když tak udělej fotodokumentaci. ![]()
![]()
Uz to mame zmakly s jogurtem, on ma svou lzicku, ale ja mam taky, a jak je pomalej, tak mu ten zvanec do papuly vzdycky stihnu soupnout driv
![]()
NeNa píše:
Muzu bejt chvili skodoliba a mit radost z toho, ze je vlhko taky nekde jinde nez u na?![]()
![]()
A dobra zprava, pani byla tak hodna a na vsechno nam hodila rezervacku. Tak uz se dohadujem jen o jedench bombardakach, ostatni jsou v nakupnim kosiku!
![]()