Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.5.10 15:19

Pastelko jo a dítě bych ti teda mohla taky přibalit pokud by jsi chtěla. :-P :lol: :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.5.10 15:22

Achdárku, tak to je teda pech :evil: :evil: to ti nezávidím. Snad se za nima vypravíte brzy…ale stejně v tomhle počasí na kola :think:
Jo až se vrátíš z dovči, tak tě vyzpovídám na téma „dvouletý rozdíl“ zatím si budu zapisovat někam bokem co mě napadne :mrgreen:

Ad schnutí prádla…to je fakt děsný!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.5.10 15:27
Katy2 píše:
Mirri tak teď přibírání určitě ok není, teď za měsíc a něco přibrala s bídou 200g. :-( K dr. jdeme konec května tak uvidím co na to řekne. Jako ono ELi trápil pořád campylobakterus, tak že dr. říkala že zvracení bývá i s něho, ale jako mě se to nezdá, ona fakt divně polyká, prostě jako by jí pořád bolelo v krku. :-(
Jo a ty cuddle AIO mám dvě, jednu budu asi prodávat, nějak nevyužíváme. :lol:

Katy a není už to v tomto věku jedno? v 9 měsících už moc přibírat nemusí. tom teď přibral za 2 měsíce 500g, to už takový rozdíl oproti eli neni a ona je navíc starší.

• Citovat
  • Upravit
2417
14.5.10 15:27

Katy fakt? A tu plínu teda za kolik? Kdybych jí brala, tak asi hnedka :wink: ať jí užijeme :mrgreen: Jo a jak schne bez sušičky? Z čeho má vnitřek? No a tak celkem prostě jaká je? :wink:
Holčičku bych brala,ale to už bychom se tu fakt neposkládali :mrgreen: 4 děti, 2 dospělý a 1 boxoš :lol: :lol: to fakt neeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.5.10 15:28
Pastelka píše:
Ad schnutí prádla…to je fakt děsný!!! :cert: :cert: :cert:

Mě když to konečně uschlo, tak jsem to dala dovětrat na balkon a hádejte, co se stalo… :cert:

• Citovat
  • Upravit
51750
14.5.10 15:38

Neczuz, no já ti nevím jak je to s tím přibíráním, ale u dr. jsme byli na 8mi měsíční 31.března, vážila jsem jí tuším v úterý, no a přírustek od té doby 200g, což si myslím že teda fakt nic moc. :think:
Ale já bych to přibírání nějak neřešila, jen teda mi fakt nepřipadá normální to její polykání, prostě si představ, jako by tě bolelo v krku a polykáš, prostě ztěžka, no a takhle ona polyká pořád. :think:

Pastelko plína je vlastně bych spíš řekla SIO, nevím proč to nazvali AIO když vnitřky jsou odepínací, jsou tam dvě bambusové vkládačky, jedna je rovná a druhá je tvarovaná jako přesýpací hodiny. Jinak schne fakt dobře, pokud mohu srovnat s fuzzi bunz tak kalhotky jsou u Cuddle suché rychleji, teda aspoň se mi zdá, dnes je peru, tak že mohu hlídat jak je to se schnutím, ale každopádně jsou suché rychle a vkládačky schnou taky dost dobře. :pankac: Jen teda dle mě jsou ty dvě vkládačky málo, tak že vždy přidám malou samodoma bambusovokonopnou navíc. Zatím nám neprotekly, tak že podle mě jsou dobré.
Cena - já jí kupovala za 450 z druhé ruky, paní je použila fakt párkrát, opravdu jak přišla byla jako nová, tak že pokud by jsi souhlasila tak za 300? Používaná je námi jen zřídka a to především na cesty, tak že do školky, no a to v posledních měsících jsme fakt jezdili hoooodně málo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.5.10 16:20

Pastelko, já mám cudli aio, je moc příjemná, taky přidávám jednu bambusku, pak vydrží dost, jen si na tom moc nedokážu představit míchaný vajíčka, by ten vnitřek dostal zabrat :lol:

A já jsem si naivně říkala, že bych už mohla začít věšet prádlo a sušičku trochu odstavit. Chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 16:25

čičinko tak my míchaná vajíčka měli i na Cuddle AIO a kupdivu to šlo dolů fakt dobře. :think:
Jo a já sušičku teď téměř odstavila, teda dnes jí asi zapnu, protože venku prší, no každopádně jsem dala plíny na sušák v bytě a uvidím co to udělá, když tak ráno hodím do sušky dosušit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 18:04

Muzu bejt chvili skodoliba a mit radost z toho, ze je vlhko taky nekde jinde nez u na? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A dobra zprava, pani byla tak hodna a na vsechno nam hodila rezervacku. Tak uz se dohadujem jen o jedench bombardakach, ostatni jsou v nakupnim kosiku! :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 18:07

Ted Achdarku vy si davate…tak at je brzo lip!

Katy a u vas teda taky…to je des, snad se ti podari, aby ti Eli radne zkoukli…chudak, ji to musi bejt taky neprijemny, porad jen zvracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 18:09

NeNo tak Eli nezvarcí pořád, ale stačí fakt málo a jde to ven, tak že u nás je mixovaná strava fakt asi nutnost a i ta musí mít přijatelnou konzistenci jinak jde ven. :roll:

Jo holky, myslíte že zvládne noc HHS s bambusovou kikko a vv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 18:16

Katy tak jako tak, snad to teda jednoho dne prejde :nevim:

Ja jsem teda dneska vymekla a koupila ovesnou kasi, to neni mozny, abych v noci furt kojila co dve hodiny. Snazim se ukonejsit predstavou, ze to treba pomuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 18:19

Neno a jak tu kaši zvířeti dáš? Doufám že ho necháš jíst rukama, když tak udělej fotodokumentaci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 18:30

:mrgreen: :mrgreen:
Uz to mame zmakly s jogurtem, on ma svou lzicku, ale ja mam taky, a jak je pomalej, tak mu ten zvanec do papuly vzdycky stihnu soupnout driv :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 18:37
NeNa píše:
Muzu bejt chvili skodoliba a mit radost z toho, ze je vlhko taky nekde jinde nez u na? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:A dobra zprava, pani byla tak hodna a na vsechno nam hodila rezervacku. Tak uz se dohadujem jen o jedench bombardakach, ostatni jsou v nakupnim kosiku! :dance: :dance:
:dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí