Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak nedám, Suvi tam dala odkaz
nevšimla jsem si ho, už mi to začíná zase zatemňovat mozek či co ![]()
JO a díky, jen doufám, že to fakt nakonec nebude ta cysta ![]()
Pastelka píše:![]()
Tak nedám, Suvi tam dala odkaz
nevšimla jsem si ho, už mi to začíná zase zatemňovat mozek či co
JO a díky, jen doufám, že to fakt nakonec nebude ta cysta
Pastelko při takových dálnicích, že by to dělala cysta? Tak tomu nevěřím ani náhodou. Ty jsi jasná.
![]()
Tak jsem si dneska za ty nervy (pro nenosnice- převrátil se mi kočárek s dítětem při jízdě v MHD
) koupila HHS a nějaké další zde opěvované Kikko bambusky. Čím vším musím vycpat HHS, aby to přečkalo noc?
Katy,Suvi, tak já teda dám na vás a věřím tomu
Jupíííí ![]()
No a teď musím přijít na to, do čeho to mimino budu balit
![]()
Neczuz, Tomino bude určitě ok. Do HHS na noc jsem dávala perfold či jak se to píše, samodoma konopnou vkládačku dlouhou a nebo vv plus malou samodoma konopnou vkládačku. ![]()
NeNo vlňáčky jsou super, dala jsem je po odpoledním spaní na HHS a v klidu v nich byla dvě hodiny, plína nacucaná a vlňáčky držely. Teď se máchaj v lázní, zítra se budou sušit a pak už jen nosit. ![]()
Katy2 píše:
Achdárku ty jsou prý taky dobré, ale myslím, že je to všechno podobné, příště zkusím ten prášek.
Jo a na jak dlouho ti vydrží? Já mám totiž pocit, že ty rozspustné dětské, jsou vlastně jen proto tak drahé, že mají nějakou úpravu navíc aby se rozpouštěly, což si myslím, že u Eli už je zbytečné, když jí to přimíchám do jídla tak to nejde ani poznat že tam něco je.
Katy - je to všechno na jedno brdo. Liší se trochu složením těch bakterií. Jak dlouho vydrží nevím - nemám přehled. Navíc to baští Poli i Tobik.
Neczuz - já na noc do HHS dávám prefold od BI nebo samodoma vkládačku. A vydrží celou noc v pohodě.
Ahoj holky, docitam a docitma - jste kecalky…
Katy - vlnaky vypadaji fakt super ![]()
Pastelko - velke gratulace!!! Aspon tu nebudu jedina tehule
a jak se citis, mas nejake jine priznaky?
NeNa píše:Efik pliny pekny! Ja mam z tech kosmonautu od Babu podlozku, se zlutym aksamitemA prcek supr basti! Tak jsem rada, ze s tim jidlem nejsme s Babou streleny samy,…tu debatu, co se kolem toho rozvedla uz jsem ani nedocitala…kdyz nekdo nepouizva rozum a hned vsechno zene do extremu, to je pak tezka rec. Neni prece tezky kombinovat od kazdyho neco
kdo co hnal do extremu??