Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
13.5.10 17:31

:lol: :lol: Tak nedám, Suvi tam dala odkaz :lol: nevšimla jsem si ho, už mi to začíná zase zatemňovat mozek či co :mrgreen:

JO a díky, jen doufám, že to fakt nakonec nebude ta cysta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.5.10 17:32

No jo, těhudemence :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.5.10 17:32
Pastelka píše: :lol: :lol: Tak nedám, Suvi tam dala odkaz :lol: nevšimla jsem si ho, už mi to začíná zase zatemňovat mozek či co :mrgreen:JO a díky, jen doufám, že to fakt nakonec nebude ta cysta :mrgreen:

Pastelko při takových dálnicích, že by to dělala cysta? Tak tomu nevěřím ani náhodou. Ty jsi jasná. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.5.10 17:34

Pastelko - velká gratulace :kytka: :kytka: :kytka: (já chcííí taky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
13.5.10 17:36

Tak jsem si dneska za ty nervy (pro nenosnice- převrátil se mi kočárek s dítětem při jízdě v MHD :zed: ) koupila HHS a nějaké další zde opěvované Kikko bambusky. Čím vším musím vycpat HHS, aby to přečkalo noc?

• Citovat
  • Upravit
2417
13.5.10 17:36

Katy,Suvi, tak já teda dám na vás a věřím tomu :lol: :lol: :lol: Jupíííí :dance:

No a teď musím přijít na to, do čeho to mimino budu balit 8-o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.5.10 17:41

Pastelko, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
13.5.10 17:43

:kytka: :srdce:
ať je všechno jak má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
13.5.10 17:43

Ty jo Pastelko :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.5.10 17:45

Neczuz, Tomino bude určitě ok. Do HHS na noc jsem dávala perfold či jak se to píše, samodoma konopnou vkládačku dlouhou a nebo vv plus malou samodoma konopnou vkládačku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.5.10 20:55

NeNo vlňáčky jsou super, dala jsem je po odpoledním spaní na HHS a v klidu v nich byla dvě hodiny, plína nacucaná a vlňáčky držely. Teď se máchaj v lázní, zítra se budou sušit a pak už jen nosit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.5.10 20:56
Katy2 píše:
Achdárku ty jsou prý taky dobré, ale myslím, že je to všechno podobné, příště zkusím ten prášek. :lol:
Jo a na jak dlouho ti vydrží? Já mám totiž pocit, že ty rozspustné dětské, jsou vlastně jen proto tak drahé, že mají nějakou úpravu navíc aby se rozpouštěly, což si myslím, že u Eli už je zbytečné, když jí to přimíchám do jídla tak to nejde ani poznat že tam něco je. :wink:

Katy - je to všechno na jedno brdo. Liší se trochu složením těch bakterií. Jak dlouho vydrží nevím - nemám přehled. Navíc to baští Poli i Tobik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.5.10 20:57

Neczuz - já na noc do HHS dávám prefold od BI nebo samodoma vkládačku. A vydrží celou noc v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.5.10 21:16

Ahoj holky, docitam a docitma - jste kecalky…
Katy - vlnaky vypadaji fakt super :-)
Pastelko - velke gratulace!!! Aspon tu nebudu jedina tehule :-P a jak se citis, mas nejake jine priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.10 22:39
NeNa píše:Efik pliny pekny! Ja mam z tech kosmonautu od Babu podlozku, se zlutym aksamitem :palec: A prcek supr basti! Tak jsem rada, ze s tim jidlem nejsme s Babou streleny samy,…tu debatu, co se kolem toho rozvedla uz jsem ani nedocitala…kdyz nekdo nepouizva rozum a hned vsechno zene do extremu, to je pak tezka rec. Neni prece tezky kombinovat od kazdyho neco :nevim:

kdo co hnal do extremu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí