Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdárku ty jsou prý taky dobré, ale myslím, že je to všechno podobné, příště zkusím ten prášek. ![]()
Jo a na jak dlouho ti vydrží? Já mám totiž pocit, že ty rozspustné dětské, jsou vlastně jen proto tak drahé, že mají nějakou úpravu navíc aby se rozpouštěly, což si myslím, že u Eli už je zbytečné, když jí to přimíchám do jídla tak to nejde ani poznat že tam něco je. ![]()
JO jen teda ty dětské neobsahují mléčný cukr, ale myslím že u nás je to už jedno, teda aspoň si myslím, dr. to nějak neřešila a říkala ať je klidně dávám. ![]()
Katy diru na vlnakach nemam, holt budes muset stihnout a obsit ![]()
NeNa píše:
Katy diru na vlnakach nemam, holt budes muset stihnout a obsit
Ty jo to jako fakt? Kurnik to budu muset použít na to asi ruce, co?
Jen abych je celé nevypárala, bylo by jich škoda.
![]()
A muzi rict nemuzes? Kdyz to zkazi on tak mas aspon koho sprdnout ![]()
NeNa píše:
A muzi rict nemuzes? Kdyz to zkazi on tak mas aspon koho sprdnout
aaaaaaaaaaa zvládla jsem to sama, doufám že to vydrží a nezačne se to párat, fikla jsem ten spojovací šev a tam vyšila dírečku, manža jel s Týnkou kupovat boty, tak jsem mu volala ať koupí i gumu, tak snad donese tu správnou.
![]()
Jo ještě dotaz, jak poznám předek a zadek těch vlňáčků? Dle té nášivky? Asi jo, co? ![]()
Neno tak teď jsem dohledala fotku zvířete s těmi vlňáčky, tak že našivka patří do zadu? ![]()
Mne prislo, ze je to z obou stran stejny, ceduli davam na prdel ono uz se to trochu vytvarovalo. ![]()
NeNa píše:
Mne prislo, ze je to z obou stran stejny, ceduli davam na prdel ono uz se to trochu vytvarovalo.
Aha, no nevím jak to je na těch tvojich, ale to ukončení šití na té dvojté vrtvě je právě na té straně kde je cedulka, tak že asi by to měl být fakt zadek. ![]()
Tak hlásím, že vlňáčky natáhneme i přes HHS s kikko bambusovou plenkou uvnitř. ![]()
suvik píše:
Mě se chce něco říct…![]()
![]()
https://www.emimino.cz/…ni-tt-42028/
Gratuluji.
![]()
Suvi super, díky za info.
A ještě jednou Pastelce gratuluji.
![]()
O.K. nevím sice co chce Suvik říct, ale já vám teda dám hádanku…