Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
14.5.10 10:27

Oskarku a tahle ti prijde malo dabelsky klucici? :-D
http://www.tuly-tuly.cz/…in-one-oheň.jpg
jinak jsou to teda pekne palky za ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 10:28

Oskarek jestli nekdo neco vyfouk budu nepricetna!! Ja jeste dodelavala nejakou vec a notas sem zaklapla asi pet minut pred tim, nez mi prisel ten jeji mail, kde urgovala rychlou odpoved, ze se objednavky jen hrnou!!! No, nejak to s ni kdyztak zkusim vyresit…

Cuddle original nemam, mam jen velour a quick dry, tak porovnavat nemuzu. Ale barvy!!!! :srdce: :srdce: Mam je oranzovy zvenku, zeleny zevnitr, a Zvireti teda ta barva sekne! Ale musim do nich jeste pres pindoura pridavat vkladacku…ale to vlastne musim do vsech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 10:31

Hele, ze ty plapolajici Cuddle ma Katy? Ty jsou tak hezky…ja mam myslim ty velourovy radsi nez ty druhy, hezky se na ne saha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 10:35

mirii, díky, tuhle jsem v ještě tady v čr nenašla…
pálky jsou to pěkný, ale zas jsou tak úžasný!!
a máte zkušenost někdo s p´tit todou? jak bambusovými, včetně noční, tak velour?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 10:36

Kurna to byl napad sem hazet takove tema,ja ted koukam na ty stranky a to je nadhera :lol: ,ale jako ty ceny nooo.. premyslim jestli nevzit na prte nejakou bambusovou plinu a maji tam pekne vlnacky kalhotky :oops: http://www.tuly-tuly.cz/…68180596.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 10:38

Oskarku,ale je to plina vse v jednom…
jinak tenhle obchod : http://www.latkove-pleny.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 10:43

Zeny, nechtela by nektera Swaddlebees vlnaky/Achdarky? Jsou fungl novy, nepouzity, ja koupila nenazrane dvoje a neni sance je unosit. Jsou to M ka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 10:47
NeNa píše:
Zeny, nechtela by nektera Swaddlebees vlnaky/Achdarky? Jsou fungl novy, nepouzity, ja koupila nenazrane dvoje a neni sance je unosit. Jsou to M ka.

Nenus a mas je na patentky nebo suchas? Jakou barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.10 10:50
NeNa píše:Verunko debatovat s nekym, kdo mi bude vysvetlovat, ze prece nenecha jist dite rukama polivku nebo tekutej jogurt skutecne nemusim…a vlastne mne nebavi mluvit s nekym, kdo nic nevyzkousel, nic si o nicem neprecetl, ale ma ke vsemu mraky pripominek, jak je to spatne. At si kazdy dela jak chce a umi nejlip......Howgh.

ALE JA NETUSIM KDE TA DEBATA PROBEHLA TAKZE NEVIM JAK SI TO MYSLELA. ZAJIMAM SE TED O JIDLO A NAPADLO ME JESTLI NARAZIS NA ME. POSTUPNE CHCI ZAVEST TU B.L.W. PODLE TOHO JAK NA TOM BUDEME. PROTO ME TO ZAJIMALO, KDO CO RIKAL. JESTLI NAHODOU JA NEKOMU NECO NENUTIM, IKDYZ MYSLIM ZE JSEM STALE UVADELA JAK ZA ZKOUSKU NIC NEDAJ A ZE TO KLIDNE KOMBINOVAT BUDU. JEN JSEM PROSTE CHTELA VEDET O CO JDE A JESTLI I O ME MLUVIS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.10 10:56
čičinka píše:
verunko, nad těmi trojhránky jsem též uvažovala a pak je zavrhla, vždyť to bude stejný jako novorozenecký sklad ze čtvercovky. Takže nejdelší strana kolem pasu, přední cíp na břicho, přes něj boční a zajistit snapkou :nevim:

PRAVE ZE NENÍ, JSOU SUPR PROTOZE JSOU MIRNE ELASTICKÝ, TÍM PADEM NIC SE NEODCHLÍPNE POHYBEM NOZKY A NIC TAM NENI NA VIC TAKZE I STIHLY. JENZE JA NEVÍM JAK TO SLOZIT. TO CO PISES JE PRESNE TO CO JSEM SI MYSLELA JÁ. NO TAK NEVADÍ, JA BUDU ZKOUSET. DEKUJU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.10 11:01
NeNa píše:
Zeny, nechtela by nektera Swaddlebees vlnaky/Achdarky? Jsou fungl novy, nepouzity, ja koupila nenazrane dvoje a neni sance je unosit. Jsou to M ka.

A VELIKOST M TADY U TECH VYDRZÍ DO KDY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.10 11:18

PASTELKO MOC GRATULUJI A PREJI HODNĚ MOC STESTÍ. JA TI ZAVIDIM. SE MI STEJSKÁ PO BRISKU A POHYBEH… SUPR :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.5.10 11:39

na ofiko bundle.cz je toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.5.10 11:39

a takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 11:41
NeNa píše:

jak nenažraně dvoje??????? :mrgreen:
já koupila troje!!!!!!!!! :mrgreen:
taky přemýšlím, že jedny pošlu dál, přírodní L, na patentky, nepoužitý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí