Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.5.10 20:38
Oskárek píše:
mirii tak to mám pak v hlavě i já, trochu sráží, na nás mi to nevadí, spíš u bodýček pro malýho - automaticky objednávám o číslo větší (no a plus extra další číslo když je v látkových plínách:-) pak se mi zdá že z některých věcí rychlejš „slejzá“ barva a to co je zatrhaný, tak to ještě víc vytahá ty nitě…
no ale nehodlám se jí už vzdát :-)
obzvlášť co látkujem… máme děsně tvrdou vodu a plíny vyndavám krásně nadýchaný…

No asi na tom něco bude, ale já tam dávám převážně bílé prádlo, tak že žádné vyblednutí barvy nehrozí. :lol: Bodýčka musím objednávat i tak větší, Eli nějak rychle roste.
Jo včera jsem vytáhla punčocháče po Týnce, ta je nosila v roce a půl a Eli už je má dobré teď. 8-o Je fakt, že Týnka byla hodně nemocná, tak že i drobná, ale i tak prostě ELi je žížala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 20:42

holky prosím napište mi co dáváte na noc…
mám bamboo extra od BI,ale ty bych chtěla dávat spíš přes den, na noc bych chtěla něco pohodlnějšího, co má třeba řasení kolem nožiček…prcek má celkem stehýnka a tak si myslím, že to není pro něj úplně nejpohodlnější na noc…
někdo tu zmiňoval baby beehinds?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 20:44

Oskárku BBH mám doma dvě, josu dobré jdi do nich. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 20:47

Katy a co tam ještě do nich přidáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.5.10 20:49

Oskárku, Norbík má taky na noc BBH a spokojenost veliká :palec: jen teda se fakt srazili a jsou to spíš bokovky,ale mě a malýmu to tak vyhovuje :mrgreen: Savost je výborná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.5.10 20:50

Já teda přidávám jednu samodomo konopnou vkládačku a s přehledem stačí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 20:53

Já stejně jako pastelka samodoma konopnou vkládačku a nebo perfold, prostě co je po ruce, ale fakt se často stává, že jí nemá moc mokrou, tak že kdybych jí dala samotnou, tak se nic nestane. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 20:53

a ta vase superplina - megerka se na noc hodit nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 20:54

Pastelko díky, samodomo budu mít od plenkový švadlenky :lol:
Já nejsem moc v blízkém vztahu s šicími potřebami :mrgreen:
Katy taky díky za bleskové odpovědi :kytka:

Příspěvek upraven 14.05.10 v 20:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
Mirii píše:
a ta vase superplina - megerka se na noc hodit nebude?

mirri no já myslím, že megerka s jednou vkládačkou navíc třeba perfoldem noc určitě taky s přehledem zvládne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590

ja prave mam presne takovej pocit ze susicky a tak ji vyuzivam minimalne, no ale az prijde prte na svet,tak tam stejne budu muset pliny susit…a v zime taky,pac doma na susaku mam vecne klasicke pradlo a kdyz bude jeste jeden clen navic,tak neni zbyti…jako susicka je vynalez :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 20:56
Mirii píše:
ja prave mam presne takovej pocit ze susicky a tak ji vyuzivam minimalne, no ale az prijde prte na svet,tak tam stejne budu muset pliny susit…a v zime taky,pac doma na susaku mam vecne klasicke pradlo a kdyz bude jeste jeden clen navic,tak neni zbyti…jako susicka je vynalez :lol:

No já do sušky dávám fakt více méně jen plenky a takové ty menší věci, jako bodýčka atd. A nyní když bylo pěkně, tak jsem sušku nepoužívala téměř vůbec. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 20:56

já jsem zvědavá na superplínu, po tom co tu někdo psal, že se ta svrchní látka srazila, tak se ji skoro budu bát hodit do sušky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 20:59

holky a to mate tu bbh tuhle: http://www.branakdetem.cz/…5/8/5816.jpg pisou ze jsou do ni nejake dve vkladacky - to nestaci,ze tam davate jeste prefold? Prefold je takova ta bambudova skladaci jakoje u Itti Bitti vse v jednom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 20:59
Oskárek píše:
já jsem zvědavá na superplínu, po tom co tu někdo psal, že se ta svrchní látka srazila, tak se ji skoro budu bát hodit do sušky…

Hmm no uvidíme, snad to tak horké nebude. :nevim: Ale víš jak, ono je to riziko asi u všech takových plín, mě se tak třeba sráží jedna Cuddle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure