Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak ten vadný lanolin nefunguje. Disany protekly, po dalším lanolinu taky. Přitom dřív neprotékaly. Denní vlňáky to samý. KOupil jsem nový. Ten je v porovnání s tím vadným hnědší, nový je víc do žluta. Podle toho, co jsem vygooglovala by to mohl být podle vzhledu lanolin hydrosa - s vodou. A to jsem řikala 2X, že chci bezvodý.
Ale zase je divné, proč by voda v lanolinu nějak blokovala jeho rozpouštění ve vodě.
![]()
Hmmm, možná by stálo za to se paní zeptat, zda nebude mít ještě jiné ve větší velikosti, co? ![]()
neczuz tak to je fakt pech, snad už teď po nové lázni protékat nebudou. ![]()
Holky, doprčic, kde furt berete pracha
![]()
Kde je ta stránka s těma vlňákama?
Pastelka píše:
Holky, doprčic, kde furt berete pracha![]()
![]()
Kde je ta stránka s těma vlňákama?
Pastelko, no já ti nevím, ale min měsíc měl chlap vrácení daně, tak jsem se trošku rozšoupla, doufám že si toho nevšimne.
Hmm ale těžko přehlídne nový kočár, co? ![]()
U nás vrácení daní padlo za novou pračku ![]()
A ten můj pozná i novou plínu, natož kočár ![]()
Pastelka píše:
U nás vrácení daní padlo za novou pračku
A ten můj pozná i novou plínu, natož kočár
NO plíny chlap nekomentuje, určitě pozná že je nějaká nová, ale nějak to neřeší, zatím. ![]()
NO a kočárku si fakt asi všimne, musím něco vymylset jak to zakecat. ![]()
U nás vrácení daní bylo nějak moc, teda on ho má vždycky větší než ostatní v práci, ale to proto že Týnka jako ZTP/P se počítá dvojnásobek no a ještě Eliška, tak to naskočí. ![]()
No nám taky vraceli docela dost, my máme zase odečet úroků z hypotéky. Každopádně je to příjemné…aspoň něco ![]()
Pastelka píše:
No nám taky vraceli docela dost, my máme zase odečet úroků z hypotéky. Každopádně je to příjemné…aspoň něco
JO mohlo by to být aspoň dva krát za rok, co? ![]()
Tak jsem zrovna před chvíli vyzkoušela dát Eli na HHS Swaddlebees vel.L a ony tu HHS krásně překryly. ![]()
Neczuz - no prave ja vim jak byla spotreba u nas, takze kdyz budu prebalovat a jeste utirat blitky, tak jich budu potrebovat tak 100
..
prebalovani- nam zabira sem tam nejaka hracka a nekdy ji fakt drzim nasilim
. Zlate miminka co se nehybou ![]()
Efik - gratulujeme
, jen tak dale s papkanim… a diky za tip na obycejne plinky,hned jsem si jej zapsala ![]()
Oskarku - to je des,co? Ja tak nejak nechapu system v CR, jako vim,ze treba psat dopis stoji penize,ale proc kdyz uz si treba vsude berou email a kdovi jake kontakty proc proste lidem nedahi vedet
. Si predstav jak by to bylo za par let
, by jste se to dozvedeli az s exekuci ![]()
Katy - a ty ses uklidnovala proc nakupem kocaru?
jakej si poridila?