Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
11.5.10 13:23

hmm divná to hruška, ona jí normálně rozmačká rukama. 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
11.5.10 13:52

holky,pomoč!!!Počebuju odkaz na ty pletené krááásné vlňáky na MMB.Některá jste ho tu dávala a nemám čas ho hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.5.10 14:09

efik nevím které myslíš, ale na šijme dětem jsou dvě paní co prodávají pletené vlňáčky, tak mrkni.
V levo dole http://www.sijemdetem.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
11.5.10 14:57

Efik, měla jsi namysli toto

Jen jsem přečetla a jdu si zase lehnout. Máme všichni nějakou střevní virózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.5.10 18:01

Acdarku vy chudaci, tak at jste z toho rychle venku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.5.10 19:46

Achdarku, meli jsme to ted minuly tyden, byl to des. Bliti, srajda, silena vycerpanost. Ale neboj za dva dny bude zase dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
11.5.10 20:10

holky, jaký dáváte vlňáky na noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.5.10 20:12
Oskárek píše:

Disany. Obrovský 2-3 roky. bojím se bojím, že umře (v létě vedrem).

• Citovat
  • Upravit
51750
11.5.10 20:19
Oskárek píše:

Nyní Disany 12-24měsíců, asi tak týden, před tím jsem dávala vlňáčky pletene od Halucinky, platla její babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
11.5.10 20:20

No já budu taky muset koupit nový Disany. Chjo. Ale je fakt, že tyhle nosí už 3/4 roku :mrgreen: . Nezkusil někdo dát na noc BI shortky? Nějak se obávám, že to neudrží, má plínku ráno docela nacucanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.5.10 20:21

Oskárku tady tyhle a dávala bych je dále, jen Eli je fakt dlouhá a má už je téměř krátké přes zadeček. :roll: Nyní je dávám na denní spaní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
11.5.10 20:30

díky za reakce, já si myslela že asi ty disany nejčastějš…
my dáváme imse vimse PUL a moc se mi nelíbí, že to asi musí mačkat :nevim: mám swb vlněný, ale ty jsou spíš na den a ty bi shorties, a to se mi taky moc nezdálo na noc…
no holky holky, já už si říkala, že končím a tohle je fakt nekonečný :cert: :lol:
ale to léto před námi mě taky trochu odrazuje :think: i když kdo by si byl v tomhle počasí představil, že nějaký vedra vůbec budou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.5.10 20:40

Oskárku tak zkus vyzkoušet ty shories. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.5.10 20:43

Neno - ja bych ty pidi popolinky koupila. Urcite pujdu do tech Disan - na doma a tak(dnes cetla i jine diskuze a dost je na miminka pouzivaji… Ty gatky cos posilala obrazek(vlnacky) vypadaji dobre…ja nejsem zadnej odbornik,ale me prave prijdou ze mezi nohama je mista spis moc,ne? Jako od oka,jinak nevim - jsem na tohle fakt tele.
Holky a co mam teda do tech disan pro novorozene koupit - ja mam uplne obycejne plenky,ale ty sou tak na utirani sople a blitku :lol: , v gatich moc nenasaji… bude treba nejak specialne dite balit do pliny? Nebo staci kdyz do te disany nacpu nejake vlozky? Ja si jich planuju koupit treba klidne 20,takze me nevadi,kdyz bude pokadena,ale spis aby to neproteklo..proste neco co bude sat… a teda jake gatky na to dam - asi budu davat vlnacky,pac mimco se narodi v zari - idealni doba,ale stejne bych jeste radeji i nejake jine gatky…
Achdarku- at jste brzo ok :kytka:
Katy - a nemas ji moc prezralou? Jedla ji trochu? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.5.10 20:49
Mirii píše:
Neno - ja bych ty pidi popolinky koupila. Urcite pujdu do tech Disan - na doma a tak(dnes cetla i jine diskuze a dost je na miminka pouzivaji… Ty gatky cos posilala obrazek(vlnacky) vypadaji dobre…ja nejsem zadnej odbornik,ale me prave prijdou ze mezi nohama je mista spis moc,ne? Jako od oka,jinak nevim - jsem na tohle fakt tele.
Holky a co mam teda do tech disan pro novorozene koupit - ja mam uplne obycejne plenky,ale ty sou tak na utirani sople a blitku :lol: , v gatich moc nenasaji… bude treba nejak specialne dite balit do pliny? Nebo staci kdyz do te disany nacpu nejake vlozky? Ja si jich planuju koupit treba klidne 20,takze me nevadi,kdyz bude pokadena,ale spis aby to neproteklo..proste neco co bude sat… a teda jake gatky na to dam - asi budu davat vlnacky,pac mimco se narodi v zari - idealni doba,ale stejne bych jeste radeji i nejake jine gatky…
Achdarku- at jste brzo ok :kytka:
Katy - a nemas ji moc prezralou? Jedla ji trochu? :-D

Já nevím, jestli je zavazovačka plus vkládačka chytne pořádně to kadění. Někdy byla nálož a to by okolo vkládačky proteklo a přes zavazpvačku prošlo :think:
Možná by stačily i ty obyč čč, ne? Já je doma používám. Nebo zkusit bambusové čč od Kikka. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí