Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky a kdybych čistě náááhodou ty disany kupovala-jakou mám vzít velikost…?prcek mám k 10 kg a kolem 80 cm - stačí ta 86-92?
Mirri přezrála nebyla, byla dost tvrdá, ale jaksi rychle změkla když jí Eli vzala do ruky, jo a něco snědla. ![]()
Jinak já teď do disan dávám kikko bambusové čtvercovky, dávám jen jednu, sajou moc dobře, ale na malé mimi mi to příjde zbytečně moc, myslím že obyč čtvrecovky by stačily. ![]()
Holky, po dlouhé době jsem vás přišla pozdravit. Já vás tady vůbec nestíhám.
Chtěla jsem poprosit - kdybyste zmerčily nějakou akci na Fuzzi, prosím pisněte mi. Pro kamarádku a taky bych možná něco přikoupila. Ty stránky, kde jsme tenkrát objednávaly, se mi už nezobrazují.
Oskárku, tuhle velikost máme, kilo zhruba 11 a už jsou nám malý. Asi jsou teda menší než byly, praním se už trochu i scvrkly, ale vzala bych být tebou větší. Nebo teda já budu - musím…
No já mám disany 86-92, nebo taky je tam napsáno 12-24měsíců a Eli je má teda hooodně velké, ale je fakt že časem se trošku smrsknou. ![]()
Neczuz - a jak tam ty ctverce davat? Jako jakej sklad? Ja vubec nevim jak…ja proste plinu nejak slozim a dam
,ale do gati nemam zkusenosti…
Katy - myslis,ze by to jako bylo na prte moc tluste,nebo velke? Nebo jako zbhytecne moc save? ![]()
Katy takze to vypada na uspech,ne? Treba nechce abys ji krmila ty a proto blindi
,chce se krmit sama ![]()
Mirri tady je to balení do zavazovačky disany, čč se dává normálně na nudli, no a ty bambusové jsou myslím zbytečně objemné a i podle mě zbytečně savé na tak malé mimi. ![]()
http://www.vbavlnce.cz/index.php?…
Jo a ted teda nevím jak to myslela neczuz, že jako jen z čč sklad? A nebo jak? ![]()
hm tož nevím…
suvik tuhle velikost píšou do 13 kil ![]()
katy, ale ta tvoje žížala…
(dělám si srandu, podle mě je eli úplně akorát, kamarádky holčina měla v roce 9,5 kg)
holky nechápu kam my rostem…
a to jsme začali na 1930…a už jsme přerostli i vrstevníky ![]()
Oskárku no nevím zda je akorát, včera mi to nedalo, tak jsem si jí převážila a má 8,430kg naposledy u dr. před měsícem a něco měla 8,240kg tak že nic moc, ale délkou je fakt nadprůměrná, v 8mi měsících měla 76cm a to mi dr. říkala, že to je běžná výška holčiček v roce. ![]()
Katy - super, takhle nejak klasicky skladam plinu,takze to nebude zadna veda … no nejake ctverce budu potom muset nakoupit…tak az budu nakupovat,tak stejne se asi znovu zeptam ![]()
Katy a nase Deniska bude mit 14 mesicu a ted ve ctvrtek vazila 9,40 - takze bud klidna,nemas anorekticku ![]()
Katy2 píše:
Oskárku no nevím zda je akorát, včera mi to nedalo, tak jsem si jí převážila a má 8,430kg naposledy u dr. před měsícem a něco měla 8,240kg tak že nic moc, ale délkou je fakt nadprůměrná, v 8mi měsících měla 76cm a to mi dr. říkala, že to je běžná výška holčiček v roce.
no tak my mame ve 14 mesicich 75 cm , toz to jste dlouhani
. Ale treba se ted vytahuje a pak zacne teprve pribirat… asi mate taky problem s oblecenim,ze? Namjsou vsechny gate volne v pase a skoro kratke nohavice
a vsechny tricka krasne sedej,ale vetsinou ma rukav tak,tak.....tak u vas to musi byt jeste horsi ![]()
Mirri a kolik měří?
Jo hele, ale jestli chceš, tak klidně kup pár těch bambusových kikko, jsou fakt super, ale teda jsou dražší než obyč. čč, ale zase je využiješ i později, já je teď běžně dávám do disany či do HHS a fakt to ELi stačí. Jako je pravda, že kdybych o těch bambusových kikko věděla dříve, tak bych si pořídila raději 10 těch, než 30 obyč čč.
Mirri, no zatím s gaťatama problémy nejsou, ona má vetší prdélku když má ty látkovky, tak že to je zatím v pohodě, teda spíš je problém jí na prdel něco natáhnout a pak to je v pase volné, ale to nevadí, to jí zase drží na té prdélce. Bodyčka už teď běžně dávám 86. ![]()