Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Efíku, nenapínej ![]()
Na tu kapsovku s PUL jsem zvědavá, taky jsme si s Achdárkem objednaly, měla by každou chvíli dorazit ![]()
Nene, mám to. ![]()
Efík vymyslela ty průhledné svrchňáky. Jen se jí to trochu vymklo z ruky ![]()
babo žeru tvůj humor
![]()
potrebuji opet radu…uz nekolik dní se peru s trojcípíma plínkama a uz na ne nemám nervy. Kdybyste náhodou mel nekdo cas mi vysvetlit, jak je dáváte vy, poripade vyfotit, budu vám zavázána, z obrázku kde nakupuji http://www.detskybioshop.cz/…undle-of-Joy jsem myslela ze chapu jak to tam je slozený, ale nechápu…
jo a nemate nekdo na prodej něco na nozky co uz je vam malé nebo tak…návleky nebo vyšší capáčky, čertí kopyta…longies..
holky,fakt si nedělám prdel,mě to tam nejde,tak poraďte.Dám procházet,vyberu fotku a připíšu k ní text a pak přidat příspěvek a pak se mi objeví,že nastala chyba a abych za chvíli opět otevela stránku,tak jsem debil,nebo ten počítač je debil?
Nemá se ta fotka nějak zmenšit,či co?
Babo-neviditelné vlňáky jsem bohužel nevymyslela,ale jestli chcete,aby vám šly vidět ty přenááádherné
plíny,tak jim dejte na prdel mikrotenový sáčky.Nepropustí a ještě k tomu jsou průhledný.
Efíku, určitě se musí zmenšit
Já mám pocit, že mi to taky jeden čas nešlo ani při zmenšení. Zkus jí vložit do galerie a pak sem.
To mi šlo i když to nešlo ![]()
jo,jsem málem zapomněla-včera jsem našla obchůdek se štrupnama za 42kč i pro stehennatce.Hned jsem koupila dvoje.Jsou teploučký a prostě dost dobře drží.Paními říkala,že si je nechali šít na zakázku.Bohužel už mají jen černý,pač jsem koupila poslední bílé a červené.Nicméně se mohu optati,zda ještě budou objednávat.Tím krmením vlastnoruč jsem zjistila,že se do toho našeho prcka vejde fakt dost jídla.Neustále si při jídle musel s něčím hrát a pak mu bylo jedno,kolik toho sní,někdy snědl jen pár lžiček a někdy zase hromadu.V zápalu hraní nejspíš nepociťoval pocit hladu,nebo pocit sytosti.Teď jí normálně,tak akorát.Dává pozor na jídlo.Sice si s ním hraje,ale sní.A je fajn,že co nesní,tak mu dám do misky na židli a občas jde a ukousne us brokolice,nebo brambory a občas solidárně hodí i morčeti.Toť je má zkušenost a můj názor
Tak jsem doma a čekaly na mě tady vlňáčky od Neny, jsou teda fakt krásné, ale punčocháče jsou teda více tlusté.
No jsme zvědavá co to vydrží, Neno máš nějaké postřehy? Jinak ELi je má fakt tak tak, hlavně teda délkou a i tak když je na čtyřech jí leze na zadku ven plína a to má Cuddle, mám i foto, tak že až dáme oběd tak ukážu.