Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
13.5.10 08:36

tak nic nejdou mi vložit fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
13.5.10 08:37

tak snad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
13.5.10 09:26

Efíku, nenapínej :mrgreen:
Na tu kapsovku s PUL jsem zvědavá, taky jsme si s Achdárkem objednaly, měla by každou chvíli dorazit 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
13.5.10 09:41

Efiku, nedelej fory, chci videt dite jak basti!!!  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.5.10 09:57

Nene, mám to. :palec:
Efík vymyslela ty průhledné svrchňáky. Jen se jí to trochu vymklo z ruky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.10 10:22

babo žeru tvůj humor :dance: :mrgreen: :palec:

potrebuji opet radu…uz nekolik dní se peru s trojcípíma plínkama a uz na ne nemám nervy. Kdybyste náhodou mel nekdo cas mi vysvetlit, jak je dáváte vy, poripade vyfotit, budu vám zavázána, z obrázku kde nakupuji http://www.detskybioshop.cz/…undle-of-Joy jsem myslela ze chapu jak to tam je slozený, ale nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.10 10:26

jo a nemate nekdo na prodej něco na nozky co uz je vam malé nebo tak…návleky nebo vyšší capáčky, čertí kopyta…longies..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
13.5.10 11:33

holky,fakt si nedělám prdel,mě to tam nejde,tak poraďte.Dám procházet,vyberu fotku a připíšu k ní text a pak přidat příspěvek a pak se mi objeví,že nastala chyba a abych za chvíli opět otevela stránku,tak jsem debil,nebo ten počítač je debil? :zed: :pocitac: Nemá se ta fotka nějak zmenšit,či co?
Babo-neviditelné vlňáky jsem bohužel nevymyslela,ale jestli chcete,aby vám šly vidět ty přenááádherné :srdce: plíny,tak jim dejte na prdel mikrotenový sáčky.Nepropustí a ještě k tomu jsou průhledný.

• Citovat
  • Upravit
pami
13.5.10 11:35

• Citovat
  • Upravit
pami
13.5.10 11:36

ne?

• Citovat
  • Upravit
2417
13.5.10 11:41

Efíku, určitě se musí zmenšit :wink: Já mám pocit, že mi to taky jeden čas nešlo ani při zmenšení. Zkus jí vložit do galerie a pak sem. :wink: To mi šlo i když to nešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
13.5.10 11:44

jo,jsem málem zapomněla-včera jsem našla obchůdek se štrupnama za 42kč i pro stehennatce.Hned jsem koupila dvoje.Jsou teploučký a prostě dost dobře drží.Paními říkala,že si je nechali šít na zakázku.Bohužel už mají jen černý,pač jsem koupila poslední bílé a červené.Nicméně se mohu optati,zda ještě budou objednávat.Tím krmením vlastnoruč jsem zjistila,že se do toho našeho prcka vejde fakt dost jídla.Neustále si při jídle musel s něčím hrát a pak mu bylo jedno,kolik toho sní,někdy snědl jen pár lžiček a někdy zase hromadu.V zápalu hraní nejspíš nepociťoval pocit hladu,nebo pocit sytosti.Teď jí normálně,tak akorát.Dává pozor na jídlo.Sice si s ním hraje,ale sní.A je fajn,že co nesní,tak mu dám do misky na židli a občas jde a ukousne us brokolice,nebo brambory a občas solidárně hodí i morčeti.Toť je má zkušenost a můj názor

• Citovat
  • Upravit
pami
13.5.10 11:51

kde najdu galerii? :zed:

• Citovat
  • Upravit
51750
13.5.10 12:12

Tak jsem doma a čekaly na mě tady vlňáčky od Neny, jsou teda fakt krásné, ale punčocháče jsou teda více tlusté. 8-o No jsme zvědavá co to vydrží, Neno máš nějaké postřehy? Jinak ELi je má fakt tak tak, hlavně teda délkou a i tak když je na čtyřech jí leze na zadku ven plína a to má Cuddle, mám i foto, tak že až dáme oběd tak ukážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
13.5.10 12:17

už?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení