Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
16.5.10 11:46

No tak s mlíkem do půl desáté vypila 500ml. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.5.10 12:03
neczuz píše:
NeNa píše:
Tak brcko vyzkousim, z hrnecku uz trochu umi, ale misto prsa to nezabira. Ted jsme znovu zkusili flasku a on to zvejka jakoby stolickama a predem mu to tece ven.
Místo prsa na noc to nezabralo ani omylem.

No tak to jsem v p..... :lol:

Pitny rezim u nas je, myslim, vic nez v poradku, on si pinda s radosti pochlastava z toho svojeho hrnecku, pulka do nej, pulka ven, vodu pije bez problemu. Dam mu teda jeste tyden, dva na to, jestli se to neupravi, a kdyz ne, budu muset pristoupit chca nechca k nejakymu radikalnimu rezu…v nasem pidibyte neni uteku…a ty noce jsou fakt vycerpavajici.

Oskarek okoukla sis ty velikosti u tech nocnich americkejch s dlouhym jmenem? Ty XL se musi predobjednavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.5.10 12:17
NeNa píše:
neczuz píše:
NeNa píše:
Tak brcko vyzkousim, z hrnecku uz trochu umi, ale misto prsa to nezabira. Ted jsme znovu zkusili flasku a on to zvejka jakoby stolickama a predem mu to tece ven.
Místo prsa na noc to nezabralo ani omylem.

No tak to jsem v p..... :lol:

Pitny rezim u nas je, myslim, vic nez v poradku, on si pinda s radosti pochlastava z toho svojeho hrnecku, pulka do nej, pulka ven, vodu pije bez problemu. Dam mu teda jeste tyden, dva na to, jestli se to neupravi, a kdyz ne, budu muset pristoupit chca nechca k nejakymu radikalnimu rezu…v nasem pidibyte neni uteku…a ty noce jsou fakt vycerpavajici.

Oskarek okoukla sis ty velikosti u tech nocnich americkejch s dlouhym jmenem? Ty XL se musi predobjednavat…

NeNo fakt nemáš kde zdrhnout? Třeba si lehnout v kuchyni na zem? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.5.10 12:40

Coz o to, to bych mohla, ale nemame mezi kychyni a loznici dvere, tak to by asi bylo stejne k prdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
16.5.10 12:42

Něco pro vás mám, já se držím, už plínky opravdu kupovat nebudu, max HHS a to chci nové + nějaké modernější čtverce.
Odkaz pro vás http://www.nosenideti.cz/china.php?… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.5.10 12:58
Cappy píše:
Něco pro vás mám, já se držím, už plínky opravdu kupovat nebudu, max HHS a to chci nové + nějaké modernější čtverce.
Odkaz pro vás http://www.nosenideti.cz/china.php?… ;-)

Cappy, ty ty ty, naštěstí mě tam nic neláká, jen teda budu asi muset přikoupit vkládačky, Eli se rozhodla, že to co s pitím zameškala, tak ted bude dohánět, tak že podle toho u nás vypadá čůrání. Po obědě vypila dalších 150ml čaje. :roll:
Jak často teda přebalovat takto hodně pijící dítě? :think: KOukám, že budu mít i plenek málo při té její spotřebě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
16.5.10 13:02

Katy, vkládačky teď řeším taky, mám froté ručníčky z Ikey + ještě chci objednat nějaký materilál ze sijemedetem.

Maty mi za den dá jen max 200ml čaje, ale i tak čůrá hodně, někdy balím i po hodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.5.10 13:32
Katy2 píše:
Cappy píše:
Odkaz pro vás http://www.nosenideti.cz/china.php?… ;-)
Cappy, ty ty ty, naštěstí mě tam nic neláká, jen teda budu asi muset přikoupit vkládačky, Eli se rozhodla, že to co s pitím zameškala, tak ted bude dohánět, tak že podle toho u nás vypadá čůrání. Po obědě vypila dalších 150ml čaje. :roll:
Jak často teda přebalovat takto hodně pijící dítě? :think: KOukám, že budu mít i plenek málo při té její spotřebě. :think:

Vítej mezi matkami učuránků. PO 3/4 hodině ráno. Odpo občas vydrží 1,5. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
16.5.10 13:34

Hmm, no já mám babmusovo konopné vkládačky ušité, taky jsem kupovala na šijem dětem, ale koukám, že jich mám asi nějak málo. Zrovna jsem nachystala další čtyři malé na ští, tehdy mi je chlap nějak nedošil, ale dnes už musí. Jen teda myslím, že by to chtělo tenhrubší flauš či co to tam mají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.5.10 13:43

Tak pitny rezim zavidim, Mates pije hlavne rano, to vypije tak 200ml ovocneho caje po probuzeni a pak k snidani 230ml UM, pak cely den ucucava cca 200ml a pak vypije k veceri tak 200ml UM. Mohl by pit jeste trochu vic a nejak rovnomerneji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.5.10 13:49
čičinka píše:
Tak pitny rezim zavidim, Mates pije hlavne rano, to vypije tak 200ml ovocneho caje po probuzeni a pak k snidani 230ml UM, pak cely den ucucava cca 200ml a pak vypije k veceri tak 200ml UM. Mohl by pit jeste trochu vic a nejak rovnomerneji :roll:
čiči no jen je otázkou času, jak dlouho to Elišce vydrží, do teď pila fakt hodně málo a taky podle toho čůrala, teď ale čůrá až až. :roll: Jako Fuzzi s origoš vkládačkou a perfoldem měla hodinu a půl a i tak jí pročůrala. 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.5.10 13:57
NeNa píše:
Coz o to, to bych mohla, ale nemame mezi kychyni a loznici dvere, tak to by asi bylo stejne k prdu :mrgreen:

Hmm a jak teda máte velký ten váš pidibyt? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.5.10 13:57
Katy2 píše:
čičinka píše:
Tak pitny rezim zavidim, Mates pije hlavne rano, to vypije tak 200ml ovocneho caje po probuzeni a pak k snidani 230ml UM, pak cely den ucucava cca 200ml a pak vypije k veceri tak 200ml UM. Mohl by pit jeste trochu vic a nejak rovnomerneji :roll:
čiči no jen je otázkou času, jak dlouho to Elišce vydrží, do teď pila fakt hodně málo a taky podle toho čůrala, teď ale čůrá až až. :roll: Jako Fuzzi s origoš vkládačkou a perfoldem měla hodinu a půl a i tak jí pročůrala. 8-o

Upřímě řečeno jsem ráda, že v tom nejsem sama. :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
51750
16.5.10 13:58
neczuz píše:
Katy2 píše:
čičinka píše:
čiči no jen je otázkou času, jak dlouho to Elišce vydrží, do teď pila fakt hodně málo a taky podle toho čůrala, teď ale čůrá až až. :roll: Jako Fuzzi s origoš vkládačkou a perfoldem měla hodinu a půl a i tak jí pročůrala. 8-o
Upřímě řečeno jsem ráda, že v tom nejsem sama. :dance: :dance:
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.5.10 14:04

To je hezky, jak jsme skodoliby :mrgreen: :mrgreen: taky jsem rada, ze trpi taky nekdo jinej :mrgreen: :mrgreen:
Katy 1+1, vicemene open plan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí