Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
17.5.10 18:03

Mirii - nespí spolu v jedné posteli. I když Tobík by rád. To jen, když večer uspávám Tobíka, tak mu dám i Poli.
Zatím má Tobík svůj pokojík, ve kterém spí s tátou. A Poli spí se mnou v ložnici, protože v noci s ní je to fakt děsný.

Přemýšlím, jakou plenou si mám zítra udělat radost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.5.10 18:10

COpa Katy? Chceš vyjímku? :mrgreen: Tak jo :palec:

Neczuz, jo poslední, na řádný termín sem nešla, páč sem měla nějak trable v těhu, náhradní mi vyšel na šestinedělí, na to sem se vybodla a pak už nic nic nic. On vždycky většinu lidí vyhodí, náhradní termíny nevypisuje a náhradníky za odhlášené skoro nebere :roll:
Na celé škole dělá takovédle blbosti jen on. :pocitac: :pocitac: :pocitac:
no tak to snad klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.5.10 18:16

Já myslela jestli poslední zkouška, ne pokus. Jinak koukám, že boje o termíny jsou všude. U nás to někdy vypadalo, že si daj lidi při zapisování přes hu..

• Citovat
  • Upravit
51750
17.5.10 18:18

Babo určitě to vyjde, když si sebou vezmeš model na kterém se učíš, tak ti to určitě dá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.5.10 18:18

Babo, ty srabe, ty jsi nešla na zkoušku v šestinedělí? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
60142
17.5.10 18:22
neczuz píše:
Babo, ty srabe, ty jsi nešla na zkoušku v šestinedělí? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pche. A ty snad jo? :twisted:
Ale kdyby to byla gynda, tak se asi hecnu :mrgreen:

Je to poslední zkouška, termíny mám všechny. Uvidím, jestli je vyplácám, to je takovej debil, napotřetí vyhazuje běžně.
Ufidíme. Musíte kvalitně držet palce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.5.10 19:56

:lol: Babo, takze ti budem rikat MUDRo? :-D
Neczuz - co studujes ty?
Katy - to mas z hormonu :-), ja se vymlouvam vzdycky na to,ze jsem proste matka na materske :-D,ta na to ma narok a ted se muzu jeste vymlouvat na tehotenskou demenci :pankac:
Achdarku - tak to mate fajn,ze muzou spat kazdej jinde…my budeme muset bohuzel holky dat spolu .. asi tech 6 nedel budu s malou v obyvaku,ale pak je supneme co nejdriv k sobe - a mozna hned na zacatku,pac cim driv si Denca zvykne na hluk tim asi lepe…nejhur to ponese pes :lol: ,ta vam mela uz pri prvnim sestinedeli kruhy pod ocima a zesedivela vic,nez kdyz se narodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
17.5.10 20:11
Mirii píše: :lol: Babo, takze ti budem rikat MUDRo? :-D

jj plínová mudra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.5.10 20:13

toz zensky, netoto me ..co to studujete :think: :cert:
se dneska nudim,asi pujdu zehlit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.5.10 20:13
Mirii píše: :lol: Babo, takze ti budem rikat MUDRo? :-D

Jo, moudrá mudra. 8-o

• Citovat
  • Upravit
neczuz
17.5.10 20:15

achdárku, teprve teď jsem zkoukla video a je to krásné. :-) :palec: zebysme si pořídili druhé? … :think:

• Citovat
  • Upravit
10170
17.5.10 22:02
Katy2 píše:
Holky nejsem já debil? Dám prát plíny, už včera jsem si je házela do pračky..........zapnu pračku, vytáhnu, věším a zjistím, že těch plín je nějak málo, kouknu do kýble vedle pračky a polovina plín tam, jsem nějak zapoměla do pračky hodit ty sobotní z kýbla. :roll:

Jsem ráda, že nejsem sama, komu se to stává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.5.10 22:07

Mirii - u nás Tobíka nic neprobudí. Spíš Tobík budí Poli.

Neczuz - a jak to bude terpve krásné, až budou dovádět tři :dance:

Jinak jsem se koukala, jaká další videa na you tube mám. Takže tady ještě jedno na téma jídlo:
http://www.youtube.com/watch?…
Tobíkovi je tam jeden rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.5.10 22:19

Achdarku - suoer video - Tobik je moc krasnej a na videu uplne k sezrani…koukam jak krasne papa lzickou,ale lepsi kdyz ji zahodil :pankac: ,mate omyvatelne steny ? :lol: :lol: to snad miluje kazde dite takhle machat rucickama :lol: . Nejhorsi je,ze treba takova zaschla cerealie nejde kolikrat sundat malem ani skrabkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.5.10 22:24

No jo, ta dýně tuším na té stěně stále je. :mrgreen: Rozpatlané kukuřičné křupky jsou taky věčné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure