Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii - nespí spolu v jedné posteli. I když Tobík by rád. To jen, když večer uspávám Tobíka, tak mu dám i Poli.
Zatím má Tobík svůj pokojík, ve kterém spí s tátou. A Poli spí se mnou v ložnici, protože v noci s ní je to fakt děsný.
Přemýšlím, jakou plenou si mám zítra udělat radost? ![]()
COpa Katy? Chceš vyjímku?
Tak jo ![]()
Neczuz, jo poslední, na řádný termín sem nešla, páč sem měla nějak trable v těhu, náhradní mi vyšel na šestinedělí, na to sem se vybodla a pak už nic nic nic. On vždycky většinu lidí vyhodí, náhradní termíny nevypisuje a náhradníky za odhlášené skoro nebere ![]()
Na celé škole dělá takovédle blbosti jen on.
![]()
no tak to snad klapne.
Já myslela jestli poslední zkouška, ne pokus. Jinak koukám, že boje o termíny jsou všude. U nás to někdy vypadalo, že si daj lidi při zapisování přes hu..
Babo určitě to vyjde, když si sebou vezmeš model na kterém se učíš, tak ti to určitě dá. ![]()
neczuz píše:
Babo, ty srabe, ty jsi nešla na zkoušku v šestinedělí?![]()
![]()
Pche. A ty snad jo? ![]()
Ale kdyby to byla gynda, tak se asi hecnu ![]()
Je to poslední zkouška, termíny mám všechny. Uvidím, jestli je vyplácám, to je takovej debil, napotřetí vyhazuje běžně.
Ufidíme. Musíte kvalitně držet palce ![]()
Babo, takze ti budem rikat MUDRo? ![]()
Neczuz - co studujes ty?
Katy - to mas z hormonu
, ja se vymlouvam vzdycky na to,ze jsem proste matka na materske
,ta na to ma narok a ted se muzu jeste vymlouvat na tehotenskou demenci ![]()
Achdarku - tak to mate fajn,ze muzou spat kazdej jinde…my budeme muset bohuzel holky dat spolu .. asi tech 6 nedel budu s malou v obyvaku,ale pak je supneme co nejdriv k sobe - a mozna hned na zacatku,pac cim driv si Denca zvykne na hluk tim asi lepe…nejhur to ponese pes
,ta vam mela uz pri prvnim sestinedeli kruhy pod ocima a zesedivela vic,nez kdyz se narodila
Mirii píše:Babo, takze ti budem rikat MUDRo?
jj plínová mudra ![]()
toz zensky, netoto me ..co to studujete
![]()
se dneska nudim,asi pujdu zehlit ![]()
Mirii píše:Babo, takze ti budem rikat MUDRo?
Jo, moudrá mudra. ![]()
achdárku, teprve teď jsem zkoukla video a je to krásné.
zebysme si pořídili druhé? … ![]()
Katy2 píše:
Holky nejsem já debil? Dám prát plíny, už včera jsem si je házela do pračky..........zapnu pračku, vytáhnu, věším a zjistím, že těch plín je nějak málo, kouknu do kýble vedle pračky a polovina plín tam, jsem nějak zapoměla do pračky hodit ty sobotní z kýbla.
Jsem ráda, že nejsem sama, komu se to stává ![]()
Mirii - u nás Tobíka nic neprobudí. Spíš Tobík budí Poli.
Neczuz - a jak to bude terpve krásné, až budou dovádět tři ![]()
Jinak jsem se koukala, jaká další videa na you tube mám. Takže tady ještě jedno na téma jídlo:
http://www.youtube.com/watch?…
Tobíkovi je tam jeden rok.
Achdarku - suoer video - Tobik je moc krasnej a na videu uplne k sezrani…koukam jak krasne papa lzickou,ale lepsi kdyz ji zahodil
,mate omyvatelne steny ?
to snad miluje kazde dite takhle machat rucickama
. Nejhorsi je,ze treba takova zaschla cerealie nejde kolikrat sundat malem ani skrabkou ![]()
No jo, ta dýně tuším na té stěně stále je.
Rozpatlané kukuřičné křupky jsou taky věčné.