Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
16.5.10 21:58
Katy2 píše:
Mirii píše:
a na co se vlastne Baba uci?
učí, učí a snad se konečně doučí a bude to mít z krku. :lol:

Vy jste ale tajnůstkářky. :-P

• Citovat
  • Upravit
51750
16.5.10 22:01
neczuz píše:
Katy2 píše:
Mirii píše:
a na co se vlastne Baba uci?
učí, učí a snad se konečně doučí a bude to mít z krku. :lol:
Vy jste ale tajnůstkářky. :-P

No přeci tady nemůžu psát co z ní bude, co kdyby jí to vadilo? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.5.10 22:21

Typnu si :think: :think: :think: kavarenskej povalec? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŽlaBabaa
16.5.10 22:57

Hahááááá, babizny, jdu právě včas.
NeNa je blízko :palec:

Zítra vás dočtu a bude rozdílení černých puntíků. Jestli jste tu nakupovaly beze mě :cert:

• Citovat
  • Upravit
22590
16.5.10 23:07
ŽlaBabaa píše:
NeNa je blízko :palec:Zítra vás dočtu a bude rozdílení černých puntíků. Jestli jste tu nakupovaly beze mě :cert:

Zlababa je Baba? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.5.10 23:39
Mirii píše:
ŽlaBabaa píše:
NeNa je blízko :palec:Zítra vás dočtu a bude rozdílení černých puntíků. Jestli jste tu nakupovaly beze mě :cert:
Zlababa je Baba? :think:

No jasne :lol: Akorat, kdyz je clovek odhlaseny, tak mu to nedovoli napsat prezdivku, ktera uz existuje. Tak musi napsat neco jineho a Baba nas obdaruje svou vtipnosti a pohotovosti coby zlababa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.5.10 08:57

aha :mrgreen: , ja myslela,ze odhlaseni jsou jen anonymni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.5.10 09:03

Jo jo, Baba bude pracující intelingentka…teda po mateřský :mrgreen:
Mirii, tož první dotaz, na Tebe coby doublematku, jak prosím tě přebaluješ malou? Máš přebalovák? Určitě už máš bříško a malou musíš přece pořád zvedat a tak, ne? Jo a jak máš vymyšlený potom s prckama třá procházky? Budeš mít sourozeneckej kočár, nebo to budeš řešit šátkem a kočárem?
Ostatním se omlouvám za O.T. dotaz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.5.10 09:16

Pastelko, já teda nebyla tázána, ale teoreticky mám všechno promyšlené, tak se podělím :mrgreen:
Kočár si plánuju ten můj, jdedo lehu a mimino bude v šátku, když bude Mates capat, bude v kočáru, pokud tedsa bude chtít. sourozenecký je sice fajn, ale popravdě se mi nechce vyhazovat peníze :oops:
A přebalování pak už plánuju na zemi, možná na nějakou dobu zruším přebalovák a dám si v koupelně na jeho místo poskládanou deku a na ní plínu. Už takto mě Mates občas solidně kopne do břicha, tak abych pak nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.5.10 09:27

Čiči, dík,je vidět, že to máš fakt promyšleno :wink: Mám taky Freestyle a tak nějak jsem to taky myslela. Akorát s tím přebalováním, myslíš, že je lepší na zemi? Já přebalovák nemám a zase jsem si říkala, že to krčení na zemi právě není nic moc :-? Obzvlášť s pupkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.5.10 09:31

No jo, jenže u mě to je buď nechat se nakopat do toho pupku nebo se přes něj krčit. Zatím hlasuju pro krčení, to neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
17.5.10 09:41

Pastelko, já jen vstoupím s poznatky od kamarádky :-) Má od sebe děti 8 měsíců :-P
Ze začátku je párkrát svezla v půjčeném dvojčatovém kočáku, ale to nějak vzdala, pak nosila mladšího v šátku a starší v kočárku. Teď vozí mladšího a starší ťape - bez problémů. Myslím, že než se miminko narodí a vy se víc rozchodíte, tak už bude Norbík hezky šlapat v pohodě sám i trochu delší trasy. Možná bych popřemýšlela o tom stupátku.
Jo a malou přebalovala na zemi nebo vestoje - ale ona má jednorázovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.5.10 09:42

To jo, asi máš pravdu :mrgreen: A jak jsi na tom? Jestli jsem to dobře pochopila, tak snažení je v plném proudu? No asi jo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.5.10 09:43

Oskárku, 8m? To je technicky možné? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.5.10 09:44

Pastelko, ne, nesnažení :oops: Na něco čekám, co by mělo probhnout v červnu a pak plnou parou vpřed :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure