Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz píše:Katy2 píše:Vy jste ale tajnůstkářky.Mirii píše:učí, učí a snad se konečně doučí a bude to mít z krku.
a na co se vlastne Baba uci?
No přeci tady nemůžu psát co z ní bude, co kdyby jí to vadilo? ![]()
Hahááááá, babizny, jdu právě včas.
NeNa je blízko ![]()
Zítra vás dočtu a bude rozdílení černých puntíků. Jestli jste tu nakupovaly beze mě ![]()
ŽlaBabaa píše:
NeNa je blízkoZítra vás dočtu a bude rozdílení černých puntíků. Jestli jste tu nakupovaly beze mě
Zlababa je Baba? ![]()
Mirii píše:ŽlaBabaa píše:Zlababa je Baba?
NeNa je blízkoZítra vás dočtu a bude rozdílení černých puntíků. Jestli jste tu nakupovaly beze mě
No jasne
Akorat, kdyz je clovek odhlaseny, tak mu to nedovoli napsat prezdivku, ktera uz existuje. Tak musi napsat neco jineho a Baba nas obdaruje svou vtipnosti a pohotovosti coby zlababa ![]()
Jo jo, Baba bude pracující intelingentka…teda po mateřský ![]()
Mirii, tož první dotaz, na Tebe coby doublematku, jak prosím tě přebaluješ malou? Máš přebalovák? Určitě už máš bříško a malou musíš přece pořád zvedat a tak, ne? Jo a jak máš vymyšlený potom s prckama třá procházky? Budeš mít sourozeneckej kočár, nebo to budeš řešit šátkem a kočárem?
Ostatním se omlouvám za O.T. dotaz ![]()
Pastelko, já teda nebyla tázána, ale teoreticky mám všechno promyšlené, tak se podělím ![]()
Kočár si plánuju ten můj, jdedo lehu a mimino bude v šátku, když bude Mates capat, bude v kočáru, pokud tedsa bude chtít. sourozenecký je sice fajn, ale popravdě se mi nechce vyhazovat peníze ![]()
A přebalování pak už plánuju na zemi, možná na nějakou dobu zruším přebalovák a dám si v koupelně na jeho místo poskládanou deku a na ní plínu. Už takto mě Mates občas solidně kopne do břicha, tak abych pak nestresovala.
Čiči, dík,je vidět, že to máš fakt promyšleno
Mám taky Freestyle a tak nějak jsem to taky myslela. Akorát s tím přebalováním, myslíš, že je lepší na zemi? Já přebalovák nemám a zase jsem si říkala, že to krčení na zemi právě není nic moc
Obzvlášť s pupkem ![]()
No jo, jenže u mě to je buď nechat se nakopat do toho pupku nebo se přes něj krčit. Zatím hlasuju pro krčení, to neublíží.
Pastelko, já jen vstoupím s poznatky od kamarádky
Má od sebe děti 8 měsíců ![]()
Ze začátku je párkrát svezla v půjčeném dvojčatovém kočáku, ale to nějak vzdala, pak nosila mladšího v šátku a starší v kočárku. Teď vozí mladšího a starší ťape - bez problémů. Myslím, že než se miminko narodí a vy se víc rozchodíte, tak už bude Norbík hezky šlapat v pohodě sám i trochu delší trasy. Možná bych popřemýšlela o tom stupátku.
Jo a malou přebalovala na zemi nebo vestoje - ale ona má jednorázovky.
To jo, asi máš pravdu
A jak jsi na tom? Jestli jsem to dobře pochopila, tak snažení je v plném proudu? No asi jo. ![]()
Pastelko, ne, nesnažení
Na něco čekám, co by mělo probhnout v červnu a pak plnou parou vpřed ![]()
Vy jste ale tajnůstkářky.