Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
17.5.10 09:48

Oskárku dík!
Předpokládám, že je má od sebe 18 měs. :lol: :lol: :lol: No za šátek jsem ráda, v tomhle případě ho určitě užijeme :mrgreen: Ono to nějak půjde. Předpokládám, že na delší vzdálenosti půjde mimčo do šátku a Norbík do kočáru a když s půjdeme jen tak courat do parku, tak to bude naopak. Nebo se budou střídat. Snad v tý době už aspoň pes pobere trochu rozumu :lol: :lol: :lol:
Chtěla jsem si vybojovat přebalovák a asi to teda nechám a budu dál přebalovat na zemi. Asi je to tak lepší :mrgreen: Ukecaly jste mě ženský :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
17.5.10 09:52

no jo :mrgreen: blbě jsem to napsala, takže je to tak, že starší bylo 8 m, když znova otěhotněla! tak si to dopočítejte :-P :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.5.10 10:00

Pastelko plína odeslána, tak doufám že brzy doputuje a budeš s ní spokojená, je vyprána tak že můžeš hned testovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
17.5.10 10:05

no jo pastelko, ještě pes :lol: no to bude trochu složitější, ale to zvládneš :mrgreen:

katy ještě abys ji poslala nevypranou :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.5.10 10:05

Čiči aha :wink: No já chtěla taky začít až v červnu, nebo v červenci a dopadlo to trošinku jinak :lol: :lol: Tak ať Ti všechno dopadne tak jak má :kytka:

Katy díky, jsi hodná!!!!Už se těším!!! Dneska by měla přijít plína ze šijemedětem a zítra teda ta od tebe :-P Tak to se těším!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.5.10 10:24

Čiči, teoreticky kdyby měla ovulaci den po porodu, tak jakoby PM je před porodem a byli by o 8,5 měsíce. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
pami
17.5.10 10:30

Pastel ty sis na sijemdetem udávala nějaké spešl požadavky?Psala jsem totiž Terce nedostatky plínky,nebo co bych si představovala jinak a hned mi odpověděla,že ji mám poslat zpět a oni mi ušijí jinou.Takovýhle obchodník se mi líbí,ale zase jsem si říkala,že to po ní nemůžu chtít,pač by na tom dost tratila,kdyby to takhle udělala každá mamina,tak to by brzo Terka skončila.Je opravdu dost ochotná.

• Citovat
  • Upravit
2417
17.5.10 11:52

No, napsala jsem co bych si tak představovala, zhruba rozměry a teď čekám, co dorazí :mrgreen: Je ochotná, to jo :palec: A jak to teda uděláš? Budeš jí posílat zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.5.10 11:54

Holky tak u nás je to masark, bráchovi už se tlačí spodní voda skoro do bytu, mají přízemní byteček, jeden schůdek a je na zahradě. Sestřenka od mamky už má vodu ve sklepě až po strop, švagrová už čerpá den vodu ze sklepa, ach jaj mám obavy jak to dopadne.

Sorry za vsuvku co sem nepatří, ale je mi s toho fakt strašně smutno. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
17.5.10 12:04

Asi jí jen pošlu fotky,co si myslím,že by mohla vylepšit a jestli si to vezme za své,bude na ní.
Katy u nás pršelo jen včera.Je to strašně smutný,když vidíš,že baráček,na kterém lidi dělali celý život,nebo na něj šetřili,máčí voda.uff,to je souvětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.5.10 12:14

Katy, teď jsem si zrovna na tebe vzpomněla… :-( jsem si říkala, jak na tom jste…Chudáci, snad to zůstane tak a už to nebude horší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
17.5.10 12:40

Tak ja jsem zas jako obvykle uplne mimo misu, jdu si precist nejaky zpravy. Katy doufam, ze kdyz uz to muselo dojit takhle daleko, ze uz se to nezhorsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.5.10 12:44
NeNa píše:
Tak ja jsem zas jako obvykle uplne mimo misu, jdu si precist nejaky zpravy. Katy doufam, ze kdyz uz to muselo dojit takhle daleko, ze uz se to nezhorsi…

NeNo no nevím nevím, tady stále leje jako z cedra a má přestat až zítra v noci............prýýýýýýýý. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.5.10 13:57

Ahoj holky,
Katy - teda nezavidim a drzim palecky at uz to nestoupa!!! Ja zazila jednou povodne a uz nechci nikdy vice :-(
Pastelko - ja nemela prebalovak,ale jen takovej stolek s suplikama- nizouckej. Ted mam pro prte do obyvaku cestovni postylku na ktere je i prebalovak. Dencu prebaluju vsude,na zemi,gauci…proste kdekoliv. Sice jako kope,ale ja uz ji to teda hooodne razantne zakazuju,sice jeste nemam mega pupek,ale uz moc neschazi,aby se ji kopanec povedl. Takze kopani proste zakazuju :lol: a prebalovat budu i nadale na zemi a vsude kde se to zrovna hodi :-D
Nenus - uz si byla na poste? :lol:
Jo a s kocarem - Deniska je dobrej chodec uz ted a my tady na ostruvku stejne vsude nejdriv jedeme autem a pak az treba bereme kocar, takze bud pujde Denca pesky a nebo budu kombinovat manducu .. jen premyslim,ze asi stejne koupim druhej kocar,pac ja mam Herqules Razor a jako zataceni s nim je naprd,takze si nedovedu predstavit vezt kocar a jeste Dencu za ruku - skejtik kazdopadne porizovat chci… Psa mame taky a jako rozum stale jeste v 5 letech nedostal :-D, takze si nedelam iluze,ze to bude lepsi..holt uz neni na prvnim miste :cry: a zustava casto doma …ale my mame zahradu a za ni pole a rybnik apd..takze kdyz ji potrebuju vylitat,tak neamm problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.5.10 15:26

Ahoj,

tak jsme zatím nikam neodjely. Poli má zase průjem a přitom už to vypadalo v pořádku. Ach jo. Tolik jsem se na tu dovolenou těšila. Asi zítra vyrazím do Brány a koupoím si nějkaou plenu pro radost.

Pastelko - já bych se tedy bez přebalováku neobešla. Když jsem třeba na dovolené, přebalovala na posteli, tak to byl děs. Za prvé Tobík utíkal a za druhé mne bolela záda. Tobík je horolezec a tak na přebalovák lezl sám. Vedle přebalováku nízká skříňka a k ní stupínek. Občas jsem ho tedy uplatila medvídkem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure