Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarku to je tak hezkyyyyy…ze to ve mne skoro na vterinu zahlodalo
Budu muset naucit psa prikrejvat dite perinou, at se mam taky na co koukat ![]()
Mirii píše:Neno- vy mate v pidi byte i psa?
je to aspon pidi pes?
Je. A navíc hrozně čistotnej, viď NeNo? ![]()
Zase vám sem lezu
. Potřebovala bych poradit. Vyslala jsem manžela do Brány k dětem koupit toto: http://www.branakdetem.cz/…zviratka.htm a on domů přišel s tímto: http://www.branakdetem.cz/…imse-zoo.htm. Tak přemýšlím, jestli si ji nechat nebo ji vrátit. Vůbec jsem si nemyslela, že bych mohla někdy vlastnit AIO, manžel by mi to snad ani nedovolil
, ale když to koupil omylem on, tak není proti, abych si ji nechala
. Co myslíte, poslouží mi tahle plika dobře? Myslíte, že bych ji mohla používat i na noc?
Leni nevím, nevlastním, ale když jí teda koupil omylem, tak snad nějaké využití mít bude.
Zda zvládne noc ale fakt nevím, spíš bych si ji nechala třeba na cesty. ![]()
Jo a to zas vám sem lezu mělo znamenat jako co?
Tady je to otevřená diskuze, klidně můžeš přijít kdykoliv.
![]()
Leni a co za plínky teď zrovna používáš? Jedeš ve čtvercích?
Leni, na noc urcite ne, ale to temer zadna aio. V ruce jsem ji nemela, nikde jsem na ni nejake stiznosti, ze by protekala, necetla, takze bych si ji asi nechala. Jinak bacha na ty IV svrchnaky, organic a fox, hodne holkam provlhaji, Pokud vim, treba Halucicnce a na BC jsem na ne moc chvaly necetla. Neprotekaji soft.
Katy Zas vám sem lezu
- já to tak nemyslela
.
Zůstala jsem u čtverců, kombinuji zavazovačky a sklad na draka. Svrchňáčky jsou už malý, tak právě chci koupit nový. Teď jsme měli PopoWrap, ale jsou hodně široký, tak hledám něco novýho…
čičinko Softy jsou teda lepší? To je dobrá zpráva, jsou levnější
.
Katy2 píše:
Tak je čistotnej, nebo není?
A o tom si mam myslet co???
![]()
Jeste ze ten nas chudak pes neumi cist, to uz by se mnou nadosmrti nepromluvila…
MOZNA vypada jako prase, ale kdyby mohla, urcite si cisti zuby kartackem, utira hubu ubsouskem a prdel papirem. Tolik k cistote.
Pokud jde o velikost…do postele se nam jeste vejde. ![]()
Jo, a teď mi mamka upletla jedny vlňáčky, ale pořád se nemůžu dostat k impregnaci. Chtěla bych koupit lanolin v lékárně, má to nějakej speciální název?
JO a myslím, ža až ochutnáte vlňáčky, tak budeš potřebovat další a další.
Jo a klidně bych je zkusila i bez impregnace, z jaké vlny jsou pleteny?
NeNo no tak se pesanovi omlouvám, že jsem ho podezřívala. ![]()