Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9265
18.5.10 11:14

Katy A bodyčko dáš přes ty vlňáčky nebo dáváš tričko s takovým tím udělátkem mezi nožičkama? Proč já mám vždycky na téhle diskuzi pocit, že se ptám jak magor :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.5.10 11:26
leňula2 píše:
Katy A bodyčko dáš přes ty vlňáčky nebo dáváš tričko s takovým tím udělátkem mezi nožičkama? Proč já mám vždycky na téhle diskuzi pocit, že se ptám jak magor :lol: ?

Dávám bodýčko.........a vůbec se neptáš jak magor. Většinu bodýček mám větší abych je právě dopla, tak že teď ELi už běžně nosí vel. 92 ale ona je fakt strašně dlouhá na svůj věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
18.5.10 11:32

Katy Díííky moc :-) . Ještě mě napadla jedna otázka. Jaký je dobrý internetový obchod na nákup plinek? Vím, že Brána k dětem není moc oblíbená, prý je s nimi špatná domluva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.5.10 11:37

Hmm já přes internetové obchody neberu, většinou beru přes MMB a nebo z V Bavlnce v Ostravě, tam jim zavolám či napíšu zda mají to či ono a když ne, tak mi to objednají. Nevím odkud jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
18.5.10 11:44

Kousek od Brna… Ále, asi to obědnám na té Bráně… Manžela už tam asi posílat nebudu, bůhví, co by mi zas donesl. I když… Leda že by omylem koupil nějaký vlňáčky, to bych se vůbec nezlobila :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.5.10 11:56
leňula2 píše:
Kousek od Brna… Ále, asi to obědnám na té Bráně… Manžela už tam asi posílat nebudu, bůhví, co by mi zas donesl. I když… Leda že by omylem koupil nějaký vlňáčky, to bych se vůbec nezlobila :lol: .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.5.10 11:57

Katy, tak ohnivá plínka je tady :palec: A taky dorazila plenka ze šijemedětem…je super!!!! Tester zatím spinká, ale hned jak se vzbudí, tak prubneme :dance:
Ohnivačku beru dneska na plavčo, tak budeme zase machrovat :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.5.10 11:58
Pastelka píše:
Katy, tak ohnivá plínka je tady :palec: A taky dorazila plenka ze šijemedětem…je super!!!! Tester zatím spinká, ale hned jak se vzbudí, tak prubneme :dance:
Ohnivačku beru dneska na plavčo, tak budeme zase machrovat :dance: :dance:

JO jen ohniváčky hoď určitě navíc nějakou vkládačku, my dávali raději vždy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.5.10 12:21

Katy, jasan :wink: Díky moooc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
18.5.10 12:24
leňula2 píše:
Katy Díííky moc :-) . Ještě mě napadla jedna otázka. Jaký je dobrý internetový obchod na nákup plinek? Vím, že Brána k dětem není moc oblíbená, prý je s nimi špatná domluva…

nestraš, zrovna tam mám objednáno! :cert: :-)
já dávám přes shorties jen trička nebo trika s dlouhým rukávem, doma je to v poho, ty shorties jsou až k hrudníku :-)
ale ty udělátka mezi nožky by se mi taky hodily…
jo a jinak dobrou zkušenost mám s nákupy na mamaja, za nákupy sbíráš body, už jsem nasbírala na tašku envirosax a když zboží odesílají, tak kromě maila napíšou i sms :-) a super domluva se vším…
kdyby to co mám objednáno, měli tam ,tak nakoupím znova u nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
18.5.10 12:38
Oskárek píše:
leňula2 píše:
nestraš, zrovna tam mám objednáno! :cert: :-)
já dávám přes shorties jen trička nebo trika s dlouhým rukávem, doma je to v poho, ty shorties jsou až k hrudníku :-)
ale ty udělátka mezi nožky by se mi taky hodily…
jo a jinak dobrou zkušenost mám s nákupy na mamaja, za nákupy sbíráš body, už jsem nasbírala na tašku envirosax a když zboží odesílají, tak kromě maila napíšou i sms :-) a super domluva se vším…
kdyby to co mám objednáno, měli tam ,tak nakoupím znova u nich

A na nožky tepláčky nebo taky návleky jako Katy? Já zatím návleky nemám, ale mám je v plánu kupovat :-) .

Já mám s Bránou dobrý zkušenosti, nic proti nim nemám :-) , zatím jsem ale nakupovala jen v kameným obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
18.5.10 12:45

doma když jsme, tak má prcek jen ty shorties - jsou pod kolena a na nohou ponožky a kožený capáčky, a bohatě mu to stačí, ale máme doma teplo, topíme v krbovkách a prcek je dost horkokrevnej a já ani nemám blbej pocit že nemá nic na nožkách, tchýně by to asi nerozdýchala, ale mamka tu dnes byla a nic neříkala :-P
tyhle vlňáky jsou tak pěkný že je škoda přes ně něco dávat :-) ale jinak mám také návleky, zatím jen jedny.
my jsme také teprve ve fázi zkoušení… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
18.5.10 12:49

jo a máme tyhle
http://www.mamaja.cz/…zky/babylegs
neodolala jsem na výstavě, ještě jsem nic nevěděla co se kde a za kolik dá pořídit… byly se slevou, ale i tak se mi zdaj hodně drahý, určitě se daj pořídit jiný levnější…
holky poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.5.10 12:50

No já taky dávám ELi hlavně něco aby měla zakryté kolínka jak leze, aby si je neodírala. Na chladnější dny jako dnes miluji longies, to je i bez ponožek, protože jsou dlohé a zakrývají jí i ťapky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.5.10 12:50

Oskarku a jaké jsou? Netlaší přes stehýnka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure