Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
9.5.10 21:53

Ja zacinala s ryzovymi ssenkami, takovy ten polystyren, pak krupky kukuricne, ale dlouho se davil pri masozelu, kdyz to bylo hrubsi. Ted uz sni i kousky v polivce, rohlik basti sam, banan mu nakrajim a bere si (ale ten svincik), ale masozel furt na kasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.5.10 21:54

tak ja uz davam vsechno na kousky .. dokonce si mala pochutnava i na celem jablku :-D. Kamoska treba davala uz v roce cele kureci stehno a jejich holka jej hlodala jak dospelak :-D,ale ona je zase extra nenazrana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.5.10 21:55

Cici - a ryzove susenky jsou taky dobry zaklad..ja je zkousela kolem 9 mesice,ale mala se celkem davila…rychle se naucila a ted je plne miluje a mohla by je porad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 21:59

Rzove mel v 6m, bylo to prvni, co jedl samostatne, ono bylo fajn, ze si rozeslintal a pak zbastil. Ale maso by asi fakt jeste nemohl, za tu cenu duseni a daveni mi to nejak nestoji.

Tak, odbornice, jak je to s tema tekutsima vecma a masem? :cert: Si to mam jako vygooglit nebo co? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
9.5.10 22:01

Mirii proboha, vy zijete v ledovy jeskyni? :mrgreen: Ja mam spaci pytel taky jen na ramena, do toho mel body s dlouhym rukavem, tot vse. Mam origos Grobag, byl u toho i teplomer, podle nej ten spacak a dlouhej rukav bohate staci do mistnosti, kde je 17C. Pokud je min, zas jen spacak a do nej overal. Kdyz vic, tak uz jen kratkej rukav. Podle mistniho hodnoceni je ten spacak 2,5tog. Prej kdyz se da jeste nejaka pokryvka pres to, tak uz se ty deti varej a blbe spej. :nevim:

Cici delam to tak, ze zeleninu zlehka povarim, aby byla na venek trochu mekci, ale aby ji nemohl rozmackat v ruce a taky aby se to nelamalo, kdyz to strci do pusy. On to tak ozuzlava, zuby nemaje, ale neco vzdycky uzuzla. Treba ten vrsek od brokolice ozere skoro celej, v ruce mu zustane vicemene ten stonek …brambory a dyne ozira vic, asi jdou lip tema dasnema rozemlejt…hrusku ji syrovou, slupku nechavam, kdyz to bylo bez slupky, tak to bylo jak projektil, jak mu to z ty ruky litalo :mrgreen: Do jogurtu mu vidlickou rozrejpu banan a to ho teda krmim, ale on si tu lzicku sam drzi a cpe do pusy, ja to jen nabiram…svinec je z toho paradni, ale je to desne zabavny, snazime se jist vsichni spolu u stolu, pes je taky spokojenej, odpad je dost znacnej :mrgreen: tady jsou nejaky videa, tak se koukni, clovek se nasmeje :lol: http://baby-led.rhgdsrv.co.uk/blog/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.5.10 22:02

Jako křupky dlabe jak o život. Masozeleninu mačkam, ale jsem líná se s tím patlat, takže tam má někdy dost velekusy. Nějak se nestěžuje.

• Citovat
  • Upravit
60142
9.5.10 22:04

Co? Trpělivost je evidentně Tvou silnou stránkou :mrgreen:

Maso nejí, pořád čekám, až budu mít kus flákoty v bedýnce :nevim:

Jo a ty tekutější… máš jim dát lžičku a děj se vůle boží. Aspoš sem to tak pochopila.

Ale největší sajrajt byl stejně z brokolice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.5.10 22:06

Neno -asi jpo:-D a to si jeste myslim jak malou otuzuju :zed: …ja nekupovala Grobag,ale jen klasickej bavlnenej spacak…takze proto jeste ta deka…a to kdyz jsem tu mela tchyni,tak mi ji na tohle vsechno ve 22 stupnich prikryvala perinou!!!!!! :zed: :pocitac: Jinak se snazime aby mala spala v 18-19 - a to je v overalku, bavlnenem spacaku a nez jdeme spat,tak pres ni hodime jeste deku… me prave prijde,ze kolikrat zacne kolem 19 stupnu fnukat, jdu a zakryju ji a pak je klid :nevim: , toz nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.5.10 22:07

už jste zkoušeli červenou řepu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
9.5.10 22:08

jo a teda jako lzicka u nas nejde :-D…mala ji sice pouziva,ale spis na mlaceni vseho kolem a tak 2× za krmeni si neco nabere do puse - taakze praktikuju tak,ze ja mam jednu lzicku a krmim a mala ma jednu a dela bordel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.5.10 22:08
neczuz píše:

ja se priznam,ale ne ..jsem ostuda :-D a az ji vyzkousim,tak bez asistence male :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.5.10 22:11
neczuz píše:

Já nemůžu. Sem u našich a ti maj bílýho psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
9.5.10 22:12

To je spechu…nez to clovek vypoti… :mrgreen:

Nekde, uz nevim kde jsem to videla, dali diteti jehneci kotletku a ohlodavej ozuzlavej.....a dite hlodalo a zuzlalo. Myslim, ze v principu clovek nesmi ocekavat, ze dite slupne vsechno a predpisove…ono se to taky blbe meri, ze jo, jestli mel 150ml masozelu…kdyz je to v kuse a pulka toho navic skonci na podlaze :mrgreen: Takhle to bylo pred par tydny, ted uz ovsem prisel na to, jak udelat svincik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.5.10 22:14

videa jsou boží.
jak se to revíruje nesedícím dětem?

• Citovat
  • Upravit
4533
9.5.10 22:15

Repa :mrgreen: :mrgreen: