Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy, ja myslim, ze ne. Neni to kysany mlecny vyrobek, ale normalni, zrejme je v tom klasicke mliko, to bych tak minimalne do roka nedavala.
Tak asi to prezije. Jen jde o to, kdyby mela nejakou lehkou alergii na bkm, tak by se to mohlo projevit.A taky nevim, jaky je tam obsah bilkoviny na 100g, jogurty mivaji tak 5-7g, kdyz je to pres 8, tak je to do roka moc, muze to zatizit ledviny.
Tak bílkoviny tam jsou napsány 3,1g, no snad jí nic nebude.
Když já už fakt nevím co jí dávat, kaše nechce, jogrut bíly taky nemusí, přesnidávku tu má dopoledne a taky nic moc, no prostě fakt nevím. ![]()
Kdyby chtěla aspon to ovoce, tak bych jí dala do jogurtu, ale to ona ne, to jíst nebude. čiči co teda dáváš ty za jogurty?
JO a kde máme Babu?
![]()
No u nas je to s jogurty bida, jeden cas jedl chocenske smetanove, pak agro ve sklenici ochucene a pak se nejak sprajcnul, tak dostava Hami, takovy ty, co nemusi byt v lednici
Ty sezere vzdycky ![]()
Hmm no taky to nemáš jednoduché. Mě třeba ELiška nevezme do pusy jinou přesnidávku než od Sunarku.
A to ještě vybrané druhy samozřejmě nééé každou. ![]()
Cici to merino s hedvabim je podle mne na jaro, leto jak delany, teda spon v to doufam!
Je to krasne meky,nekouse to, peruje to…mati nam koupila body V bavlnce, tak si to tam kdyz tak skoc omakat…prcek ma vel.74/80, nejdriv jsem se vydesila, ze mu to bude maly, ale sedi to hezky, uzky pres telo, nepada to z ramen, a jde to pekne zapnout i pres vlnaky…chci mu jeste poridit ze stejnyho matrose katata.
Vy mne s tim jidlem desite - u nas zatim ji vsechno, co se pred nej polozi, ale nevim, jestli je to tim, ze je to neco novyho a neokoukanyho ![]()
Mrkev, brokolici, brambory, sladke brambory, ci bataty, ci jak se tomu nadava, dyni, salatovou okurku, hrusku, reckej bilej jogurt s rozhnahnanym bananem, zasplouchava to vodou. ![]()
Mates byl do jidla celej divej, pokud slo o masozel, celkem i ovoce, ale ten jogurt mu zkratka nejede. A ty Hami me stvou, co vsechno je v tom nacpany, sladky jak cecek a drahy jak prase
A ted jsem si vzpomnela, ze dr nam rikala, ze klidne muze byt misto jogurtu UM, jsem se ji na to ptala v souvislosti s pitnym rezimem.
Tak to ja to tam asi pujdu osahat, jsem na to zvedava. A budu mu muset nakoupit neco s kratkym rukavem, ale asi uz tricka, meli jsme tesco bodycka, ale ty ma ted 18-24m a vetsi myslim nedelaj.
Jeste tu mam bambusovy interlock, tak premyslim, ze bych se mu mohla pokusit usit triko z toho. Tricko bych mohla tak cca od oka snad trefit ![]()
čičinko, aha… a co to nakombinovat? mě napadlo udělat kaťátka z toho slabého - chci šít typ haipa-daipa s chobotem - a do toho si našít vkládací plenečky z toho saxanu ![]()
Cici ja premejslela na leto z merina tohle triko, nebo to jeste delaj jako body…ale triko je asi praktictejsi, podvazky se k tomu daj pricvaknout vzdycky ![]()
No jo, zas sem tam zapomnela fiknout odkaz… http://hejhog-uk.com/…-p-3000.html
Zuzi, tak jako teoreticky, ale fakt, az si na ten slabounky sahnes, v porovnani s HD, to je nebe a dudy. Fakt mi prijde, ze to frote nestoji za to. Mam jich doma nekolik a zahy jsem naznala, ze z toho nic nebude. Ted je pouzivam na vymackavani vlnaku po lanolinovani.
Dite usnulo, bez vecere
Zkratka odmitl kasi, odmitl mliko, tak jsem ho strcila do postylky, ze si to jeste treba rozmysli a prej ne
A v noci bude rvat hlady, chjo.