Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
9.5.10 17:31

Katy, ja myslim, ze ne. Neni to kysany mlecny vyrobek, ale normalni, zrejme je v tom klasicke mliko, to bych tak minimalne do roka nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 17:32

hmm tak já ji dnes dala, no snad jí to nic neudělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 17:42

:mrgreen: Tak asi to prezije. Jen jde o to, kdyby mela nejakou lehkou alergii na bkm, tak by se to mohlo projevit.A taky nevim, jaky je tam obsah bilkoviny na 100g, jogurty mivaji tak 5-7g, kdyz je to pres 8, tak je to do roka moc, muze to zatizit ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 17:45

Tak bílkoviny tam jsou napsány 3,1g, no snad jí nic nebude. :roll: Když já už fakt nevím co jí dávat, kaše nechce, jogrut bíly taky nemusí, přesnidávku tu má dopoledne a taky nic moc, no prostě fakt nevím. :roll:
Kdyby chtěla aspon to ovoce, tak bych jí dala do jogurtu, ale to ona ne, to jíst nebude. čiči co teda dáváš ty za jogurty?

JO a kde máme Babu? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 17:55

No u nas je to s jogurty bida, jeden cas jedl chocenske smetanove, pak agro ve sklenici ochucene a pak se nejak sprajcnul, tak dostava Hami, takovy ty, co nemusi byt v lednici :roll: Ty sezere vzdycky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 17:57

Hmm no taky to nemáš jednoduché. Mě třeba ELiška nevezme do pusy jinou přesnidávku než od Sunarku. :roll: A to ještě vybrané druhy samozřejmě nééé každou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
9.5.10 18:26

Cici to merino s hedvabim je podle mne na jaro, leto jak delany, teda spon v to doufam! :lol: Je to krasne meky,nekouse to, peruje to…mati nam koupila body V bavlnce, tak si to tam kdyz tak skoc omakat…prcek ma vel.74/80, nejdriv jsem se vydesila, ze mu to bude maly, ale sedi to hezky, uzky pres telo, nepada to z ramen, a jde to pekne zapnout i pres vlnaky…chci mu jeste poridit ze stejnyho matrose katata.

Vy mne s tim jidlem desite - u nas zatim ji vsechno, co se pred nej polozi, ale nevim, jestli je to tim, ze je to neco novyho a neokoukanyho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 18:34

NeNo a co teda všechno už zvíře baští?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
9.5.10 18:39

Mrkev, brokolici, brambory, sladke brambory, ci bataty, ci jak se tomu nadava, dyni, salatovou okurku, hrusku, reckej bilej jogurt s rozhnahnanym bananem, zasplouchava to vodou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 18:41

Teda ten teda baští, to já si o tom můžu nechat jen zdát. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 19:04

Mates byl do jidla celej divej, pokud slo o masozel, celkem i ovoce, ale ten jogurt mu zkratka nejede. A ty Hami me stvou, co vsechno je v tom nacpany, sladky jak cecek a drahy jak prase :roll: A ted jsem si vzpomnela, ze dr nam rikala, ze klidne muze byt misto jogurtu UM, jsem se ji na to ptala v souvislosti s pitnym rezimem.

Tak to ja to tam asi pujdu osahat, jsem na to zvedava. A budu mu muset nakoupit neco s kratkym rukavem, ale asi uz tricka, meli jsme tesco bodycka, ale ty ma ted 18-24m a vetsi myslim nedelaj.

Jeste tu mam bambusovy interlock, tak premyslim, ze bych se mu mohla pokusit usit triko z toho. Tricko bych mohla tak cca od oka snad trefit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.5.10 19:12

čičinko, aha… a co to nakombinovat? mě napadlo udělat kaťátka z toho slabého - chci šít typ haipa-daipa s chobotem - a do toho si našít vkládací plenečky z toho saxanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
9.5.10 19:26

Cici ja premejslela na leto z merina tohle triko, nebo to jeste delaj jako body…ale triko je asi praktictejsi, podvazky se k tomu daj pricvaknout vzdycky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
9.5.10 19:34

No jo, zas sem tam zapomnela fiknout odkaz… http://hejhog-uk.com/…-p-3000.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 19:36

Zuzi, tak jako teoreticky, ale fakt, az si na ten slabounky sahnes, v porovnani s HD, to je nebe a dudy. Fakt mi prijde, ze to frote nestoji za to. Mam jich doma nekolik a zahy jsem naznala, ze z toho nic nebude. Ted je pouzivam na vymackavani vlnaku po lanolinovani.

Dite usnulo, bez vecere :roll: Zkratka odmitl kasi, odmitl mliko, tak jsem ho strcila do postylky, ze si to jeste treba rozmysli a prej ne :zed: A v noci bude rvat hlady, chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure