Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
7.5.10 21:00

Katy - až při přebalování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.5.10 21:01
Achdarek píše:
Katy - až při přebalování

Achdárku, tak že máš prostě klasicky nachystané plenky a pak podle situace tam narveš co je třeba jo? Já to teda tak dělala, ale dnes mě napadlo si plny předchystat, tak jsem zvědavá jak to bude fungovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.5.10 21:07

Dělám, to dle nálady a toho co mi přijde pod ruku. Mám poličku nad přebalovákem a jen z příslušné přihrádky vezmu plenu, vkládačku separačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
7.5.10 21:09

Zvire dekuje za poklony…

Katy ja si chystam jen na noc, davam do BBH jeste jednu vkladacku, tak si to nachystam i se separackou, on jak je vecer unavenej, tak je protivnej, tak aby to bylo co nejrychlejsi. Jinak kdyz sundavam pradlo a sejdou se mi pliny i separacky, tak to cpu dokupy. Ale ja nepouzivam ctverce, tak to mam jdenoduchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.5.10 21:10

Katy já taky nepředchystávám. Nějak to nestíhám. Ale od tý doby co mám plenky fakt těsně u přebalováku, tak dobrý. I když Matesa honím stejně spíš po bytě, tak je to jedno.

Jak jsme byli pryč s látkovkama, tak musím říct, že dobrý, ale na cestu autem už dám příště jednorázovku, oprudil se mi a to jsem se snažili stavět (bylo to teda po hodině a pak po dvouch, ale i tak nic moc teda). V dalších dnech jsemt o zlikvidovala.

Jsem konzerva a už jsem na látku tak zvyklá, že mi vadí když má jednorázovku. Netlumí to pády, nehřeje to odspodu když sedí na studeným…takovej igelitovej papírek no. Ale tak jako jo, na určitý účely jsou dobrý, to zas dobře že jsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.5.10 21:15

NeNo tak já čč taky moc nepoužívá, jen teda teď do zavazoaček dávám buď čč kikko bambusovou a nebo vv s malou vkládačkou konopno bambusovou. No a dnes mě napadlo si to prostě nachystat, zjistila jsem že mám fakt dostatek vkládaček a všeho kolem. :lol:

Suvi teda jak dlouho jste jeli?

Jo a víte co jsem zjistila? Eliška se dá v klidu přebalit jen na přebalováku, když jí chci přebalit na zemi, tak se furt někde otáčí a chce utíkat pryč, ale na přebalováku ne, to lehne a leží. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
7.5.10 21:16

Nepřipravuju. Přebaluju na zemi. Před tím nanosím vše potřebné. Skládám před Tomínem. Jeho to děsně baví. většinou mi to 3× zničí. Blbé je, když něco zapomenu- většinou separačku nebo snapku. Už 2× se mi v mé 1éti sekundové nepřítomnosti pos*al, naposledy zrovna s červenou řepou, takže se mu to děsně zalíbilo, no a dál to ani nebudu popisovat… :roll:

• Citovat
  • Upravit
10170
7.5.10 21:18

Neno - zvíře bude asi pěkný divoch :mrgreen: JSem zvědavá, kdy začne chodit. :think:

Katy - tak doufej, že jí to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533

Suvik mne se na cesty desne oplatila tvoje Airhour vycpana prefoldem a vlnenou vkladackou od Cuddli, pres to longiese. Jeli jsme ctyri hodiny v kuse, on teda vetsinou spal, tak jsem ho nebudila. A dobry, opruzenina zadna. I kdyz mne se to keca, opruzenej v zivote nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
neczuz píše:
Nepřipravuju. Přebaluju na zemi. Před tím nanosím vše potřebné. Skládám před Tomínem. Jeho to děsně baví. většinou mi to 3× zničí. Blbé je, když něco zapomenu- většinou separačku nebo snapku. Už 2× se mi v mé 1éti sekundové nepřítomnosti pos*al, naposledy zrovna s červenou řepou, takže se mu to děsně zalíbilo, no a dál to ani nebudu popisovat… :roll:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.5.10 21:19

Katy asi 4,5 hodiny když vezmu i přestávky. Nic strašnýho, ale myslela jsem teda, že v bavlnce mu bude líp. A ono ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.5.10 21:40

Suvi, tk toje blbe s tim opruzenim, ale asi to bylo tim, ze v tom celou dobu sedel. Mates zvladnul cestu v podstate jen s jednim prebalenim a dobry, ale ve vlaku si i lozil po me a koukal z okynka, tak v tom tu prdku furt nemel naplaclou. Ale na zpatecni cestu jsem hnusku fakt ocenila, sice nekadil, ale ten prujem silene smrdi, kdybych to mela vezt posrany s sebou, tak bych mela asi vagon cely pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.5.10 21:43

Katy, nic nechystam, mam to pred koupelnou v polickach a kdyz jdu okolo, tak si naberu. Plin pod zadek, latkovy ubrousek nebo zinku, separacku, plinu…
A Mates taky krasne lezi na prebaovaku, ve vetsine pripadu, uz i celkem pochopil, ze nejdriv vysvlect, umyt, pak mu prehnu podprdelni plinu pres pindu a to vi, ze se muze otocit na bricho a pak vetsinou cuci do vany, kdyz tam tece voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
7.5.10 21:59

Nepruďte se svýma disciplinovanýma dětma. :cert: mě se přetáčí všude. Už umím přebalit v poloze na břiše. :jazyk: Dokonce i připnout snapku. :smajlíkdělajícíheč:

Příspěvek upraven 07.05.10 v 22:09

• Citovat
  • Upravit
10170
7.5.10 22:03

Poli zatím stačí nějaká hračka a zůstane v klidu. Ale jak dlouho jí to vydrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure