Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
6.5.10 14:59

Jako tobě se ten lanolín vůbec nerozpustí 8-o ? Já teda ten první taky neměla nikdy mléčně bílej, ale spíš takovou zakalenou našloutlou vodu. Teď u dalšího kelímku to je bílý, ale funkci měly oba stejnou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.5.10 15:04

Zakalí se to do hněda, pak se tam jakoby zdrcne ten lanolin a vyplave nahoru. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2417
6.5.10 15:13

Nejdřív trocha horký vody s šamponem a teprve do toho dát ten lanolín rozpustit a pak doplnit další horkou vodu :nevim: ale to asi děláš. Pak jedině, že je zkaženej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.5.10 15:16
Pastelka píše:
Nejdřív trocha horký vody s šamponem a teprve do toho dát ten lanolín rozpustit a pak doplnit další horkou vodu :nevim: ale to asi děláš. Pak jedině, že je zkaženej :nevim:

Já fakt nevím. Může se lanolin zkazit? Jako třeba žluknout? :nevim: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2417
6.5.10 15:35

No já myslím, že může. To by bylo taky jediný vysvětlení. :nevim: Mě se to teda nestalo nikdy a v lednici ho nemám. Na obalu je expirace tak 3 měsíce od navážení( nevím přesně, ale není to nikterak dlohá doba) já ho mám už tak půl roku po exp. a nic mu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
6.5.10 17:12

To je teda zahada s tim lanolinem…ja ho mam v lednici od srpna a furt dobry…nesmrdelo by to, kdyby to bylo zkazeny? Vetsinou se teda tuky a oleje po cuchu poznaj… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.5.10 17:14

NO taky na to koukám, mě se to teda s lanolinem nikdy nestalo. :think:

Jo Neno co vlňáčky, ještě nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
6.5.10 17:17

Katy furt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.5.10 17:25
NeNa píše:
Katy furt nic.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.5.10 17:27

Jo holky, jinak zjišťuji, že nejlepší vlňáčky jsou natahovací, mě teda začaly ty Swaddlebees nějak hodně provlhávat a to je fakt lanolinuji pořádně, natahovací mi neprovlhnou nikdy ať už to jsou Halucinky či Longies. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.5.10 18:11

Mirii, separacky, celulozove, na omak hodne mokre, nelibilo se mi to, viskozove, suchoucke, ale hodne obsahu se procedi az na plinu. fleecove, hodne suche, ale malo prodysne, nektere deti fleece nesnesou, stay dry, neco jako moira, odvadi vlhkost od tela, je to mnohem prodysnjesi nez fleece. Ale jsou dost kratke, co je mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.5.10 18:16

čiči tak jak bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.5.10 18:27

Bylo fajn, jen kdyby neprselo :-( Pliny mi temer neschli, ale nastesti mi to vystacilo (akorat na noc byl v hnusce a ted na cestu, v noci blil, mel prujem a pekelne smrdici posranou plinu jsem vlakem odmitla vezt :mrgreen: )
Musim jit dite a plenky hodit do pracky a do vany, doufam, ze to nespletu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.5.10 19:07

Katy - dik za tip … ja je zkusim a pak je dyztak asi pouziju na utirani…dneska prisly pliny,tak jsou v pracce at je muzu treba uz zitra zkusit…jen mi prijde ze kapsovka itti bitti M je skoro mala…jako aspon od pohledu me prijde na mimco ( je takova jako kratka) treba ta fuzzy bunz je taky M a je teda delsi…ono je to eMko u obou jakoby jinak cislovany,ale podle kil by se do toho mala vlezt mela - tak sem zvedava..zustane dyztak na mimco…a toots bots pul gatky jsou velikost 2(stejne kilovani jako u Fuzzi)ale jsou to bombardaky tak na me :lol: , takze tam asi Denisce nacpu dvoje pliny,nebo co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
6.5.10 20:47

Mirii Itti jsou malicky bokovky, nas prcek ma ted pres 7kg a sedej mu supr, zapnuty je ma na druhej nejmensi druk, takze este spousta mista. Mas ty snap in? Fuzzi M jsou pindovi asi furt velky, vzdycky protecou. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure