Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
5.5.10 11:22

Babo - super cena:-) Už se těším.

Pastelko - já bych nakonec do kapsovky šla. Mám jich málo a ta jedna fuzzi asi dlouho nevydrží :cry:

Megerky zní dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.10 11:25

Babo - tak ja vezmu rovnou 3 pliny
a budete to posilat vsechno v jednom baliku?A jsou teda nejake vzory i kapsovek a PUL gatek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.10 11:29

Neno prosimte - muzes mi pak poslat jakej kupujes praci prasek ( na pliny), jakej lanolin a vubec co proste pouzivas na ocistu plen…at se muzu kouknout a objednat… ja vcera byla v mothercare a tam maji fakt uplne hov… :-(. Takze asi budu pres net objednavat snad vsechno … zkusila bych to tady nekde treba v drogerkach,ale abych aspon vedela po cem koukat. A reknu ti,ze prekladat si ty anglicky nazvy do cestiny je nekdy pekne na palici :-D, muj tadu vzdycky jenom krouti hlavou co ze to zase hledam ve slovniku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
5.5.10 12:04

MIRII tak to mam vyhodu, po slovniku uz sahat nemusim :lol:

Pravala jsem v Ecoveru, ale zalezi, jakou mate vodu…ale kuprikladu cejchy to nevypere :-( ted pouzivam non-bio Filetti, nasla jsem to ve Waitrose, anebo Simple non-bio. Cena dobra. Misto avivaze kapu par kapek cistyho levandulovyho oleje. Ocet pouzivam jen na pruplach pracky, jednou za cas, kdo se s tim ma vozit :lol:
Lanolin mam z Cech, v lekarne si reknes o adeps lanae cnebo cera lanae, za stovku toho budes mit na rok. :lol: Dal by se urcite pouzit Lansinoh, maj v Mothercaru http://www.lansinoh.co.uk/LanolinInfo.php je ovsem nepomerne drazsi.
Pliny skladuju vicemene na sucho ve WET BAG, visi mi na klice vedle pracky, kybl se nam v nasem pdidbyte dost motal pod nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
5.5.10 12:14

Koukni kdyz tak sem…ceny pekne, vyrobky originalni, delaj to vetsinou maminy…wet bag mam i na prenos plen po venku. Vyplatilo se mi to. http://www.etsy.com/…_results.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
5.5.10 12:37

Jeee ty jsou naprosto nááádherný!!!! :srdce: :srdce: Teď se mi zničil patentek na pytlíku na plíny :-? Nutně potřebuju novej na přenášení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
5.5.10 13:03

Pastelka hezky, vid? Ja mam jeden obri na doma, a jeden prtaej na ven, ale do nej tak tak nacpu dve pliny. Chci poridit jeste jeden kterej by pobral tak ctyri, na delsi vejlety.

Mirii vlnu pru v Ecoveru na vlnu, ten mi vyhovuje. Dulezity je taky predzasobeni ZLUCOVYM mejdem, nic podobnyho jsem tu nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
5.5.10 13:28

Achdárku, není problém. Chceš teda tu co jsem objednala já? Že by jí paní poslala rovnou tobě.Nebo si chceš objednat jinou? Já jen, že budu mít teď 2 stejný :nevim: Bude to hybrid mezi IB a SWB. Odhadem pro dítě od 7kg. Ještě jsem jí ani neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.10 13:34

Pastelkooooooo, my chcem podrobnosti. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.10 13:35

Neno - super, diky moc za info..ja si prave rikala jak tu asi budu shanet lanolin nebo zlucove mydlo. Kdybych pouzivala Lansinoh,tak se teda asi nedoplatim :-D. Ja peru vse ve Fairy - to si na plinky nezkousela? Dneska schvalne mrknu co tady z tech prasku maj,ale myslim,ze minimalne Ecover sem videla. A na ten wet bag mrku… kolik dni tam pliny max.nechavas? A to pak peres aj s nim,nebo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.5.10 13:39

Ahojky, zdravím, ale nestíhám, no ta školka dopoledne mi dává zabrat, dojedeme domů v poledne a než se otočím tak je půl druhé. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
5.5.10 13:52

Katy, to se nesmíš otáčet tak pooomalu :lol:

Babo, no chtěla jsem malinkou kapsovku, užší mezi nežičkama a na patentky :mrgreen: Je s bambusovou vkládačkou. Ještě jí nemám, musíte si na ten zázrak počkat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
5.5.10 14:03

Pastelko a kdo to ma vydrzet? :mrgreen:

Mirii ve Fairy, Persilu atd. jsem neprala nic uz aspon pet let a zpatky se k nim vracet rozhodne nebudu. Ecover je samo drazsi, ale treba to Simple se financne ustat da.
V pytli mam ty pliny max dva dny, vyndavam to do pracky, s pytlem to neperu. I kdyz se to prej taky da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.5.10 14:47
Pastelka píše:
Achdárku, není problém. Chceš teda tu co jsem objednala já? Že by jí paní poslala rovnou tobě.Nebo si chceš objednat jinou? Já jen, že budu mít teď 2 stejný :nevim: Bude to hybrid mezi IB a SWB. Odhadem pro dítě od 7kg. Ještě jsem jí ani neviděla.

Klidně vezmu tu tvou. To by byla škoda, aby jsi měla dvě stejný. :mrgreen: IB i SWD nám vyhovuji. Sice Poli jěště 7 kg nemá. Ale vzhledem k tomu, že příkrmy jí chutnají, tak těch 7 kg bude mít brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.5.10 18:06

Dneska jsem byla v Bavlnce pro dvě zavazovačky a při té příležitosti jsem si vzala dárek za věrnostní nákupy, už tam mám utraceno neuvěřitelných 9tis, tak jsem si za vzala Mooncup, ten je jako dárek za korunu při utracených 5ti tis., jen teda jsem zvědavá kdy ho vyzkouším, nekojím už dva měsíce a zatím furt nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure