Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
4.5.10 14:27

NeNo vzala jsem přírodní. :wink: No ale ona v tom fakt vypadá jako slon v porcelánu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
4.5.10 14:46

To jde o zvyk…hele takhle vypadaly ty nase, kdyz byly novy…a ted je ma krasne filcovaty a tip top. Neprovlhly ani jednou, budes spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.5.10 14:54

NeNo já už disany měla, ale ty nejmenší, tak že s těch rychle vyrostla, jinak Eli je má teda pooodstaně volnější přes plenku, je prostě v tom taková zvláštní. :lol: No už vím k čemu to přirovnat, vypadá v tom jako by měla bombarďáky, přesně tak. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
4.5.10 15:16

Katy, ale jestli je má na noc, tak jí je asi i víc vycpeš, ne? Myslím, že na funkčnost to nemá vliv, naopak si myslím, že nebudou provlhat :-)

Dočítat vás stíhám jen tak tak…reagovat už tolik neee :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.5.10 15:18

Pastelko na noc má BBH a ta není objemná, ale jasně určitě nevadí že je bude mít volnější. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.5.10 17:21

Zjistila jsem, že nutně potřebuju další vlňáky. Disany budou ode dneška na noc, takže na den mám jen jedny SWB. V záloze jsou PULky. Potřebuju prosím prosím poradit nějaké super vlňáčky. Asi raději na zapínání. Nějaké štíhlé, které se vejdou pod normální oblečení. Dík :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10170
4.5.10 18:51
Katy2 píše:
Achdárku a které ti to udělaly? Myslím barvu. :wink:

Katy - mám fialové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.5.10 18:52
neczuz píše:
Zjistila jsem, že nutně potřebuju další vlňáky. Disany budou ode dneška na noc, takže na den mám jen jedny SWB. V záloze jsou PULky. Potřebuju prosím prosím poradit nějaké super vlňáčky. Asi raději na zapínání. Nějaké štíhlé, které se vejdou pod normální oblečení. Dík :kytka:

A co longies? To máš vlastně jako kus oblečení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.5.10 19:01

Longies: NO, uvažovaala jsem o nich. Ale já používám hlavně čč (sice skládám), ale mám pocit, že jak se plazí, tak to ty natahovací neudrží. Prostě u těch Disana vlňáků se mi 5× pokadil a 3× to zkončilo na nich a to už nemůže být náhoda. :think: Takže radši ty zapínací, nebo jak se tomu správně nadává. :think:

• Citovat
  • Upravit
10170
4.5.10 19:05

Neczuz - no to máš pravdu. Já sice nemám original longies, ale dlouhe hand made vlňáky. A používám pod ně jedině kalhotové pleny. Tak to jsem ti neporadila. Pak už mám jen SWD :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.10 09:15

PLENÁAAAAAA

Nazdar babizny, plena vyšla na 380. (Cuddle buns Qick dry stojí u nás 629 a Goodmama vychází na zhruba 470 bez pošty)

Katy, můžeš mít ty žirafky, cos chtěla. Respektive už sem napsala, že teda radši ty žirafky než autíčka

Ta plena je bezva :dance: , jestli se dokopu k objednání těch krásných látek, tak si určitě přiobjednám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
5.5.10 09:32

Babo, do látek bych taky šla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.10 09:39
Oskárek píše: