Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
3.5.10 16:06

Apolenka má v pase 39cm. Stehýnko 21cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 16:08

tak koukám, že Apolenka je nám nejblíže, ale je teda o dost mladší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 16:12

tak ja myslela,ze 50 cm je malo a jak koukam tak i stare deti jako je Deniska maji k 50 - to asi zase tak chuda nebude.ale vsichni kolem budou vyzrani :-D. I kdyz ja ji merila zrovna kdyz vychlmetla 280ml mleka :-D
Babo a plinky vypadaji fakt paradne… jsem na ne zvedava,ale ja jsem ted zvedava na jakoukoliv :-)
Neno - a zkousela si primo pliny mothercare a nebo ty smart nappy? Ja zkousela ten tvuj odkaz a nejel mi. Ted mala usla,tak zkusim kouknout poradne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 16:17
NeNa píše:
Mirii ja budu kupovat neco tady odsud, maji taky vlnaky, co jsou na pohled totozne s Disanama, co davam na noc pres ty bambusovy BBH, tak se mrkni, kdyby se ti to zdalo…dej vedet. http://hejhog-uk.com/…l-p-289.html

Tak uz na ne koukam, to jsou jako takove kratase? To je lepsi nez kalhotky? Ja si vazne pripadam jako pitomec kdyz se porad takhle blbe ptam :-( ..a to na ne pak jeste das pyzamko? Neni v tom potom moc teplo…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 16:25

Neno- tak uz jsem trochu pocetla o vlnackach a koukala jsem i na disany…vypadaji moc pekne,ale ja ted pockam nez pojedu do CR - zatim zkusim latkovat jen pres den s tim co budu mit a pak v CR dokoupim…jen jsem se jeste chtela zeptat zda davate vlnacky i pres den,nebo pres den je lepsi neco jineho…a proc? A to po kazdem prani vlnacky lanolinujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 17:24

Achdárku, tak Eliška má stehýnko 26cm, se fakt už nedivím, že nám plenky v pase nesedí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.5.10 18:17

Mirii, vlnaky ted moc pres den nedavam, jeste stale travi hodne casu na brise a provlhaji tam, protoze se na to tlaci. Vlnaky se perou tak cca jednou za mesic a po prani se lanolinujou. A taky pres den davam pliny na rovno, to se mi do vlnaku moc nehodi, kdyby kadil, tak je zesere taky a jim moc caste prani nesvedci, prat se daji jen na 30.

Holky, mam zbalene snad vsechno, jedu na Machac s holkama z Dubna, na noc budou hnusky, ale pres den budem latkovat, mam s sebou ctverce IV a kikko bambusky, fuzzi, vsechny bambusove vkladacky, co mam, na cestu kalhotkovky a AIO, no jsem zvedava, jak to zvladnem, se bojim, ze mi to nebude v tomhle pocasi schnout :cry: A jedu jak tatar s kyblikem :roll: Ale zase pliny by se mi uz stejne nevesli do krosny, tak je mam v tom kybli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.10 18:25

čiči - to jste si teda objednaly hezké počadí:-( Na schnutí plen (nebo obecně prádla) je to děs.
Ale Tobík je nadšen. Miluje kaluže. Po ranní procázce jsem vylévala z každé holinky odhadem půl litru vody :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.5.10 18:32

No prave a jeste k tomu ty bambusove… :zed: No mam dohromady 10ks, takze utery odpoledne a stredu dopoledne to vydrzi, tak snad ctverce nebudou schnout dele jak 24h :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 18:35

Katy, Munkki má 49 :think:
To dítě má nefroblastom, jinak to není možný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 18:37

čiči tak hlavně ať se vám umoudří počasí. :wink: A jak jedeš?
Babo teda já fakt začínám mít depku že mám fakt asi divné dítě. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
3.5.10 19:06

Jo, Čiči je pionýrka. To já na to prdím a zakoupila jsem Alany, protože bychom se fakt asi už nevešli do auta. Zato potáhnem nočník, Miky do něj i několikrát denně kaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 19:22

holky vy jste tabornice :-D, to by se me ted jeste nechtelo. Ja rada teplicko :-). A teda asi bych to nedala s plinama … ale mozna ze protoze teprve zacinam…
Cici - diky za info…kdyz uz si psala o davani plyn na rovno… to se dava i nejak jinak?
Jak dlouho vam obecne trvalo nez jste na vsechno prisly? Nebo jsem jen ja divna,ze mi to prijde jako hrozna veda? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
3.5.10 19:35
Baba píše:
Katy, Munkki má 49 :think:
To dítě má nefroblastom, jinak to není možný :nevim:

Munkki má nefroblsatom a Eli je v tom případě po oboustranné nefrektomii. :mrgreen: Jen nechápu proč jí tedy Katy pořád kupuje ty plíny. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
neczuz
3.5.10 19:38
Mirii píše:
holky vy jste tabornice :-D, to by se me ted jeste nechtelo. Ja rada teplicko :-). A teda asi bych to nedala s plinama … ale mozna ze protoze teprve zacinam…
Cici - diky za info…kdyz uz si psala o davani plyn na rovno… to se dava i nejak jinak?
Jak dlouho vam obecne trvalo nez jste na vsechno prisly? Nebo jsem jen ja divna,ze mi to prijde jako hrozna veda? :lol:
ka:

Látkuju 3 měsíce a teprve jsem se propracovala ke kalhotkovým plenám a noční látkování bude mít premieru tento týden. :kyt

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí