Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
tak koukám, že Apolenka je nám nejblíže, ale je teda o dost mladší. ![]()
tak ja myslela,ze 50 cm je malo a jak koukam tak i stare deti jako je Deniska maji k 50 - to asi zase tak chuda nebude.ale vsichni kolem budou vyzrani
. I kdyz ja ji merila zrovna kdyz vychlmetla 280ml mleka ![]()
Babo a plinky vypadaji fakt paradne… jsem na ne zvedava,ale ja jsem ted zvedava na jakoukoliv ![]()
Neno - a zkousela si primo pliny mothercare a nebo ty smart nappy? Ja zkousela ten tvuj odkaz a nejel mi. Ted mala usla,tak zkusim kouknout poradne…
NeNa píše:
Mirii ja budu kupovat neco tady odsud, maji taky vlnaky, co jsou na pohled totozne s Disanama, co davam na noc pres ty bambusovy BBH, tak se mrkni, kdyby se ti to zdalo…dej vedet. http://hejhog-uk.com/…l-p-289.html
Tak uz na ne koukam, to jsou jako takove kratase? To je lepsi nez kalhotky? Ja si vazne pripadam jako pitomec kdyz se porad takhle blbe ptam
..a to na ne pak jeste das pyzamko? Neni v tom potom moc teplo…?
Neno- tak uz jsem trochu pocetla o vlnackach a koukala jsem i na disany…vypadaji moc pekne,ale ja ted pockam nez pojedu do CR - zatim zkusim latkovat jen pres den s tim co budu mit a pak v CR dokoupim…jen jsem se jeste chtela zeptat zda davate vlnacky i pres den,nebo pres den je lepsi neco jineho…a proc? A to po kazdem prani vlnacky lanolinujete?
Achdárku, tak Eliška má stehýnko 26cm, se fakt už nedivím, že nám plenky v pase nesedí. ![]()
Mirii, vlnaky ted moc pres den nedavam, jeste stale travi hodne casu na brise a provlhaji tam, protoze se na to tlaci. Vlnaky se perou tak cca jednou za mesic a po prani se lanolinujou. A taky pres den davam pliny na rovno, to se mi do vlnaku moc nehodi, kdyby kadil, tak je zesere taky a jim moc caste prani nesvedci, prat se daji jen na 30.
Holky, mam zbalene snad vsechno, jedu na Machac s holkama z Dubna, na noc budou hnusky, ale pres den budem latkovat, mam s sebou ctverce IV a kikko bambusky, fuzzi, vsechny bambusove vkladacky, co mam, na cestu kalhotkovky a AIO, no jsem zvedava, jak to zvladnem, se bojim, ze mi to nebude v tomhle pocasi schnout
A jedu jak tatar s kyblikem
Ale zase pliny by se mi uz stejne nevesli do krosny, tak je mam v tom kybli ![]()
čiči - to jste si teda objednaly hezké počadí:-( Na schnutí plen (nebo obecně prádla) je to děs.
Ale Tobík je nadšen. Miluje kaluže. Po ranní procázce jsem vylévala z každé holinky odhadem půl litru vody ![]()
No prave a jeste k tomu ty bambusove…
No mam dohromady 10ks, takze utery odpoledne a stredu dopoledne to vydrzi, tak snad ctverce nebudou schnout dele jak 24h ![]()
Katy, Munkki má 49 ![]()
To dítě má nefroblastom, jinak to není možný ![]()
čiči tak hlavně ať se vám umoudří počasí.
A jak jedeš?
Babo teda já fakt začínám mít depku že mám fakt asi divné dítě.
![]()
Jo, Čiči je pionýrka. To já na to prdím a zakoupila jsem Alany, protože bychom se fakt asi už nevešli do auta. Zato potáhnem nočník, Miky do něj i několikrát denně kaká.
holky vy jste tabornice
, to by se me ted jeste nechtelo. Ja rada teplicko
. A teda asi bych to nedala s plinama … ale mozna ze protoze teprve zacinam…
Cici - diky za info…kdyz uz si psala o davani plyn na rovno… to se dava i nejak jinak?
Jak dlouho vam obecne trvalo nez jste na vsechno prisly? Nebo jsem jen ja divna,ze mi to prijde jako hrozna veda? ![]()
Baba píše:
Katy, Munkki má 49
To dítě má nefroblastom, jinak to není možný
Munkki má nefroblsatom a Eli je v tom případě po oboustranné nefrektomii.
Jen nechápu proč jí tedy Katy pořád kupuje ty plíny. ![]()
Mirii píše:
holky vy jste tabornice, to by se me ted jeste nechtelo. Ja rada teplicko
. A teda asi bych to nedala s plinama … ale mozna ze protoze teprve zacinam…
Cici - diky za info…kdyz uz si psala o davani plyn na rovno… to se dava i nejak jinak?
Jak dlouho vam obecne trvalo nez jste na vsechno prisly? Nebo jsem jen ja divna,ze mi to prijde jako hrozna veda?
ka:
Látkuju 3 měsíce a teprve jsem se propracovala ke kalhotkovým plenám a noční látkování bude mít premieru tento týden. :kyt