Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
TAK! To je vlastne ono…to slovickareni, co me sejri…no nic. Plina vlastne podstatna neni.
NeNa píše:
TAK! To je vlastne ono…to slovickareni, co me sejri…no nic. Plina vlastne podstatna neni.
No tak to pak záleží, jak kdo „funguje“, já jdu většinou po faktech a ne po emocích, jsem v tomto tak trochu jako chlap. Takže možná i proto je něco, co píšu, až moc upřímné ![]()
Mirii ja budu kupovat neco tady odsud, maji taky vlnaky, co jsou na pohled totozne s Disanama, co davam na noc pres ty bambusovy BBH, tak se mrkni, kdyby se ti to zdalo…dej vedet. http://hejhog-uk.com/…l-p-289.html
Emoce? Co to je?
Ale trocha humoru a nadhledu by nezaskodila…nam vsem, myslim. HOWGH!
ivuska.h píše:NeNa píše:No tak to pak záleží, jak kdo „funguje“, já jdu většinou po faktech a ne po emocích, jsem v tomto tak trochu jako chlap. Takže možná i proto je něco, co píšu, až moc upřímné
![]()
Aháááá, NeNo, tak víme v čem je problém. Ve Tvém nedostatku racionality. ![]()
Doufám, že ta naše plína bude dobrá alternativa pro ty, kterým Anavy nesedí. A jestli se Tereza rozhodne ji prodávat i ve svém obchodě, bude to jen dobře. Českých plen na trhu moc není.
Achdarek píše:Katy - neboj, až si já něco budu objednávat, tak určitě dám vědět:-) Chápu, že Baba tají nákupy. Chce mit ty nejhezčí plíny ze všech
No jo
Ale konkurence je silná ![]()
Ty vlňáky jsou parádní. A proužkatý by se hodily ![]()
Ještěže sem zapoměla heslo k Bambulínovu účtu. A radši ho ani znova zjišťovat nebudu ![]()
Baba píše:
A jestli se Tereza rozhodne ji prodávat i ve svém obchodě, bude to jen dobře.
Terezie!
![]()
Babo, Neno, doufám že na mě budete příště myslet. ![]()
Ivo mě tak napadá, co ušit nějakou kapsovku?
Katy, kapsovky si nechává šít i Pastelka. Ale to nevím, jak jsou s tím daleko. ![]()
No já bych chtěla obyč. bez PUL, prostě moje představa by byla, nějakou pěknou látku jako přední vrstvu, pod tím bambus asi, a vrstvu na zadečku flecc, no a asi jen na snapku.
Jo holky malá prosba, mohly by jste změřit vaše prťata v pase?
Katy2 píše:Ivo mě tak napadá, co ušit nějakou kapsovku?
Může být, ovšem teď mám ve vývoji tři jiné věci, takže to bude muset chvíli počkat… AIO už jsou celkem vyladěné, tak jakmile půjdou do testování, uvolní se místo na další výrobek na vymýšlení.