Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
3.5.10 13:19

TAK! To je vlastne ono…to slovickareni, co me sejri…no nic. Plina vlastne podstatna neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 13:23
NeNa píše:
TAK! To je vlastne ono…to slovickareni, co me sejri…no nic. Plina vlastne podstatna neni.

No tak to pak záleží, jak kdo „funguje“, já jdu většinou po faktech a ne po emocích, jsem v tomto tak trochu jako chlap. Takže možná i proto je něco, co píšu, až moc upřímné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 13:26

Achdarku, ty vlňáčky jsou krásné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.5.10 13:27

Mirii ja budu kupovat neco tady odsud, maji taky vlnaky, co jsou na pohled totozne s Disanama, co davam na noc pres ty bambusovy BBH, tak se mrkni, kdyby se ti to zdalo…dej vedet. http://hejhog-uk.com/…l-p-289.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.5.10 13:34

Emoce? Co to je? :nevim: :mrgreen: Ale trocha humoru a nadhledu by nezaskodila…nam vsem, myslim. HOWGH!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 13:35
ivuska.h píše:
NeNa píše:
TAK! To je vlastne ono…to slovickareni, co me sejri…no nic. Plina vlastne podstatna neni.
No tak to pak záleží, jak kdo „funguje“, já jdu většinou po faktech a ne po emocích, jsem v tomto tak trochu jako chlap. Takže možná i proto je něco, co píšu, až moc upřímné :oops:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aháááá, NeNo, tak víme v čem je problém. Ve Tvém nedostatku racionality. :palec:

Doufám, že ta naše plína bude dobrá alternativa pro ty, kterým Anavy nesedí. A jestli se Tereza rozhodne ji prodávat i ve svém obchodě, bude to jen dobře. Českých plen na trhu moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.5.10 13:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 13:49
Achdarek píše:

Katy - neboj, až si já něco budu objednávat, tak určitě dám vědět:-) Chápu, že Baba tají nákupy. Chce mit ty nejhezčí plíny ze všech :mrgreen:

No jo :oops: Ale konkurence je silná :mrgreen:

Ty vlňáky jsou parádní. A proužkatý by se hodily :think:
Ještěže sem zapoměla heslo k Bambulínovu účtu. A radši ho ani znova zjišťovat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 13:54
Baba píše:
A jestli se Tereza rozhodne ji prodávat i ve svém obchodě, bude to jen dobře.

Terezie! :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 14:02

Babo, Neno, doufám že na mě budete příště myslet. :cert:

Ivo mě tak napadá, co ušit nějakou kapsovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.5.10 14:07

Katy, kapsovky si nechává šít i Pastelka. Ale to nevím, jak jsou s tím daleko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 14:10

No já bych chtěla obyč. bez PUL, prostě moje představa by byla, nějakou pěknou látku jako přední vrstvu, pod tím bambus asi, a vrstvu na zadečku flecc, no a asi jen na snapku.
Jo holky malá prosba, mohly by jste změřit vaše prťata v pase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.10 14:15
Katy2 píše:Ivo mě tak napadá, co ušit nějakou kapsovku?

Může být, ovšem teď mám ve vývoji tři jiné věci, takže to bude muset chvíli počkat… AIO už jsou celkem vyladěné, tak jakmile půjdou do testování, uvolní se místo na další výrobek na vymýšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.5.10 14:19

Katy 41cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.5.10 14:20
NeNa píše: