Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
2.5.10 14:17

Oukéj.
Ale Munkki je ochotná testovat i za kluky. Co se povaluje jen na břiše, tak má plenu mokrou jen vpředu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.5.10 14:17
Baba píše:
Achdárku a máš nějaké připomínky? Nebo uděláme testovací putovní kolečko? :think:

Kolečko mně přijde zbytečný. To by trvalo dlouho.

Připomínky nemám, mně se plena líbí. Co se týče vkládačky, neumím posoudit. Ale pokud se ti to zdá tlusté, tak obšití je OK.

Zmenšování - jako u cuddle - to jsem využila. My plánujeme ještě jedno dítko a tak zmenšování ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.5.10 14:21

Schválně bych chtěla třetí dítě kluka. Zajímalo by mne, zda fakt čůrají jinak. Já mám pocit, že Poli plenku mokrou převážně vpředu. A to i když neleží na břiše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
2.5.10 14:29

Mně se plína moc líbí a žádný testovací kolečko nechci, nechám to na větších odbornicích a HLAVNĚ ji chci mít už doma!!!! :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.5.10 14:39

:mrgreen: Kolektiv má správný přístup :mrgreen:

Tak jo, nějak to sesmolím a snad budou brzo hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.5.10 14:41

No dobra…budu vam teda verit, ze holcicky maj taky mokry kolo vepredu! :lol:

Baba a je teda ta predni vkladacka tlustsi? A da se dobre ohnout, aby to kdyz tak bylo zdvojeny pres pindoura? Jinak tam zas budu muset neco pridavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.5.10 14:47

Jo tak já se taky hlásím k těm, co mají mokro jen v předu, by mě zajímalo teda jak je to u chlapečů. Aneb kde vznikla teorie, že chlapečci mají mokro v předu a děvčátka dole? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.5.10 14:47

No na našeho pinďoura to stačí :mrgreen:
Ta tvarovaná vkládačka má tři vrstvy, ta menší se mi zdá tlusčí. Sládat jde pěkně, bez těch silných okrajů to půjde ještě líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.5.10 14:50

Uspokojiva odpoved.....

Za chlapecky totalni mokro vepredu, a obcas ke strane :mrgreen:

Coz je mozna pricina nefunkcnosti Fuzzek v nasem pripade, ono si Zvire dycky procura nohavici :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.5.10 15:19

Fuzzky maji vevnitr fleece, takze musi dolehat, aby se tekutina protlacila. To se mi stavalo s prvni kapsovkou od BI, ze ji vzdy procural, ja co jsem koupila za smejd a on to mel jeste velky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.5.10 15:43

Cici ja teda furt doufam, ze este doroste :lol: ale nevim, prijde mi, ze to ma na tesno dost, pac ma otlaceny stehniska od tech gumicek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.5.10 15:53

Tak to je divne :nevim: Tak je zatim pouzivej jako svrchnaky, to tak taky nekdy delam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.5.10 21:07

Tady je ta naše a Goodmama. Je širší, ale sedí fajn. Nicméně kdybyste ji chtěly zúžit, nebude to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.5.10 21:08

A tady je něco speciálně pro NeNu. Víš co sme stvořily zkřížením Mutery a Cuddle? Prakticky kopii Pudla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.5.10 21:13

Tak v tom pripade jsem ja naprosto spokojena!!!! :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat