Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dostanes pozvanku, mrkni na profil, jestli už ji tam nemáš. Je to v řízení
NeNa píše:
Cici dik, a jak se clovek musi kvalifikovat pro vstup do Nosnic?
Sneseš tři vejce, kvality A ![]()
Čiči, proč ji tam chceme? Nestačí tady?
To abych celou diskuzi prošla a vymazala ty pomluvy ![]()
babo a co foto te nové plenky? Jak že se to teda bude jmenovat? Mě se líbí BaboNeNaPlena. ![]()
Babo, zvu ji tam proto, ze je tam stejne nalezla cela tahle diskuze, tak nam tam nemuze chybet. A taky potrebujeme dalsi obet nakupniho silenstvi, cim vic nas bude, tim mene si budu pripadat provinile.
Neno, to jsem zapomnela, vstup na vlastni nebezpeci, obdobne silenstvi jako tady probiha i tam, nakupuje se ostopero
Plenu nafotím zítra, byli jsme dneska na leteckým dnu a foťák jsme zavařili. Musí si odpočinout.
Tady je Munkki, v pozadí je nějaká ta velící či jaká věž
Takze ti neva, ze budes potrebovat minimalne jeden novy satek? Si povime ![]()
Baba! Vidim, ze kypra stehynka jsou zakoncena vosama! Jsem poctena! ![]()
Hele, co budete delat, az Vam Munkki zblajzne klice od auta? ![]()
Me fascinuje, ze si necha ten klobouk na hlave. U nas uz by letel
Jen co prestala byt zima, takze nepotrebuje cepici, tak zacalo svitit slunicko a potreboval by nejaky kloboucek
Ktery by mu vydrzel na hlave cca 5s…
NeNa píše:
Baba! Vidim, ze kypra stehynka jsou zakoncena vosama! Jsem poctena!Hele, co budete delat, az Vam Munkki zblajzne klice od auta?
Ono to nejde vidět, páč se ochladilo, ale pod těma kamaškama má Munkki květovaný dupačky. tak ať to ladí ![]()
Jo klíče.. No to je vlastně dobrá otázka. Od tý doby co jedny Bambulín hodil do kanálu nebo kam, máme už jen tyhle ![]()
Ale naštěstí je Munkki brzo zahodila. Tatínek si donesl maso s chlebem a Munkki mu chleba v nestřeženém okamžiku čmajzla. To je tak hezký, jak tomu dítěti stačí suchý skýva ![]()
Čiči, taky se divím, že jí klobrc nevadil. Je ohyzdnej, ale oni nic normálního, natož s pirátama, nemaj. ![]()
čičinka píše:
Babo, zvu ji tam proto, ze je tam stejne nalezla cela tahle diskuze, tak nam tam nemuze chybet. A taky potrebujeme dalsi obet nakupniho silenstvi, cim vic nas bude, tim mene si budu pripadat provinile.Neno, to jsem zapomnela, vstup na vlastni nebezpeci, obdobne silenstvi jako tady probiha i tam, nakupuje se ostopero
A já se divím, kde všechny jste ![]()
Dnes se mi stalo prvně, že jsem při přebalování musela Poli komplet převléknout. Kadila v autosedačce a vše jí vyběhlo nahoru na bříško
Měla na sobě kopretinky. Pamatuji, že s Tobíkem v jednorázovkách se mi stávalo často, že to teklo horem dolem.
POli začala být značce akční, plazí se vpřed. Nejvíc ji lákají Tobíkovi vláčky a koleje.Tomu se to ovšem moc nelíbí. ![]()
Na plenu jsem taky zvědavá. ![]()
Nás dovolená čeká za 14 dní. Už se mooooc těším. Jen nevím, jak všechno nacpu do auta
Jedeme do Jizerek na kola.
Baba píše: Čiči, taky se divím, že jí klobrc nevadil. Je ohyzdnej, ale oni nic normálního, natož s pirátama, nemaj.
Každé dítě je jiné. Tobík vyžaduje svou kšiltovku i na spaní:-) Poli si všechno z hlavy hned sundá.