Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
1.5.10 20:27

Dostanes pozvanku, mrkni na profil, jestli už ji tam nemáš. Je to v řízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.5.10 20:38
NeNa píše:
Cici dik, a jak se clovek musi kvalifikovat pro vstup do Nosnic? :lol:

Sneseš tři vejce, kvality A :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.5.10 20:39

Čiči, proč ji tam chceme? Nestačí tady? :mrgreen: To abych celou diskuzi prošla a vymazala ty pomluvy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.5.10 20:40

babo a co foto te nové plenky? Jak že se to teda bude jmenovat? Mě se líbí BaboNeNaPlena. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.5.10 20:43

Babo, zvu ji tam proto, ze je tam stejne nalezla cela tahle diskuze, tak nam tam nemuze chybet. A taky potrebujeme dalsi obet nakupniho silenstvi, cim vic nas bude, tim mene si budu pripadat provinile.

Neno, to jsem zapomnela, vstup na vlastni nebezpeci, obdobne silenstvi jako tady probiha i tam, nakupuje se ostopero

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.5.10 20:50

Plenu nafotím zítra, byli jsme dneska na leteckým dnu a foťák jsme zavařili. Musí si odpočinout.
Tady je Munkki, v pozadí je nějaká ta velící či jaká věž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.5.10 20:52

Mne uz nic nerozhazi :mrgreen: :mrgreen: natoz nejaky nakupni silenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.5.10 20:53

Takze ti neva, ze budes potrebovat minimalne jeden novy satek? Si povime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.5.10 20:54

Baba! Vidim, ze kypra stehynka jsou zakoncena vosama! Jsem poctena! :mrgreen:

Hele, co budete delat, az Vam Munkki zblajzne klice od auta? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.5.10 21:00

Me fascinuje, ze si necha ten klobouk na hlave. U nas uz by letel :roll: Jen co prestala byt zima, takze nepotrebuje cepici, tak zacalo svitit slunicko a potreboval by nejaky kloboucek :zed: Ktery by mu vydrzel na hlave cca 5s…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.5.10 21:01
NeNa píše:
Baba! Vidim, ze kypra stehynka jsou zakoncena vosama! Jsem poctena! :mrgreen:Hele, co budete delat, az Vam Munkki zblajzne klice od auta? :lol:

:mrgreen: Ono to nejde vidět, páč se ochladilo, ale pod těma kamaškama má Munkki květovaný dupačky. tak ať to ladí :mrgreen:

Jo klíče.. No to je vlastně dobrá otázka. Od tý doby co jedny Bambulín hodil do kanálu nebo kam, máme už jen tyhle :think:
Ale naštěstí je Munkki brzo zahodila. Tatínek si donesl maso s chlebem a Munkki mu chleba v nestřeženém okamžiku čmajzla. To je tak hezký, jak tomu dítěti stačí suchý skýva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.5.10 21:03

Čiči, taky se divím, že jí klobrc nevadil. Je ohyzdnej, ale oni nic normálního, natož s pirátama, nemaj. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.5.10 21:20
čičinka píše:
Babo, zvu ji tam proto, ze je tam stejne nalezla cela tahle diskuze, tak nam tam nemuze chybet. A taky potrebujeme dalsi obet nakupniho silenstvi, cim vic nas bude, tim mene si budu pripadat provinile.Neno, to jsem zapomnela, vstup na vlastni nebezpeci, obdobne silenstvi jako tady probiha i tam, nakupuje se ostopero

A já se divím, kde všechny jste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.5.10 21:22

Dnes se mi stalo prvně, že jsem při přebalování musela Poli komplet převléknout. Kadila v autosedačce a vše jí vyběhlo nahoru na bříško :nevim: Měla na sobě kopretinky. Pamatuji, že s Tobíkem v jednorázovkách se mi stávalo často, že to teklo horem dolem.

POli začala být značce akční, plazí se vpřed. Nejvíc ji lákají Tobíkovi vláčky a koleje.Tomu se to ovšem moc nelíbí. :roll:

Na plenu jsem taky zvědavá. :pankac:

Nás dovolená čeká za 14 dní. Už se mooooc těším. Jen nevím, jak všechno nacpu do auta :nevim: Jedeme do Jizerek na kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.5.10 21:23
Baba píše: Čiči, taky se divím, že jí klobrc nevadil. Je ohyzdnej, ale oni nic normálního, natož s pirátama, nemaj. :cert:

Každé dítě je jiné. Tobík vyžaduje svou kšiltovku i na spaní:-) Poli si všechno z hlavy hned sundá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure