Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ju, bambusky. Vzala jsem nebarvene, kdyz tu parkrat probehlo, ze barevne se srazi, ale prijdou mi nejake velike na tech avizovanych 70×70
Jsem nemerila, ale klasicke pliny jsou podle me mensi
čiči ony se trošku zcvrknou časem, přeměřím ty moje po asi dvou měsících používání.
Chci se zeptat - chtěla bych pořídit na noc bamboo extra, stačí ta plenka sama o sobě nebo se musí ještě něčím dovycpat?
Dík
Oskárku já teda když jí dávala tak jsem přidávala ještě perfold a nebo nějakou jinou vkládací plenku, záleží jak moc malý v noci čůrá. ![]()
hodně
![]()
díky katy a tím prefoldem myslíš tu extra vkladací plenku co by měla být součástí?
Do BE stejne jako do hambace vkladam dve bambusove kratke od BI. Je to tak akorat. Samotnou bych ji dala tak na den, kdyz jedem nekam dal, ale na noc by to nestacilo
Plenka by se mohla jmenovat Baboidea.Já na kikko plenky teda nepěju moc chvály.Mám barvené a po půl roce používání fakt scvrklé,ale hebké.Dávám jen jako vycpávku do kapsovek.
Efík já mám ty kikko nebělené, a zatím se nějak extra nesrazily a to je protahuji i sušičkou. ![]()
Efík píše:
Plenka by se mohla jmenovat Baboidea.
Co malej? Je mi líto, že má takový trable, ale tak hlavně, že to má nějaké řešení.
mám ty nebarevné, prošli sušičkou jen jednou, za chvíli půjdou znovu, ale neřekla bych, že je to nějak výrazně scvrkne. Uvidíme, pak je přeměřím. Podle mě dělá neplechu hlavně ta barva ![]()
NO, ty barevné se drobet zcvrkly, ale jsou pořád větší, než klasické čč. Dávám jako vkládačku, takže mi ani nevadí, že je to trochu obdélník než čtverec.
Já ty barevné taky mám a jsou úplě úžasné. Hrozně příjemné.