Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
25.4.10 10:56
Katy2 píše:
Cappy pruhovaná http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Katy díky, ale tyhle béžové už nechci, ty už mi stačí, přikúpím spíš tu novou kolekci 2009 - zelení a červení „čmeláčci“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.4.10 10:58

Cappy todle je nová kolekce?
http://i.mimibazar.cz/…22620604.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.4.10 11:00

Cappy nechces prijet neco pozehlit k nam? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.4.10 11:03
Katy2 píše:
Cappy todle je nová kolekce?
http://i.mimibazar.cz/…22620604.jpg

Katy, jj, to je ona, no, nejsou krásné? :srdce:

NeNa píše:
Cappy nechces prijet neco pozehlit k nam? :mrgreen: :mrgreen:

Jestli máš nějaké plíny na žehlení, pošli je ke mně ;-)
Ale jen plíny, nic jiného nežehlím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.4.10 11:03

Cappy jj jsou fakt krásné, hlavně ta červená, ta se mi líbí, tak že asi budu nakupovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.4.10 11:07

Cappy na par kosil bych te neukecala? :mrgreen: :mrgreen:
Ty novy barvy jsou fakt pekny, ale jak na tech prouzkach jinak ulitavam, do zavazovacek nejdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.4.10 11:16
Katy2 píše:
tak že asi budu nakupovat. :lol:

Jen do nich :pankac:

NeNa píše:
Cappy na par kosil bych te neukecala? :mrgreen: :mrgreen:
Ty novy barvy jsou fakt pekny, ale jak na tech prouzkach jinak ulitavam, do zavazovacek nejdu…

Košile ani omylem, to si David musí žehlit sám, i když ji využije třeba jen jednou za rok, do toho bych fakt nešla :oops:
Copak? Nerada šňůrky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.4.10 11:38

No asi fakt do nich půjdu, protože kalhotkovky Elišce teď opravdu moc nesedí, když je tak tenká v pase a nemůžu je pořádně dopnut, protože by jí to zase tlačilo do nožiček. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.4.10 17:34

Ahoj,

tady už se zase nakupuje :-) Ty vlńáky jsou krásné, škoda, že nemají ty červené v M. Ty by Polince ladily k jejím novým šatičkám:-)

Já mám taky málo plen:-) Až budu mít cestu okolo Brány, tak něco dokoupím.

Zavazovačky jsou u nás aktuálně velmi oblíbené, zejména na noc. Poli ted pravidelně kadí v 5 ráno a stojí to za to. Ale zavazovačka to zadrží a vlňáky jsou čisté. Kalhotovky mně vždy protečou.

Babo - jak to vypadá s plenou snů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.4.10 20:08

Plena snů :mrgreen: by měla být příští týden hotová. Jedna teda. Ta se pošle na zhodnocení a kdyžtak se doupraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.4.10 20:11

To jsem zvědavá :dance: už se těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adosh
25.4.10 22:01

bazárek

Rosa o.p.s. pořádá v letošním ročníku Týdne opravdových plen
Plenkový bazárek

v obchůdku Babyšátky - Kněžská 10, České Budějovice (roh Kněžské a Kanovnické, 1. patro nad „Hladovým voknem“)
Máte doma již nepotřebné látkové pleny? Či je naopak sháníte za “dobrou” cenu? Přijďte na bazárek

Pro prodávající: své zboží označte cenovkami, které se při manipulaci nesloupnou či nestrhnou, s sebou pak přineste 2× seznam zboží včetně cen.
Pořadateli připadne 5% z tržby za prodané zboží.
Další info obdržíte na tel. 728 889 616 nebo e-mailu adela.chadimova(zavinac)gmail.com
Příjem zboží k prodeji: 26.- 29.4.
Prodej: 3.- 7.5. a 10. - 14.5.
Výdej neprodaného zboží: 17. - 21.5.
vždy 9.15 – 12 a 13 – 16.50 hod.

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
26.4.10 10:24

Ahoj holky, jdu zase pro radu. Uz latkujeme pres den kazdy den, jenom na obcas na ven a k doktorce davam jednorazovky. No jsem rozhodnuta uz dalsi balik nekupovat. Tak potrebuji poradit.
1.jake plenky doporucite k Dr a na ven, aby dyl vydrzeli? Moc penez na ne nemam, tak spis neco levnejsiho.
2.co mam davat malymu na noc? chtela bych uz konecne latkovky,no on docela hodne cura a taky rad v noci kadi.
3.co za kalhotky na noc? cetla jsem, ze vlnaky jsou nejlepsi, ty bych si upletla, ale zase je problem, co davate na noc detem za obleceni? ja jsem si oblibila overalky, ale nevim, zda je zapnu, kdyz bude mit balik plinek.
4.jeste ohledne obleceni na latkovky obecne. maly je pry docela dlouhy na svuj vek, uz od 5tydnu mu davam velikost 68, aby mu to sedelo. Hlavne kvuli latkovkam. jakou znacku obleceni na latkovky kupujete?
Dik za rady :huban:

• Citovat
  • Upravit
275
26.4.10 11:07

holky pomooc,co jste Mudry!Prcek má prý zúžený konečník a proto nemůže bezbolestně kadit.Prý mu mám strkat 3× denně prst do kaďáku,což se mi ani trochu nezamlouvá a malýmu taky ne.Teď jakmile mu zvednu nohy,že ho chci utřít,tak ječí a vzpírá se,že ho musím nechat uklidnit a pak ho převalím na bok a teprve pak ho můžu utřít.Jenže jak to tam má dooost podrážděný,tak má i prdíky bolestivé.Vždycky mi lítá z pokoje do pokoje s ohromným řevem a pak teprve prdne,tak se chci zeptat jestli není jiná možnost,jak mu to upravit.Přemýšlelal jsem na d olejíčkem na hráz-jak se maže před porodem,aby byla pružnější,tak že bych mu tím masírovala řiťku.Holky poraďte,fakt to strkání do zadečku se mi neskutečně příčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
26.4.10 11:17

Květinko prý je výborná zavazovačka,kterou lze vycpat.No,vidíš to,kdyby ses ozvala dříve,tak jsem Ti prodala Babybeehinds.Jsou skvělé na noc,ale nevydrží celé plenkové období.Jinak já k Dr. používám nejraději kapsovky.Mám Mommys touch.Jinak na venek též kapsovky.Jdou krásně vycpat vším možným.Mám plínky od Kikko-bambusové.Sice jsou takové neforemné,ale na vycpání super a hodně nasají.Jinak po doma už plenku nemá.Nechávám ho jen v tepláčkách.Někdy si totiž dojde na nočník,ale jinak jsme používali čtverce od popolini.Sic jedna stála 30kč,ale stojí za to.Vůbec netvrdne a nežmolkatí a hlavně nemusím žehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure