Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Uz jsem se lekla, ze tam nejsou ty moje modry, ale jsou!
Tak to jdu objednat…
Po dlouhé době konečně společný nákup, už jsem se začínala bát, že jste nemocné ![]()
V poslední době to tu fakt docela vázne, tak vám sem aspoň přihodím nějaké foto, jsem se ještě nechlubila naší výbavičkou, no, ono to k chlubení moc není, já těch plen nemám nijak závratné množství, ale taky musím ukázat ![]()
Jo a samozřejmě tam nějaké pleny chybí, ale však to znáte, část je v přebalováku, část už špinavá v kýblu a něco je ještě na sušáku.
A ještě si představte, že mi to všechno Máťa během 5 minut vyhází a já to pak půl hodiny vše zase skládám ![]()
P.S.: Dole vzadu se krčí šátky, už dlouho uháním D., aby mi na ně udělal do předsíně nějakou poličku ![]()
Cappy teda ty toho máš, měla bych se asi nad sebou zamyslet a doplnit plenkovou výbavu, mám fakt toho teď nějak poskromno, dokonce musím co druý den prát, teda nemusela bych, ale to bych musela dávat jen čč. ![]()
Katy, taky peru každý druhý den, mohla bych klidně i co 3, ale to už by se mi do jedné pračky nevešlo ![]()
Mám ještě hodně čč, ale ty mám schované ve skříni - pro případ krize.
Vpravo dole mám kalhotkové pleny, vesměs je používám jen na noc, přes den vedou HHS ![]()
Já ti to vyjmenuju odspoda:
Baby Lucy Bamboo
2× Bamboozles
Cuddle
Little Beetle
Sketch (
)
Bamboozles
Sckoon
Cappy ti zavidim ten prebalovak, jak je na ty pliny pekne videt. Ja je musim mit vsechny nahore na prebalovaku, jinam se mi to nevejde…a samozrejme nez ho prebalim, tak se mi v tom prtavec vrta a vsecko rozbordeli…
Taktez dik za reakci k Ellevillu, asi to fakt chce trenovat, Didouse dotahnu raz dva se zavrenejma ocima…a tady se mi ty plochy svy vzdycky nekam schovaj, kdyz to nejmin potrebuju ![]()
Kdyby se hodnotil pocet plen podle pracek, tak ja mam nejmin! Malokdy se stane, ze bych neprala kazdej den! A to dokonce po sladky brambore Zvire vcera kadilo jen jednou…
Neno, hezký přebalovák, že?
No, ještě aby něbyl krásný a super, když ho dělal můj David ![]()
Cappy no já taky musím prát co dva dny, jen že pak právě nemám většinou co dávat, tak že musím dát čč, těch plenek mám fakt málo, mám jen:
4× cuddle
1× Anevy
1× P´tit nějakou biobavlněnou tuším
1× Bambusová plena Loveables
1× bumhuger
1× kissaluvs kalhotkovou
2× BBH na noc
1× bamboo extra na noc
no a pak teda ještě kapsovky a AIO a to:
4× kopretinky
2× Cuddle aio
1× the pop in
tak že mám fakt toho málo abych si s tím vystačila, ty kapsovky a aio dávám jen na cesty nebo ven, doma mě to nějak nebere. ![]()
Cappy přebalovák fakt pěkný, to já mám komodu, děla nám jí nějaký kolega od manžela, už teda pro Týnku jsme ho měli.
Fakt když koukám na tu svou výbavu, tak musím nutně zítra něco přikoupit, krom těch dvou kissauvs, tak že by nějakou zavazovačku?
Je fakt že mi před tím k srdci nějak nepřirostly, ale teď by se hodit mohly, co?
Tzn. zítra beru aspoń dva litry do Bavlnky. ![]()
Tak jsem to taky spočítala.
10 kalhotkových plen
12 HHS
cca 10 zavazovacích Disan
4 kapsové pleny
2 AIO
strááášně moc čtvreců a spouuuustu vv
A stačíme s tím úplně v pohodě ![]()
Víc už fakt kupovat nehodlám, max jen HHS
Cappy píše:strááášně moc čtvreců a spouuuustu vv
Abych to upřesnila, tak čč a vv mám plný horní regál přebalováku, když já prostě ráda žehlím ![]()
Cappy tak to mas teda zavidenihodne sikovneho muze! Katy ostatne taky, kdyz ten jeji zas umi sit ![]()
Ja mam:
2× Cuddle
1× Goodmamma
1× Fluffy
1× PiddlePoddles
2× Airhour
2× BG
1× Fuzzi
4× Itti
3× finsky
1× MommysTouch
na noc
2× BBH
1× Sustainablebabyish
Kapsovky a Itti jsou taky jen na ven.
Vypada to jako hromada, ale kdyz se dite rozhodne kadit petkrat denne… ![]()