Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
katy, já má doma 2BE, 3hambáče, 1šijemdětem, 1 airhour, 2 kalhotkový kissaluvs, 3 tvarovaný kissaluvs, takže mám pocit, že stačí
A ještě taky nějaké ty kapsové a aio. Teď už se snažím Matese přimět, aby kadil do nočníku (ještě se nepodařilo) a na čurání už chci dávat všechno jen na rovno. Proto taky ty bambusky a ta HD jersey.
Jo táááááák, už to chápu, já to pochopila tak, že jako s kalhotkovými končíš uplně......no jsem debil. ![]()
čiči jinak já včera byla v bavlnce pro tu tvarovanou Kissaluvs a nevypadá špatně, no a taky jsem tam brala tu jednu kalhotkovou a jednu jsem vzala od Oskárka.
Jo a co jsem začala dávat separačky jinak, teda že je nějak neskádám a jen zahrnu jak psala Baba, tak od té doby mi nepokadila ani jedny vlňáčky, no jsem magor že mě to nenapadlo dříve. ![]()
Holky, tak dát Mikymu nějakou zavazovačku, to by byl nadlidský výkon, jak to děláš, Čiči? My přebalujem jedině ve stoje a to jsem ještě ráda, když vpohodě postojí. Takže Fuzzi to jistí.
No vzhledem k tomu, ze Matesovi uspesne tajim, ze se da prebalovat jinak nez na zadech, tak zatim normalka ![]()
Ale on je takovej ovlivnitelnej, na zadech dela placku pri vazani satku, pri prebalovani lezi, i kdyz treba trochu rve…
Na prebalovaku vi, ze kdyz ho „dodelam“, tak se muze otocit na bricho, na zemi mam vsechno predpripravene a snazim se byt desne rychla.
Nahazela jsem veskerou vlnu do vany, toho mam tri p*dele
Ted chladim lanolin, to bude jeste akce ![]()
A mela jsem v ruce tu cushie tushies a moc me neoslovila. Navrch je chlupaty minky, fajn, ale uvnitr je asifleece, to uz se mi tak nelibilo a dve vkladacky, priblizne jako IB SIO nebo Cuddle AIO. Jenze ta cuddle ma uvnitr takovy jako prodysny material. No nejak me to nenadchlo, kdyby meli ten zirafi vzor, tak mozna, ale takto jednobarevnou nee.
Ahoj,
měla jsme pocit, že mám čč dost. Dnes jsem se dostala na dno.
Je fakt, že je používám i občasné utření podlahy pod Tobíkovým nočníkem.
ZAčala mně zlobit pračka, tak příští týden musím zavolat servis. Prostě se občas nezapne. Ještě je přes rok v záruce, tak jsem zvědavá co s tím bude.
Čiči - já jednu cushies tushies doma mám - hnědá se zeleným puntíkem. Je pěkná, ale není to můj favorit. A navíc je to jediná plenka, která mně zatím protekla. Třeba to byla jen náhoda.
Co se týče oblečení - používám cokoliv, o velikost větší. Mám zásoby po Tobíkovi a musím to využít.-)
Na noc dávám je body a ponožky a zavinuji.
čičinka píše:
A mela jsem v ruce tu cushie tushies a moc me neoslovila. Navrch je chlupaty minky, fajn, ale uvnitr je asifleece, to uz se mi tak nelibilo a dve vkladacky, priblizne jako IB SIO nebo Cuddle AIO. Jenze ta cuddle ma uvnitr takovy jako prodysny material. No nejak me to nenadchlo, kdyby meli ten zirafi vzor, tak mozna, ale takto jednobarevnou nee.
Hurá jsem zachráněna! Tak na ně můžu v klidu zapomenout jo?
![]()
Suvi, jsem si rikala, zebudes mit radost.
Ja puvodne taky, ze usetrim, jenze pak jsem chtela ty kikko, tu HD, pak jsem narazila na ty mamabless a bylo to v haji ![]()
Hm, plína se povaluje na poště, nicméně sem 50 km od ní, uvázla sem u našich v Prdelkovicích. Ale doma zas nefachá komp, protože ho drahá polovička vykuchala, takže to vyjde vlastně na stejno.
Zítra večer bych snad měla mít plínu v pazourech a počítač zprovozněn.
Jo a jak jí budem říkat? Plína snů je ble. Achdárky , Efíky nebo Čičinky, to zní teda o dost líp
Hmm no já ti nevím jak je pojmenovat, kdo jí vymyslel? Bude
to BaboNenaPlena.
Tak, jdu pet ody na kikko bambusove, ty jsou fakt eno nuno. Takze dalsi polozka, co koupim pro dalsi ditko, v kombinaci s disanama vazacima krasne jemne.
čiči kiko bambusové čč? Jeslti jo tak ty mám taky a moc se mi líbí. Je teď dávám Elišce na spaní přes den v kombinaci s zavazovací disanou. ![]()