Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
24.4.10 09:26

Katy satek naaaaadhernej, a krasna barva :palec: Jak si Eli drzi to piti, Zvire to ma podobne, dost to tece spis po nem, ale neco malo si cestu najde, tak kam ma :lol:
A jak je? Jeste chcipate nebo uz je lip?

Nikdo mi nerekl, jak to mate s tim dotahovanim u Ellevillu! Trenuju, ale furt se mi to dela blbe, jak ty svy nemuzu nahmatat, to sem tak leva? :mrgreen: Asi jo…

Zase se nam zvysuje spotreba zlucaku, vcera jsem musela drbat petkrat. At uz jsou ty zuby venku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.4.10 10:07

NeNa tak u nás už Eli lepší, horečky už nemá, ani průjem, ona ho vlastně ani neměla, mám takový pocit, že to způsobil nurofenový čípek, protože po něm se dva krát posrala a bylo to takové divné, pak když jsem jí dalal parelenový čípek tak v pohodě. Jen teda nechce zase moc jíst. :nevim:
No a Týnka ta je na tom furt stejně, fakt už jsem s ní nešťastná, v po by měly být výsledky výtěru no a pokud ani tam nic nebude, tak se bude brát ta krev na celkový rozbor. :-(

U nás je dnes krásně a my zase musíme trčet doma, jen teda chlap vzal Týnku sebou do vedlejší vesnice na nákup, poslala jsem ho pro hlínu a nějaká kvítka do truhlíku a pro jahody, jsem zvědavá co přitáhne. :lol:
Navíce je tento týden v té vedlejší vsi pouť, no a my samozřejmě jít nemůžeme. :-(

V po jedu ale s Týnkou aspoň do SPC na logopedii, už jsem tam nebyli tři měsíce, tak jsem volala a domluvila jsem se, že aspoň na tu logošku dojedeme, při té příležitosti se stavím do Bavlnky, mám tam ty dvě plíny Kissaluvs, tak si je aspoň vyzvednu a taky se stavím do DM koupit žlučák, u nás ve městě kde jezdím DM stěhují, jen teda nevím zatím kde. :roll:

A zjišťuji, že nutně potřebuji shortiesky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.4.10 10:47

Katy shortiese potrebuju taky, chci poridit odsud, tak se koukni, jestli ti neco nepadne do oka. :lol: http://www.etsy.com/…-blue-medium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.4.10 11:47

Neno líbí se mi tam ty fialové, ale ty jsou jen small, nno a pak se mi líbí tydle, http://www.etsy.com/…range-medium
ale ty jsou Medium a nevím zda by jí teda byly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.4.10 12:38

Hmm, ty shorties vypadají moc dobře :palec:
Akorát ta stránka Etsy je strašně pomalá, takže nemám nervy na to se tam díavat na jiné modely, ale i tak dobře, aspoň ušetřím :-D

No, teda utrácet budu, ale někde jinde.
Maty spí, navaříno mám od včerejška, uklízet se mi nechce, tak už zbývá jedině utrácet :mrgreen:

Jinak mám první foto mého nového a tolik očekávaného norského zázraku.
Nosičské foto nemám, není, kdo by mě fotil.
Jinak ta modrá je ještě o chlup výraznější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.4.10 12:53

Cappy jéééééé, tak že taky modrý? Vypadá moc krásně a co to teda je?

My už jsme po obědě, dnes byly kuřecí nudličky s porkem a smetanou, k tomu brambor a míchaý zeleninový salát.
Eliška měla dnes mrkev, porek, kuřecí maso ale jen kousíček, mám totiž pocit, že maso jí moc nejede, no a dnes jsem prvně vyzkoušela topinamburu, roste nám to na zahradě a četla jsem že je to zdravé, tak jsem jí to zkusila uvařit a kupodivu jí to asi chutnalo, takto dobře jako dnes jí jedině špenáta. :lol:
Holky mám chuť utráce, ježiš už aby bylo pondělí a naběhla jsem do té bavnky, potřebovala bych i Elišce koupit nějakou čepku a nebo lepší kukličku? :think:

NO a jak to tak počítám, tak litr bude málo, když mám v plánu tam ještě něco přikoupit. No mám tam odleženy ty dvě kissaluvs, pak jsem chtěla vzít si dvě ty disany, no pak ještě něco, to tady ale psát raději nebudu, no možná tu kukličku. :think: Kurnik to už jsem minimálně na 1500kč. :-D
Jaké čepky do šátků používáte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.4.10 20:16

Katy rozmery na ty M shortiese by mely byt 38cm pas, 25cm okolo stehna, 22cm od rozkroku do pasu. Tak dej vedet, ja si budu objednavat modry, tak bych to dala jednim vrzem.

Do satku kuklu, kdyz jdem oba s muzem tak ma prcek takovou bavlnenou cepici Haipa Daipa, je dost na fest, tak moc nepada, nebo mu ji muze jeden z nas zas narazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.4.10 20:17

Cappy peknyyyyyy, to by byla velka skoda, kdyby se to bejvalo ztratilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.4.10 20:25

Katy, je to opět od Ellevillu, konkrétně Jade Deli LE.
Takový nic moc šátek, ale na sluníčku krásně září, je hodně konktrastní. Tmavě hnědá a do toho výrazný tyrkysová + drobný vzor Zary, prostě se mi líbí :mrgreen:
A je akorát na batoh.

Litr na pleny? To je fakt málo, teda alespoň já jdu něco kupovat za cca 1000Kč a odcházím lehčí aspoň o dvojku :roll:

Ale bohužel asi budu redukovat stavy.
Sice říkám, že čím víc šátků, tím líp, ale taky si myslím, že nic se nemá přehánět, 10 jich doma mít fakt nemusím - to už mě přešlo.
A jelikož doufám, že přibyde ještě jeden, tak musí něco z kola ven :-?
Ach, to bude smutné loučení :cry:

Neno, co se týče dotahování toho Ellevillu, tak je to někdy na pytel, jak to má ploché ty švy, to máš pravdu.
Ale je to otázka cviku, až si na šátek pořádně zvykneš, pojedeš jak motorová myš :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.4.10 20:49

Cappy ty dvě kissaluvs by měly být za 330kč, tak že dalších 670 mi zbyde, no a k tomu bych chtěla vzít ty dvě disany, to je tuším 180kč, no a ještě furt něco bude, no a pak chci ještě něco, ale to tu napsat fakt nemůžu. :lol:

Neno tak já zítra poměřím, jen ELi je fakt dost dlouhá, tak nevím zda by je neměla krátké.......na kolik že to vycházejí?

Jo holky dnes se manža aktivně nabídnul, že zajede koupit kvítka do truhlíku a jahody, no jahody nesehna, tak koupil aspoň tři květináče s jahodami, a 15 kyti do truhlíku, hlínu, nějaké hnojivo, nějaký postřik či co to a normálně utrati 1200kč, to jsem fakt poslala toho pravého, kurnik za 1200 by byly aspoň 4 plenky, nějaké normální a on to uvalí za kvítka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.4.10 20:58

Katy Myslim 15USD plus postovny. Tak dej vedet co nejdriv, ja to potrebuju objednat, dite nema co na sebe, je tu nejak podezrele teplo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.4.10 21:01

NeNa teda ty mě lákáš, když já fakt nevím tu velkost aby jí byla, ona váží 8 a něco a měří těch 76cm, jako na šířku by jí určitě byly, ale ta délka. :think: No jestli tam bude číslování jako u shorties tak by měly být do 10kg, co? To by jí určitě na chvíli vydrželo. :think: Cena je teda asi dost lákavá, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.4.10 21:04

NeNo víš co, vem mi je, šak chvíli je snad unosí a pak je když tak střelím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.4.10 21:13

No slava, to je slovo do pranice :mrgreen: Tak ty oranzovo cosi, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.4.10 21:18

No jiné medium tam snad nejsou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat