Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Neno ty jo, to ti zváře baští tak jak to tam má nachystáno?
No to u nás nehrozí, eli jen mixované, ze všeho ostatního ji natáhne a jde to ven. ![]()
Katy my zacali teprve predevcirem, kolik toho sni netusim, vetsinu oslinta, popatla se v tom a co upadne na zem, dojede pes
Ale bavi ho to ohromne. Dneska uz zvladnul hrnek. Mixovanyho zatim nemel nic. On je totiz moula a nevzme do pusy dudlik ani flasku.
Katy, my to takhle (na Nenin popud
) děláme taky a super. Až na brokolici ![]()
Ze začátku to jen tak oslintala, teď baští kusy ovoce, zeleniny s přehledem úplně sama.
Malýmu jsem taky ixovala a do teď mi nechce žvýkat ani chleba.Jíme jenom jogurty a polívky a přesnídávky.Je to chlap línej.Holky neznáte nějakou stránku na dětský pohodlný hadry?Chtěla bych něco hezkýho malýmu a jelikož je tlustej,nechce se miho rvát do džína,atp.,bo bych neodhadla velikost a hlavně si myslím,že na to má dost času.
Babo no to teda nevím, ELi ta by se mi poblila jen co by to dala do pusy, ona je fakt divná v tomto, navíc nemá ani jeden zub, jak by to asi užužlala? ![]()
Katy, Mates měl první zub ve 13m, ale kousky zvládal už mnohem dříve, oni to žmoulají dásínkama ![]()
Hmmmm, no zajímavé, nevím teda jak to ELi učit, ono jí fakt stačí kousíček třeba na konci jídla a vyhodí mi celé jídlo. ![]()
Mám málo plenek
(zejména tedy kapsovek). Musím něco koupit.
Neno - metříky se dají udělat třeba tady a nebo tady mají i metříky vhodné pro nosnice ![]()
Jídlo - Api taky žužlá celou mrkvičku. Ale jinak jí pěkně lžičkou:-) Prostě jsou děti, kterým kousky nevadí a jsou děti, keré je nemusí.
Cappy - gratuluji k pěknému výletu.
Pastelko - to je zajímavý, že šednou zrovna ty síťky na prádlo ![]()
Taky se mi to zdá divné. Ale je to tak
(Poli opět trápí zoubky a furt kadí, nejlépe do čisté plenky) Dnes jsme byly celý den pryč a spotřeba byla fakt velká.
Dík za tipa na metr
. Přidávám se do klubu nepřežvýkavců. Kousky si s výrazem totálního odporu vytahuje z pusy prstíkem…asi jsme něco zanedbali
![]()
Katy Zvire je zatim stale bezzube, zuzla to dasnema jak penzisti. S tema kouskama je to tak, ze treba dneska si uzvejk vesti kousek mrkve, a jak to putovalo, tak se mu samo zvedl kufr, ale ustal to
tahle technika ma deti uz od zacatku ucit ovladat davivy reflex, polykani a tak. Mluvi ze mne ovsem teorie…ale Babum to zatim pekne funguje!
Taky mi prislo, ze mam malo plin, kdyz mi to dite minulej tejden kadilo petkrat, setkrat za den…zuby furt nikde, tak to asi zas prijde znova, co? Tak snad se ta superplina pohne ![]()