Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
19.4.10 22:04

Hele neznáte někdo tyhle plenky?

http://www.nappyzone.co.uk/…KYMONKEY.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.4.10 22:04

Se mi líbí ty opice :oops: :oops: . Je to kapsovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.10 22:19

no to my máme teda my..mamina má… tak takhle… můj přítel ještě studuje a svoje bydlení ještě nemáme, takže pendlujem mezi jeho rodiči a mou maminou :-? No a ta si s praním nikdy hlavu moc nedělala, má starou pračku, kde ani neni čudlík na teplotu, takže vlastně nevím nakolik stupnů stále pere, ale na 90 už dávno nepere a taky vím že dost často vytéká a zase se napouští voda a já netuším který program by trval alespon tu hodinu bez vypustění, musela bych tam sedět. A ne nikdy jsme takto pračku nečistily, to kdybych mámě řekla, tak mávne rukou, vykulí oči a řekne prosim tě …mám trochu jinou maminku než jste vy :roll: a podle toho taky ted vypadají mé znalosti ohledně domácích prací…

Ted jsem z vás udělala skoro babičky :mrgreen: tak tedy mám jinou maminu než jste mely vy.

No každopádně na sliz můžu tímto rovnou zapomenout dokud nebudu mít svou fungující nezrezlou krásnou pračku, pač máma pere a bude prát v komerčním prášku…proto bylo pro mě důležitý jak moc je to nutný… ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
19.4.10 22:39

Takže stoletá pračka? Tak tu bych raději octem opravdu nečistila!
Ta je určitě tak zanesená, že kdyby se vyčistila, zřejmě by se tím uvolnily díry zacpané právě usazeninami a pračka by pak byla na odpis :think: :lol: :lol:
Neuraž se, přesně takovouto pračku má i má matka. Čistit octem ji nechce, protože má strach, že by pak začala téct ;-)

Já se o domácnost nikdy nijak zvlášť nězajímala, ale od té doby, co jsem vylétla z rodného hnízda, tak je ze mě hospodyňka na plný úvazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.10 22:51

cappy**** no právě na to se těším… ale říkáš že by byla na odpis???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: to není na škodu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: takže zítra zapínám s octem :twisted: :twisted: :twisted: už dloooooho se mamina nemůže rozhoupat ke koupy nové :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.10 23:14

Holky prosím vás co používáte k ochraně matrace kdyby něco proteklo atak??? Já doted měla cestovní podložku ale je mi jasný že to vůbec není prodyšný. Začal se mi potit. Máte něco od výrobců látkových plen? díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.4.10 06:31

suvik neznám, ale jsou kráááááááásnéééééééééééééé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
20.4.10 09:39

Suvik ty sou hezkyyyyyyyy, nekde jsem na ne narazila, ale copak si pamatuju kde a co o nich kdo rikal? :mrgreen:

Katy probuh v jakou hodinu jsi to na nohou?

Verunka ja zadnou podlozku nemam, dala jsem pres matraci jen nejkou deku a na to prosteradlo. Taky jsem puvodne neco shanela, ale vsechno, co bylo k mani, tak bylo hrozne umelohmotny…za tech skoro sest mesicu ale do postele neproteklo nikdy nic. Tak jestli to fakt neni zbytecny, ty podlozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.4.10 09:43
Verunka ja zadnou podlozku nemam, dala jsem pres matraci jen nejkou deku a na to prosteradlo. Taky jsem puvodne neco shanela, ale vsechno, co bylo k mani, tak bylo hrozne umelohmotny…za tech skoro sest mesicu ale do postele neproteklo nikdy nic. Tak jestli to fakt neni zbytecny, ty podlozky.

Taky myslim, že to neni nutný, ona zavinovačka nebo spací pytel toho taky pojme dost. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
20.4.10 09:46

Nena u nás se vztává v půl šesté. :lol:

Holky ELi má zase nějaké odřené stehýnka, už fakt nevím čím to je. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.4.10 09:48

Taky za těch 16 měsíců nebyla podložka potřeba.Ale měla jsem na starší,když se učila spinkat bez plenky.Jednou za čas se nehoda stala.Měla jsem takový menší prostěradlo jako by froté a ve spod mělo prodyšný zátěr.Vůbec žádná umělotina,ale tď si nevybavím od jaké firmy to bylo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.4.10 09:52

Katy Míša měl taky odřená stehna a bylo to kalhotkovýma plenkama a PUL kaťatama.Jak se mrskal,tak to bylo hned.Teď už to nemá,pač mu dávám jen vlňáky a čč.
Jo,už jem našla tu podložku je ot od fa Renka styl s.r.o.-Povrch 100%bavlna,jádro 80%bavlna a 20% polyester a podklad 100%polyuretan.Ale je to fakt příjemný a malá se mi nikdy nezpotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.4.10 09:54

Efik já pul nedávám vůbec. :wink:
Podložku mám s Ikey s půl zátěrem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.4.10 14:52

Halo halo, kde je kdo? Venku krásně a my musíme trčet doma.
Eli má stehýnka čím dál horší, fakt nevím čim to je, že by práškem? Ale to by měli i jinde ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.10 14:55

a jak to vypadá? jako odreny nebo spis reakce/vyrazka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure