Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy my jsme tyhle, spolu s Babinejma piratskejma, objednavaly z US uz vic nez pred mesicem, dorazily teprv ted.
Holky možná blbý dotaz, ale pro ty co používáte separačky popoliny, jak je to kalhotkvé plenky dáváte? MOhla bych poprosit i o
foto?
JO Nena modrou kopretinku už mám, kdybych neměla tak bych jí brala, ale jedna modrá mi stačí. Jinak my už do nich jakš takš dorostli, zapínám sice stále na maximum, ale už jí sedí dobře.
Tak že vydrž, určitě taky dorostete. ![]()
holky prosím vás plenka kde je 100% polyester je normální fleece?
Verunko, bych řekla, že to fleec nebude, cosi mi říká, že polyster=mikrofroté - ale teď si nějak nejsem jistá
Katy separacku rozlozim, podyl prehnu vejpul, zahnu konec, vetsinou pod zadkem. Nebo hledas nejakej figl?
Katy, co se týče separaček, tak já délku zachovávám, jen šířku zahnu asi o 1/3
Katy ta plina je odsud, chtela jsem kovboje, Baba piraty, pani nam poslala vzornik latek na vybrani a nechaly jsme si to usit. http://www.piddlepoddles.com/galknitobv1.htm
Cappy píše:
Verunko, bych řekla, že to fleec nebude, cosi mi říká, že polyster=mikrofroté - ale teď si nějak nejsem jistá
no pač jsem se nechala zlákat na aukru cenou. Plena Aio kapsová, ale bylo mi řečeno, ze značku to nemá a vyrobeno v číně. Za 150kč. Ted mi přišla, tak jí zkoumám a zdá se dobrá, ale mám strach aby to prdelce nevadilo, nu což, vyzkouším, jedna taková plenka z mnoha snad nebude škodit a nechám jí jako nouzovku.
Katy, separačku neskládám, dám ji jak je, akorát pak přečuhující okraje zašťouchám zpátky pod plínu ![]()
NeNo, že nám ty plíny nějak málo chválí ![]()
Tak ti kovbojové jsou úúúúúúúúúúúúúúžasní, krásní, epes rádes ![]()