Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
14.4.10 13:06

hoj ženský,t
tak já mám bambusový aksamit na vložkách a nepříjde mi mokrý,ale myslí si :lol: ,že bude lepší bambusovo-konopný flís.Je to ta samá látka jako u BBH.
tyjo,ženský jedny,čovek se vjenuje chvilku přestavbě hnízdečka lásky a vy tu vykecáváte pomalu,ale jistě do 600sti sté stránky.Byby jedny ukecaný.
Tož dala bych si taky říct s kapsovkou.Babo dám ještě vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.4.10 13:08

jo,ještě nechcete někdo BBH?Když je trošku vycpu na noc,tak je prcek má dost těsný kolem nožek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.4.10 13:09

Efik tuším že MOnika psala, že by chtěla BBH, tak jí když tak zkus napsat SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.4.10 13:15

teda ty PUL matroše jsou krásný.
Babo přála bych si na Míšovo pozadí vesmííír a dovnitř teda nevím.Cena je i s vkládačkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.4.10 13:19

Efíku, holky si nechávají šít kalhotovky, ty kapsovky řeším já. No já bych teda raději zvolila ten aksamit, když píšeš, že není pocitově mokrý :nevim: Ten flauš mi teda mokrý přijde dost a taky by byl asi tuhý. Ty pul matroše mají opravdu hezký potisky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
14.4.10 20:07

Holky, jak se tu řešily fleky na vlňácích..
Mám dvoje světlé vlňáčky,které používáme intenzivně a mám tam v oblasti rokroku fleky - prd lanolin :roll:
My je teda máme od moči!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.4.10 20:14

Tak jsem ty Disany pro jistotu ještě přilanolinovala. Jstejně jsem je chtěla radši vyprat.
Mám další dotaz: Po kolika vyprání můžu risknout dát tu BambooExtra na na noc, aby už dost sála?

• Citovat
  • Upravit
28294
14.4.10 21:24

Zuzko dala bych tak po 5 vypráních.

Cappy od moči to máte? My teda nevím, mě to přijde spíš možná od potu nebonevím, je to vyloženě kolem nožiček (a tam plenku mokrou nemívá). I ta vlna je tam kolem jiná, má větší oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.10 08:16

Suvi no ale rozhodně to nebude asi od lanolinu, jak všude udávají, ne? :nevim:
Ještě by to chtělo udělat průzkum, zda tak vypadají vlňáčky i co používají holčičky, u nás teda zatím nikde nic. :think: A to do nich kadí dost často. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
15.4.10 08:17

Pastelko,ty se domlouváš s tou paní,nebo zatím jen uvažuješ zde ve virtuálním světě?Určitě se přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.4.10 08:19

No holky, já mám teda taky fleky na vlňácích, ale já bych řekla, že je to jakoby vyžraná barva od moči. Lanolin s tím nemá co dělat :nevim:
Tak holky, nechám si ušít kapsovky podle Ittek, jsem zjistila, že je mám nejradši, protože jsou malinký. Jsem zvědavá, jak dopadne výsledek 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.4.10 08:20

Efíku, domlouvám se po mejlu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
15.4.10 09:14

pastel díky,taky to zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.10 13:23

Holky mám dotaz, začínáme mít problém s plenkami, nějak nám přestávají sedět a tak se chci zeptat, kolik měří a váží vaše děti?
ELi měří 76cm a váží 8kg, no a problém je v tom, že ona je v pase hubená, ale plenu nemůžu více dotáhnout, protože jí pak zase tlačí do nohou, přitom je nějak tlusté nemá. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.4.10 19:42

Katy, je to holt žirafka :mrgreen: Norbík váží 9 kilo a měří 74 :lol: zatím mu celkem sedí všechny plíny co měl na zadku. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure