Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
hoj ženský,t
tak já mám bambusový aksamit na vložkách a nepříjde mi mokrý,ale myslí si
,že bude lepší bambusovo-konopný flís.Je to ta samá látka jako u BBH.
tyjo,ženský jedny,čovek se vjenuje chvilku přestavbě hnízdečka lásky a vy tu vykecáváte pomalu,ale jistě do 600sti sté stránky.Byby jedny ukecaný.
Tož dala bych si taky říct s kapsovkou.Babo dám ještě vědět
jo,ještě nechcete někdo BBH?Když je trošku vycpu na noc,tak je prcek má dost těsný kolem nožek.
Efik tuším že MOnika psala, že by chtěla BBH, tak jí když tak zkus napsat SZ.
teda ty PUL matroše jsou krásný.
Babo přála bych si na Míšovo pozadí vesmííír a dovnitř teda nevím.Cena je i s vkládačkou?
Efíku, holky si nechávají šít kalhotovky, ty kapsovky řeším já. No já bych teda raději zvolila ten aksamit, když píšeš, že není pocitově mokrý
Ten flauš mi teda mokrý přijde dost a taky by byl asi tuhý. Ty pul matroše mají opravdu hezký potisky ![]()
Holky, jak se tu řešily fleky na vlňácích..
Mám dvoje světlé vlňáčky,které používáme intenzivně a mám tam v oblasti rokroku fleky - prd lanolin ![]()
My je teda máme od moči!!!!!
Tak jsem ty Disany pro jistotu ještě přilanolinovala. Jstejně jsem je chtěla radši vyprat.
Mám další dotaz: Po kolika vyprání můžu risknout dát tu BambooExtra na na noc, aby už dost sála?
Zuzko dala bych tak po 5 vypráních.
Cappy od moči to máte? My teda nevím, mě to přijde spíš možná od potu nebonevím, je to vyloženě kolem nožiček (a tam plenku mokrou nemívá). I ta vlna je tam kolem jiná, má větší oka.
Suvi no ale rozhodně to nebude asi od lanolinu, jak všude udávají, ne? ![]()
Ještě by to chtělo udělat průzkum, zda tak vypadají vlňáčky i co používají holčičky, u nás teda zatím nikde nic.
A to do nich kadí dost často. ![]()
Pastelko,ty se domlouváš s tou paní,nebo zatím jen uvažuješ zde ve virtuálním světě?Určitě se přidám.
No holky, já mám teda taky fleky na vlňácích, ale já bych řekla, že je to jakoby vyžraná barva od moči. Lanolin s tím nemá co dělat ![]()
Tak holky, nechám si ušít kapsovky podle Ittek, jsem zjistila, že je mám nejradši, protože jsou malinký. Jsem zvědavá, jak dopadne výsledek ![]()
Holky mám dotaz, začínáme mít problém s plenkami, nějak nám přestávají sedět a tak se chci zeptat, kolik měří a váží vaše děti?
ELi měří 76cm a váží 8kg, no a problém je v tom, že ona je v pase hubená, ale plenu nemůžu více dotáhnout, protože jí pak zase tlačí do nohou, přitom je nějak tlusté nemá.
![]()
Katy, je to holt žirafka
Norbík váží 9 kilo a měří 74
zatím mu celkem sedí všechny plíny co měl na zadku. ![]()